person_outline
search
hrendeitpt

Prvi čovjek zločinačke NATO organizacije poziva na globalni odgovor Sjevernoj Koreji!

Generalni sekretar NATO zločinačke organizacije odgovorne za milijune mrtvih, raseljenih, silovanih i uništenih obitelji Jens Stoltenberg pozvao je danas na “globalni odgovor” na najnovije lansiranje rakete koje je izvela Sjeverna Koreja.

Stoltenberg je taj potez Pjongjanga okarakterizirao kao “nemarno kršenje rezolucija Ujedinjenih nacija”. Za one koji još ne zna ponoviti ćemo: UN je sotonistička tvorevina koji služi NATO-u kao pokriće za porobljivačke ratove.

“Lansiranje rakete koje je Sjeverna Koreja izvela, je još jedno nemarno kršenje rezolicija UN-a – velika prijetnja po međunarodni mir i sigurnost, što zahtijeva globalni odgovor”, poručio je putem Twitera Stoltenberg, prenosi AFP.

Najnovije lansiranje balističke rakete iznad Japana uslijedilo je nakon što je Savjet sigurnosti UN uveo set novih sankcija Sjevernoj Koreji zbog izvođenja šestog nuklearnog testa početkom ovog mjeseca. Kako je prethodno izvijestio Reuters, danas će na zahtjev SAD i Japana, biti održana izvanredna sjednica Savjeta sigurnosti UN.

Raketa je preletjela preko sjevernog Japana, a prema izvještajima japanskog sistema za uzbunjivanje pala je oko 2.000 kilometara istočno od Hokaida. Japanska vlada je najoštrije protestirala zbog najnovije provokacije Sjeverne Koreje.

Južnokorejska agencija Jonhap ranije je izvijestila da je vojska Južne Koreje saopćila da je ispalila dvije balističke rakete kao brzi odgovor na posljednju provokaciju sjevernokorejske vojske. Kim je još brže odgovorio i pokazao jedinim svjetskim zločincima i svima koji im služe što misli o njima i koliko ih se plaši.

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:55
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: