person_outline
search
hrendeitpt

Farmaceutski mafijaši ubili još jednog holističkog doktora-psihijatra Achutha Reddya.

Jedna bolesna manjina (pedofili, homoseksualci, sotonisti i slični bolesnici) svega 1-2% svjetske populacije, maltretira i uništava ostatak svijeta! Nevjerojatno!

Holistički psihijatar dr. Achutha Reddy (57) koji radi na holističkoj psihijatrijskoj klinici u Wichitu, Kansas, jutros je pronađen mrtav s višestrukim ubodnim ranama. Liječnika je pronašla policija iza klinike, kada je došla na uviđaj nakon anonimnog poziva.

Pokojni psihijatar najnoviji je ubijeni liječnik u dugom nizu ubojstava holističkih liječnika koji su zbog zagovaranja zdravog života postali sve veća konkurencija mafijaškoj farmaceutskoj industriji -Big Pharmi.

Zajednica liječnika i iscjelitelja koji rade izvan granica farmaceutske industrije ''ugrožavaju'' farmaceutima profit i zato ih k'o u starim mafijaškim filmovima ''tamane''. A standardna šutnja glavnih medija, još jednom potvrđuju da su potpuno u službi gangstera i psihopata Novog svjetskog poretka.

Jer, kao što je slučaj s većinom od 80 ubijenih holističkih liječnika i iscjelitelja u protekle dvije godine, informacije su ograničene i na kapaljku se daju. U pravilu su objavljivali da su uzroci smrti: zatajenja srca, samoubojstva liječnika i slične gluposti.

20170914 212434

Policija je, naravno, odmah pronašla ubojicu, 21-godišnjeg Umara Dutta i spremila ga u zatvor. Vjerojatno je bio i snimatelj na licu mjesta kao i kod svih terorističkih false flag ubojstava. Izraelska škola glume, u kojoj obučavaju kadrove kako odglumiti mrtvaca nakon ''terorističkih napada'', bez konkurencije je u svijetu.

Mnogi ljudi, nažalost, još uvijek nisu svjesni što se to događa u Svijetu i Europi.

I to je najveći problem svih naroda svijeta. Jedna bolesna manjina (pedofili, homoseksualci, sotonisti i slični bolesnici) od svega 1-2% svjetske populacije, mltretira ostatak svijeta! Nevjerojatno!

14. rujna 2017. Baxter Dmitry News, SAD

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:02
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: