person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9683 times

Ako su Churchill i Tito dali zeleno svjetlo za pokolj na Križnom putu, zašto se onda samo Tita osuđuje?

I pticama na grani je jasno da Tito bez Churcillove suglasnosti nije smio odobriti genocid na Križnom putu! Zato trebaju obojica biti osuđeni pred cijelim svijetom! Jer, Englezi su bili zaduženi da zaštite egzodus hrvatskog naroda koji je napuštao zemlju. Zašto to Englezi nisu napravili, a rat je službeno bio završen? Zar i danas Englezi ne upravljaju Hrvatskom?

Jer, po mnogim britanskim povijesničarima Winston Churchill je dao zeleno svjetlo da se pobije stotine tisuća Hrvata - razoružane vojske, žena i djece koje su napuštale Hrvatsku. I to za odmazdu, jer se Tito drznuo osvojiti Trst bez da pita velikog Churchilla. 

''Dok je Tito držao Trst ( svibanj 1945.-te) i pregovarao sa Churcillom tražeći da se Istra i Dalmacija vrate matici, a Churcill tražio pomoć saveznika objašnjavajući stratešku važnost Trsta i Istre, počeo je pokolj na Bleiburgu ( svibanj 1945)'', zapisali su britanski povijesničari.

''Tko zna koliko je Hrvata poginulo 1955.godine u Trstu da bi velike sile pristale na vračanje Istre i Dalmacije matici Hrvatskoj. Ta bitka je bila veća nego bitka na Sutjesci i Neretvi, a o njoj se malo zna i govori. Čovjek na čovjeku, konj na konju. Krvavi potok na granici u Kozini je nijemi svjedok na tone prolivene krvi. Da bi se zaustavio daljnji pokolj (Tito nije htio popustiti) morali su Churcill i saveznici priznati, odnosno vratiti Istru i Dalmaciju i tek tada se Tito povukao iz Trsta sa vojskom'', zabilježili su naši kroničari.

Nažalost, cijena je bila Bleiburg i jame koje su se događale istovremeno!

Ako je bio i dogovor između Tita i Churchilla onda trebaju obojica biti osuđeni pred cijelim svijetom! Jer, Englezi su bili zaduženi da zaštite egzodus hrvatskog naroda koji je napuštao zemlju. Zašto to Englezi nisu napravili, a rat je službeno bio završen? Ne da nisu zaštitili nenaoružane ljude, žene i djecu, nego su dali zeleno svjetlo Simi Dubajiću i ostalim partizanskim orjunašima da izvrše masakr na Bleiburgu.

To je povijesna istina što mnogi engleski povijesničari ne poriču. Churchill i Englezi su najodgovorniji za Bleiburg, a njihova produžena ruka partizanski orjunaši,  nagrađeni trajnim-nasljednim mirovinama, samo su egzekutori Bleiburga, Hudinih i ostalih jama. 

ARH150605TITO581 thumb

Ako je "njemački vazal" Ante Pavelić dio Dalmacije prepustio Talijanima i negativna je politička ličnost, čiji je onda vazal bio Franjo Tuđman koji je Srbiji predao Posavinu? Zašto je pristao na Plan Z4 koji je hrvatskim pravoslavcima u Krajini dao vlastitu monetu i državu u državi. Je li mogao spriječiti Vukovar, Voćin, Škabrnju, zločine, palež i pljačku poslije redarstvenih operacija…. je li mogao spriječiti pretvorbu i privatizaciju, bogaćenje odabranih i osiromašivanje ostalih, zbog čega Hrvati ponovno moraju napuštati Hrvatsku?

Ima li uopće razlike između Pavelića i Tuđmana? Po meni nema jer su i jedan i drugi samo odigrali svoje plaćene dionice.

Partizanski orjunaši pobili su Hrvate i sve one koji su bili uz njih. Umjesto da prozovemo i optužimo Engleze i domaće židovske konvertite koji su stvorili ustaški koljački pokret kako bi prikrili genocid na Bleiburgu i pripisivali ga hrvatskom narodu Umjesto da ustanemo protiv onih koji su nas u protuustavnoj pretvorbi opljačkali, pokažemo zube onima koji dozvoljavaju CIA-i da nas truje chemtrailsom, Monsantu da nas truje GMO hranom, protiv onih koji su prodali izvorišta voda,  protiv onih koji su uništili Imunološki zavod da bi nas trovali cjepivima, mi ejakuliramo na mrtvoga Tita.

Sve je Tito kriv, a Churcilla nitko ni da spomene?

A upravo su licemjerni Englezi, 'Maily dail', uvrstili Tita među 10 najvećih zločinaca? Najzanimljivije od svega je što Srbi na to nisu dali primjedbu! Čak su nedavno (kad i mi), mimo odluke vijećnika u beogradskoj skupštini, skinuli sve ulice sa Titovim imenom.

Tko je naš najveći neprijatelj?

Komunistički recidivi, bivši orjunaši, lažni antifašisti, koji uz pomoć Engleza i svjetskih bankara planski uništavaju sve narode na ovim prostorima, a posebice Hrvate koji su im najveća kost u grlu.

Zašto je Kolinda Grabar Kitarović uklonila Titovu bistu sa Pantovčaka, nazivajući ga zločincem, a glorificira Franju Tuđmana koji je donosio odluke kao i Ante Pavelić?

Gdje su antifašisti? U Vladi, Saboru, HNB-u, Ustavnom i Vrhovnom sudu, DORH-u, pravosuđu, sigurno nisu? Na prste ih se može izbrojiti. Ali je zato sve više fašista. HDZ-ova i SDP-ova vlada su fašističke vlade koje nemaju ništa zajedničko sa hrvatskim narodom. Kao što je UN pokriće za sve porobljivačke ratove u svijetu, tako je hrvatski Ustavni sud pokriće za ove dvije stranke koje 28 godina, zahvaljujući izbornim prijevarama i svojim trabantima u Saboru, provode fašizama nad hrvatskim narodom.

Kazna za ubojstvo divljeg zeca je godinu zatvora, a svi kriminalci koji su opljačkali hrvatski neuki narod su na slobodi. Nema više ni jednog u zatvoru, a o tome nitko ne piše! Oslobađanje kriminalaca, glavni je posao sudaca (čast iznimkama) Ustavnog suda i mainstream medija koji su im u službi.

Ovo ne ide na dobro i dovesti će do onoga o čemu govore mnogi neovisni mediji. Dolasku izbjeglica na europske i balkanske prostore i početku ostvarivanja američko-englesko-izraelskog zločinačkog nauma-Novog svjetskog poretka? Oni su inicirali oba svjetska rata i treći će. Na Balkanu, buretu baruta!

Nažalost, balkanski dobri i topli narodi, ni nakon 70 godina, nisu shvatili tko im je pravi neprijatelj!

''Ako je Tito najveći hrvatski zločinac kako to da nas njegovi nasljednici nisu usrećili. Tito je imao petogodišnji plan, a današnji političari nemaju ni dnevni red. Zbog Tita smo uspjeli, zbog današnjih političara propali. Zašto ga nisu nadmašili, svi koji ga osuđuju. Otkad nema socijalizma sve je u domeni amaterizma i nije istina da smo zbog socijalizma propali. Propali smo onda kada smo od socijalizma odustali'', napisao je pisac Ognjen Daković.

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: