person_outline
search
hrendeitpt

LGBTQ, od naciste Sorosa financirane udruge, uznemirile se na software koji prepoznaje crte lica povezanih sa seksualnom orijentacijom!

Soroseve LGBTQ udruge maltretiraju cijeli svijet. Njihov glavni cilj nije pomoći homoseksualcima već uništiti obitelj, kako i stoji u Agendi 21 i Agendi 2030 koje su, bez da je pita hrvatski narod, potpisale cionistička HDZ-ova i cionistička SDP-ova vlada, a Agendu 2030 potpisala je trilateralka Kolinda Grabar Kitarović.

Studija američkog sveučilišta Stanford o algoritmu koji razlikuje lica gay i heteroseksualnih osoba biti će uskoro objavljena u časopisu Journal of Personality and Social Psychology. Naravno, odmah je podigla na noge dvije vodeće Soroseve američke LGBTQ udruge koje maltretiraju normalni svijet.

Stanford University tvrdi da njegov software prepoznaje crte lica koje su povezane sa seksualnom orijentacijom, a koje ljudi naprosto ne vide. No, rad znanstvenika Michaela Kosinskog i Yilun Wanga pripadnici LGBTQ udruga ocijenili su "opasnim" i "smećem od znanosti".

U svom istraživanju znanstvenici su na temelju više od 14.000 fotografija bijelih Amerikanaca, preuzetih s internetske stranice za sklapanje romantičnih veza, izradili algoritam koji razlikuje homoseksualne od heteroseksualnih osoba. Rezultat je bio software koji prema crtama razaznaje radi li se o heteroseksualnoj osobi, homoseksualcu ili lezbijki.

"Istraživanje zanemaruje veliki segment LGBTQ zajednice, uključujući osobe drugačije boje kože, transrodne osobe, starije ljude i ostale pripadnike LGBTQ zajednice koji ne objavljuju svoje fotografije. Ti nepromišljeni i bezobzirni rezultati mogli bi poslužiti kao oružje i protiv heteroseksualaca koji su neprecizno prikazani, kao i protiv homoseksualaca i lezbijki koji su u situaciji da njihovo javno priznavanje seksualne orijentacije može biti opasno", stoji u oštrom odgovoru LGBTQ udruga.

Objavljujemo zanimljiv fb komentar (dobro je čuti više mišljenja) Ivana Pavokovića:

21731367 1966183533666337 7458255293726436607 n 

Dvojica prozvanih znanstvenika na te su optužbe svojim kritičarima odgovorili protuoptužbom:

"Naša znanstvena otkrića mogu se opovrgnuti jedino znanstvenim podacima i replikacijom, a ne dobronamjernim odvjetnicima i glasnogovornicima. Ako su rezultati koje smo dobili točni, ishitrene reakcije predstavnika LGBTQ-a na naš znanstveni rad dovodi u opasnost upravo one ljude za koje se te udruge zalažu", poručili su im, Kosinski i Wang.

Upravo tako za koje se navodno te udruge zalažu! Soroseve LGBTQ udruge maltretiraju cijeli normalni svijet. Njihov glavni cilj nije pomoći homoseksualcima već uništiti obitelj, kako i stoji u Agendi 21 i Agendi 2030 koje su između drugih zemalja, potpisale i cionistička HDZ-ova i cionistička SDP-ova vlada, a Agendu 2030 potpisala je trilateralka Kolinda Grabar Kitarović. Bez da pitaju hrvatski narod! 

Izvor: Index.hr

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 19:01
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: