person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11532 times

Genocid nad hrvatskim narodom od 2000-te intenzivno vrše tzv. hrvatski zastupnici i glavni urednici tzv. hrvatskih medija koji su potpuno u službi cionista!

Deklaracija Međunarodne federacije novinara Članak 1. Poštivanje istine i prava na istinu

Slovencima su dali izlaz na otvoreno more, Bosancima će dati izlaz na otvoreno more, Srbima će dati pola Dunava, Crnogorcima će dati Prevlaku. To su (pro)dali ''naši'' sluganski političari kojima su zabliještila svjetla Bruxellesa,a ozakonili tzv. hrvatski zastupnici.

U svim razvijenim zemljama politika je časno zanimanje i velika odgovornost za svakog pojedinca i ona je u službi gospodarstva. Kod nas je obrnuto, gospodarstvo i gospodarstvenici su u službi politike. Svaki političar, od najnižih pa do najviših razina, kada dođe na vlast, vraća dugove svojim sponzorima, donatorima, kriminalcima, ubojicama... Nakon toga zapošljava rođake, prijatelje… u pravilu nestručne i nesposobne osobe, što gluplje tim bolje, kako bi mu sutra služili i za njega glasovali.

Tako se u Hrvatskoj namnožila crveno-plava administracija koja je godinama gušila i na kraju ugušila državni proračun. Preko 200 tisuća nepotrebne administracije jede državni proračun i nijedno gospodarstvo to ne može podnijeti. U nepotrebnu administraciju spada i hrvatski Sabor kojeg bi trebalo smanjiti na 100 zastupnika, što Ustav RH dozvoljava. U njemu se ništa ne odlučuje. Jedina obveza zastupnika, za plaću sa dodacima i do 40 tisuća kuna, je dignuti ruku za sve gremijeve zakone kojima je krajnji cilj depopulacija EU stanovništva, kako oni kažu - beskorisnih potrošaća resursa.

Snađi se druže i rad na crno, hrvatska je zbilja i svakodnevnica.

Mesić i Račan energiju su trošili na progon naših branitelja, aboliranju četnika, dovođenju NATO-a kako bi nas prašili chemtrailsom, MMF-a, kako bi nas lihvario i zloglasnog Monsanta, kako bi nas trovao GMO-om.
Sanader je mnogo vremena provodio u dogovaranju provizija kod prodaje naših strateških resursa (INA, Pliva…), zatim ''skidanja'' eskortnih ljubavnika europskim političarima i traženju generala Gotovine.
Kosorica je sa Josipovićem protusutavno potpisala veleizdajnički čin - Lisabonski ugovor, kupovala broševe i zavodila Pahora, potpisujući sve što je od nje zatražio.
Milanović je radio uglavnom noćne smjene trošeći poljoprivredne Jakovina poticaje, u tri godine je uspio zadužiti Hrvatsku više nego rastrošni Sanader i Kosorica u osam godina, a ukinuo je i uredbu o obveznom označavanaju GMO-a na policama.
Plenković, frigidan k'o mesingana kvaka u studenom, samo se smiješka i u fino tuca narod u mozak: "Zakon se treba provoditi... Ulaskom u EU, mi smo prihvatili uvođenje eura...."

20170831 132702

I to tako traje godinama. Crveno - plavi rade dar-mar, a narod proživljava po onoj partizanskoj "snađi se druže“. Svatko tko može, usitno ili u krupno krade, porez i račune rijetko tko plaća jer nemaju čime, prodaje se očevina i djedovina, dižu se hipotekarni krediti kako bi se prehranila obitelj. Posla se nema, živjeti se mora, a oni koji ne moraju, sami sebi skraćuju muke. Ukratko, snađi se druže i rad na crno, hrvatska je zbilja i svakodnevnica preživljavanja većine hrvatskih stanovnika.

Novinari - sedma sila!

Za sve ovo domoljubi okrivljuju komunjare, a komunjare domoljube nazivajući ustašama. No, nisu HDZ-ovce i SDP-ovce naši najveći neprijatelji. Političari dolaze, odlaze i prolaze, ali netko stalno ostaje. Novinari, sedma sila, oni koji bi u normalnim demokracijama trebali biti predstavnici naroda i zadnja linija obra!  

hnd press3 230615

HND - ruglo i sramota za sve istinske novinare 

Prisjetimo se anketa od 2000-te pa do danas. U svim anketama (glavni mediji su prenosili, a građani im vjerovali) najpopularniji političari bili su plavi Sanader (HDZ), crveni Josipović (SDP), plava Kolinda (HDZ), crveni Milanović (SDP), plavi Plenković (HDZ …. I tako će biti unedogled... dok ne shvatimo da su crveno - plavi zapravo jedna te ista politička oligarhija koja služi svojim gazdama, svojim gremijima. A gremiji su žido ili ciobankari, Rothschildi, Rockefelleri, Soros i ostali zločinci koji financiraju teroriste i sve ratove u svijetu.

A njih, javni mediji i novinari nikada ne spominju u negativnom kontekstu!?

Glavni mediji godinama drže ljestve onima koji su nas pljačkali, koji nas pljačkaju i koji nas upropaštavaju. Urednici državnih medija stvarali su pretpostavke za održanje ovakvog stanja u društvu. O izbornim prijevarama, pomoću kojih su crveni i plavi stalno na vlasti ili pri vlasti, nikada nisu pisali. Prikrivali su kriminal ili minimalizirali njihove pljačke kao i pljačke njihovih trabanata koji im sufliraju u saboru, omogućavajući tako potreban majoritet za izglasavanja svih protuustavnih i po narod štetnih zakona.

A što treba biti posao novinara?

Novinar je osoba koja treba biti zadnja linija obrane istine od laži, dobra od zla. Međunarodna federacija novinara 1926. godine donijela je Deklaraciju koja služi kao etički standard profesionalnog ponašanja novinara sa svojih 9.Članaka.

Pulitzer Prize Content

Nešto ranije, 1917-te dodijeljen je prvi Pulitzer, uspostavljen po Josephu Pulitzeru. Izvojiti ćemo četiri točke Deklaracije:

Članak 1. Poštivanje istine i prava na istinu
Članak 3. Novinar ne smije izostaviti bitnu informaciju ili krivotvoriti dokument
Članak 7. Novinar mora biti svjestan opasnosti od diskriminacije utemeljene na razlikama u vjeri
Članak 8. Velikom sramotom novinstva se smatra prihvačanjem mita radi objavljivanja naručenih informacija

A što rade ''naši'' novinari?

Odličan komentar (odgovor) dao je Branko Gluščić:
''SDP je organizirao prosvjed sa Yu i SSSR zastavama, a HDZ je potegao pitanje ploče. Sve je dogovoreno kako bi nas još više razjedinili. NARODE, ne dozvoli da takvi trikovi uspiju. Slijede poskupljenja i porez, tako žele stišati BURU''.

A tko objavljuje ''takve trikove''? Naravno, mediji, novinari…HRT, NOVA TV... Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija… portali Indeks … tu leži zec kojeg treba istjerati iz šume.

Mnogi novinari su zbog istine platili veliku cijenu, neki i glavom. Čitajmo njihovu istinu. Oni su svijetli put koji trebamo slijediti i kojim trebamo krenuti kako bi stvorili potrebnu kritičnu masu koja će se oduprijeti ovoj povezanoj političko - medijskoj zločinačkoj organizaciji koja nas godinama dijeli, pljačka i ekonomski uništava.

18952536 1527924100592868 1578390554528031415 n

Uz to nas KFO HDZSDP ubija GMO hranom, chemtrailsom, cjepivima i lijekovima. A o tome mediji, u službi ciobankara, nikada ne pišu i nikada ne govore jer su plaćeni da na to ne reagiraju, kao što je Viktor Ivančić bio plaćen od Sanadera da ne piše ili Thompson da ne pjeva! To je ta savršena sprega novinara i korporativne fašističke organizacije HDZ-a i SDP-a, skraćeno KFO HDZSDP! Nažalost, mnogi hrvatski građani to ne žele ili ne mogu shvatili.

Glavni mediji i njihovi novinari, najveće su ubojice hrvatskog naroda!

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: