person_outline
search
hrendeitpt
Ustaški pokret osnovali su židokonvertiti, a njihova djeca, unuci i rodbina opljačkaju su naše zajedničko vlasništvo koje smo stvarali desetljećima!
Jewish converts have established an Ustasha movement, not Croats!
  • Posted
  • Read 11281 times

Ustaški pokret osnovali su židokonvertiti, a njihova djeca, unuci i rodbina opljačkaju su naše zajedničko vlasništvo koje smo stvarali desetljećima!

Žido-masonski mainstream mediji hrvatski narod neprestano etiketiraju ustašama ili fašistima? Zašto? Svatko može zbrojiti dva i dva i lako zaključiti da nam jedni ti isti, djedovi, stričevi, djeca i unuci partizana, danas se nazivaju cionisti, desetljećima podmeću isti izmet. Svi narodi i vjere za židomedije su negativci, a Židovi svete krave koje nitko ne smije ni spomenuti, a njihov genocid nad stotinama tisuća Palestinaca, posebice djece,  nijedan medij ne smije objaviti.

Hrvatsku stranku prava HSP osnovali su Ante Starčević i Josip Frank. Nakon smrti Starčevića i Franka, stranku su preuzeli Ante Pavelić i Slavko Kvaternik (na slici) i od nje napravili ustaški pokret. Kada je Hitler uništio Kraljevinu Jugoslaviju, uspostavljena je Nezavisna država Hrvatska koju je proglasio 10. travnja 1941. godine upravo Slavko Kvaternik oženjen Židovkom Olgom Frank. Mason Kvaternik bio je glavni čovjek NDH, dok je Ante Pavelić (član malteških vitezova) bio tek ime koje je predstavljalo NDH.

Brak sa Židovkom, u to vrijeme, nije bio dozvoljen katoliku, a ni Židovki s katolikom pa je za pretpostaviti da je i Kvaternik bio židovskog podrijetla, odnosno židovski konvertit koji se predstavljao velikim hrvatskim domoljubom, a iskustvo uči da su upravo takvi ubačeni petokolonaši i najveći neprijatelji hrvatskog naroda. Josipović (prezivao se Muha), Puhovski, Pupovac, Stanković, Plenković, Bajić, Ostojić i Jovanović (glavni organizatori postavljanja svastike na poljudu) i mnogi drugi instalirani u najvažnijim državnim institucijama i glavnim medijima. Bivši načelnik Krim policije Ante Gudelj rješio je svastiku, zato je i maknut. Dokaz ima i Plenković ali ne smije javno prozvati Ostojića, Jovanovića, Pavasovića, Brbića..., ili zbog straha ili je i on židokonvertit. 

Možda zvuči čudno što je glavni ubojica Židova upravo Židov. Ali kada povučemo paralelu sa osnivačem koljačke crvene armije, Židovom Leonom Trockiem koji je palio sinagoge, ubijao bogoljubne Židove, želeći uništiti izvorni Judaizam i zamijeniti ga komunizmom kao židovskim mesijom, stvari dolaze na svoje mjesto.

Kako bi cionisti pokorili Europu i osnovali Izrael, morali su osnovati i anti-semitske organizacije: Ustaški pokret, Nacional- Socijalizam, itd. Da nije bilo izmišljenog Holokausta (on se dogodio hrvatskom, a ne židovskom narodu na Križnom putu) nikad ne bi bilo Izraela, a ni sve banke ne bi bile u rukama cionista. Osnivač cionističkog pokreta, Židov Theodor Herzl (okorjeli antisemit) u svom dnevniku je napisao:

,,Presudno je da patnje Židova postanu gorke. To će pomoći realizaciji naših planova. Imam odličnu ideju. Navesti ću antisemite da oduzmu židovsku imovinu. Antisemiti će nam pomoći na način da će pojačati progon i represiju nad Židovima. Antisemiti će biti naši najbolji prijatelji." (Dnevnik, Dio prvi, str. 16).

Po toj uputi, Ante Pavelić i Slavko Kvaternik osnovali su i uspostavili ustaški pokret. Nevjerojatna je sličnost fašističkih frakcija sa današnjim terorističkim organizacijama. Prvo ih se naoružava i opskrbljuje (Al-Quida, ISIS...) a kasnije im se objavljuje rat. Riječ je o umjetno stvorenom neprijatelju koji služi kao razlog pokore neke zemlje i uspostavljanje MMF-a, odnosno Rotschildove banke u toj zemlji. Zar se to nije dogodilo i Hrvatskoj?

Sličnost fašizma i Talmuda je nevjerojatna – jer i Talmud uči i govori da su Židovi izabrani narod, a neživodi stoka. Citati iz Talmuda:

"Nežidovi su stvoreni da služe Židovima. Oni moraju orati, kopati, sijati, kositi, vršiti. Židovi su stvoreni da na gotovo dođu." (Talmud, Berahot58a).

"Bog je stvorio Nežidove, iako su oni ravni sa životinjama, i dao im je čovjekov oblik, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovječjem obliku." (Šulhanaruh, Mudraštalpiot 225).

"Tko Židova ošamari toliko je učinio grijeha kao da je samog Boga udario." (Talmud, Sanhedrin58b).

"Ma koliko imali narodi svijeta tijelo slično Izraelcima, ipak se oni uspoređujući sa čovjekom imaju smatrati za majmune." (Talmud, Šene Lukot 250).

Neupitna sličnost Talmuda i fašizma ukazuju i na njihove zajedničke osnivače. To su cionisti. Unatoč antifašističkoj borbi Hrvata tijekom drugog svjetskog rata u kojem je većina Hrvata polagala svoje Živote spašavajući Židove koji su se protivili Talmudu, oni židokonvertiti, koriste svaku priliku da nas nazivaju fašističkom ili ustašoidnom nacijom, a ustaške kune im nisu mrske.

No, Židove naciste, najeklantantniji primjer je George Soros koji je javno rekao da se ponosi što je bi nacista, nikada ne spominju u negativnom kontekstu, kao ni centar Simon Vizental ili predsjednika Zuroffa koji svako malo proviri iz svoje mišje rupe i preko Puhovskog i Indexa bljuje vatru na 'ustaše Hrvate'.

Danas su mnogi hrvatski građani (preko 300 tisuća) žrtve cionističke centralne banke koja ih lihvari i ovršuje, a preko GMO-a, chemtrailsa i cjepiva truje. U svemu tome svesrdno im pomažu glavni mediji među kojima se ističu HRT, NOVA TV, tiskani mediji (Jutarnji list…), portali Index i slični. Koristi se svaka prigoda da se vrijeđa kršćane i muslimane, ali Židove i Talmud nikada! Kao da ne postoje!

ZAKLJUČAK:

Podsjetimo da su Ivo Muha Josipović i Jadranka Kosor protuustavno potpisali Lisabonski ugovor nakon čega je Hrvatska prestala biti neovisna država. Povijest se ponovila. Židovski konvertiti stvorili su NDH, nakon toga je srušili pritom pobivši preko milijun Hrvata. Stvorili su Jugoslaviju koju su isti ti židovski konvertiti 90-ih srušili da bi nakon toga opljačkali zajedničko narodno vlasništvo.

dd7c28b682b518bfb8e0ab414359d0b5

Kada su protuustavnom pretvorbom, privatizacijom (privatno se ne može privatizirati)  izvlastili narod iz vlasništva (per capita), ponovno su srušili Hrvatsku gurnuvši je u cionističku tvorevinu EU koja im služi kao pokriće i zaštita od hrvatskog naroda kojeg su opljačkali. To im nije dovoljno pa nas truju GMO hranom, truju chemtrailsom kako bi nam uništili imunitet, plofdove u cvatu i Ph zemlje, uvoze opasna cjepiva i ljekove te su dali izvorišta voda sumnjivim stranim koncesionarima - Saudijskoj Arabiji.

predsjednica vlade kosor sastala se s predsjednikom vlade drzave izrael netanyahuom

Nakon svakog veleizdajničkog čina idu po nagradu u Rothschildov Izrael

Nakon ove naše objave Rothschildov povjerenik Žarko Puhovski ekspresno je uklonio sva tri središnja teksta na cionističkom portalu Index.hr, u kojima nam po tko zna koji put servira naručene isprazne teme o ustašama, NDH, Jasenovcu, pločama, 'sukobu' Plenković - Pupovac .... treba znati tko stoji iza Indexa i tko dijeli i huška hrvatski narod na mržnju prema Srbima. Isto tako i na mržnju prema muslimanima!  

Žido-masonski mainstream mediji hrvatski narod neprestano etiketiraju ustašama ili fašistima? Zašto? Svatko može zbrojiti dva i dva i lako zaključiti da nam jedni ti isti, djedovi, stričevi, djeca i unuci partizana, danas se nazivaju cionisti, desetljećima podmeću isti izmet. Svi narodi i vjere za židomedije su negativci, a Židovi svete krave koje nitko ne smije ni spomenuti, a njihov genocid nad stotinama tisuća Palestinaca, posebice djece, nijedan medij ne smije objaviti.

Ponavljanje je majka znanja. Zato i ponavljamo ovu objavu. Neka znaju da hrvatski narod nije glup narod. 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: