person_outline
search
hrendeitpt

Ubijeni Udo Ulfkotte i dalje noćna mora cionistima! Uništavaju sve primjerke njegove knjige 'Kupljeni novinari'!

Svjestan da će ga istina koštati života, o čemu je javno i govorio, Udo je imao hrabrosti javno priznati da su glavni urednici mainstream medija školovani kako istinu pretvoriti u laž i obratno i da su postali najobičniji najamnici, fukare ili prositutke financijske oligarhije i moćnih interesnih skupina.

SAMO PET divovskih medijskih kuća pokriva 90% globalnog medijskog prostora, od toga četiri kompanije dolaze iz SAD-a, dok jedna dolazi iz Europske unije, točnije Njemačke. Riječ je o konglomeratima koji imaju samo dva vlasnika: Rothschilde i Rockefelle! U siječnju ove godine objavili smo da je ubijen bivši glavni urednik najvećih njemačkih novina 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' dr. Udo Ulfkotte.

CIA ga je ubila

Klasično. Službena dijagnoza smrti - 'zatajenje srca'! Isto tako napisali smo da tu vijest nije objavio niti jedan glavni njemački medij, danas znamo i zašto. Potpuno je jasno da su krenuli zaustaviti sve one koji ne podliježu njihovom filtriranju istine!

Njemačka je odmah nakon ubojstva Ulfkottea tražila od Facebooka da formira pravne timove koji će 'skidati' lažne vijesti (fake news’),odnosno sve ono što oni smatraju da nije prošlo odobrenje vladajuće elite (naravno zbog skorašnjih izbora i sramotnog medijskog veličanja cionističke zločinke Angele Merkel koja je služeći NWO-u ekonomski i moralno uništila njemački narod).

Google je odlučio prestati financirati alternativne medije zbog borbe protiv ‘fake newsa’, Europski parlament je donio rezoluciju protiv ‘fake newsa’, a Amerikanci su alternativne medije proglasili teroristima jer su ti mediji 'doveli' Trumpa na vlast koji je opet CCN-a i BBC-a nazvao 'fake news'. Ljudi jednostavno nisu informirani o nevjerojatnoj cenzuri medija i gušenju slobode medija koje se upravo odvija na globalnoj razini! Nisu svjesni posljedica koje će pogoditi čovječanstvo ukoliko se ostvari što planiraju, a jasno su poručili: 'Vi ćete znati samo ono što mi želimo da znate'!

Oni lažu, bolesno lažu! Oni su cionisti, oni su novi nacizam!

Ako pratite dnevne vijesti ili pogledate večernji dnevnik iz različitih ‘izvora’ lako se da primijetiti da su informacije gotovo istovjetne. Udarne vijesti su već nekoliko godina dobro sinkronizirana i uhodana stvar. Razlog tome je to što SAMO PET divovskih medijskih kuća pokriva 90% globalnog medijskog prostora, od toga četiri kompanije dolaze iz SAD-a, dok jedna dolazi iz Europske unije, točnije Njemačke.

Ove mega korporacije, osim TV postaja, posjeduju većinu radio postaja, izdavačkih kuća, filmskih proizvođača i distributera, reklamnih kompanija, kompanija za proizvodnju i distribuciju glazbenog i video materijala. Riječ je o konglomeratima koji imaju samo dva vlasnika: Rothschilde i Rockefellere!

'Kupljeni novinari' (Gekaufte Journalisten)

Dr. Udo Ulfkotte, bivši urednik najvećih novina u Njemačkoj 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' svoju istinu platio je glavom. On je priznao da je bio plaćen da huška narode Europe na rat. Također je izjavio da CIA plaća novinare u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu... da pišu protiv Rusije. Kada je izašao iz korporativne struje ljudima je servirao šokantnu istinu o manipulaciji cjelokupnog čovječanstva kojeg se na silu i propagandom želi uvući u III. svjetski rat. Tada je rekao:

''Bio sam novinar 25 godina kada su me obučavali kako lagati u tekstovima i kako od istine napraviti laž na način da javnost nikada ne sazna što se zaista dogodilo. Posljednjih nekoliko mjeseci odlučio sam raskrinkati laž i javnosti reći kako su američki i njemački/europski mainstream mediji brutalno lagali kako bi izazvali rat s Rusijom. Morate znati da rat nikada ne izbija sam od sebe. Ljude se tajno huška na rat i tu su političari manje bitni. U tome najviše sudjeluju mediji i novinari koji su obučeni za to, koji su obučeni kako laž plasirati kao istinu.

20170820 221647

Odlučio sam napisati knjigu u kojoj ću detaljno opisati kako funkcioniraju mediji u Europi'', rekao je tada, sada pokojni, dr. Udo Ulfkotte. Ubili su ga 13. siječnja ove godine na način kao što su ubili i mnoge druge koji nisu igrali po njihovim pravilima igre. Udo Ulfkote objavio je knjigu ”Kupljeni novinari” (Gekaufte Journalisten), koja razotkriva kontrolu američkih i njemačkih obavještajnih službi nad medijima. Naravno, knjigu su bojkotirali svi njemački mainstream mediji.

Usprkos tišini mainstream medija, knjiga Ulfkottea je ubrzo postala bestseler koja je utjecala na javno mnijenje u Njemačkoj protiv rata u Ukrajini. Nakon mnogih odgoda, knjiga je objavljena u svibnju 2017.godine a objavila ju je kuća ”Next Revelation Press” američko-kanadske izdavačice Tayen Lane.

No, nakon objave knjiga je misteriozno nestala u cijeloj Sjevernoj Americi i Europi, bez da su izdavači dali ikakvo objašnjenje. Jedino je moguće kupiti poneki rabljeni primjerak, ali po astronomskoj cijeni od 1300 dolara!

Svjestan da će ga istina koštati života, o čemu je javno i govorio, Udo je imao hrabrosti javno priznati da su glavni urednici mainstream medija školovani kako istinu pretvoriti u laž i obratno, te da su postali najobičniji najamnici, fukare, odnosno prostitutke financijske oligarhije i moćnih interesnih skupina.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 19:20
(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: