person_outline
search
hrendeitpt

Španjolski sudac izdao nalog za uhićenje izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i sedam izraelskih dužnosnika!

Netanyahu i sedam drugih vladinih dužnosnika suočavaju se s izravnim uhićenjem ako krenu u Španjolsku zbog nezakonitog zaustavljanja humanitarne pomoći Palestinaca

Prema izvješću Herald Tribunea, sudac Jose de la Mata službeno je naredio policiji da ga obavijesti ako gospodin Netanyahu uđe u Španjolsku. Ostali navedeni dužnosnici su bivši ministar obrane Ehud Barak, bivši ministar vanjskih poslova Avigdor Leiberman, bivši ministar strateških poslova Moshe Yaalon, bivši ministar unutarnjih poslova Eli Yishai, ministar bez portfelja Benny Begin i zamjenik admirala Maron Eliezer, koji je bio zadužen za operaciju.

Sudac Jose de la Mata izdao je nalog za uhićenje zbog napada izraelskih snaga sigurnosti na španjolske brodove koji su, vozeći humanitarnu pomoć, pokušavali doprijeti do Gaze. Riječ je o brodu Mavi Marmara, glavnom civilnom brodu šeste flote.

Šest brodova prevozilo je humanitarnu pomoć i građevinski materijal. Izraelske obrambene snage zaplijenile su brod u raciji u kojoj je ubijeno devet aktivista za ljudska prava. Deseti aktivist umro je nešto kasnije zbog zadobivenih rana u napadu.

Glasnogovornik Izraelskog ministarstva vanjskih poslova Emmanuel Nachshontold, za 'Jerusalem Post' izjavio je: "Smatramo da je to provokacija. Radimo s španjolskim vlastima da skinemo tog suca sa slučaja''.

Nevjerojatna drskost i bahatost izraelskog glasnogovornika koji misli da može izjaviti što mu padne an pamet. Jer, oni su od Lucifera ''izabrani narod'' i samo njemu odgovaraju.

Za one koji ne znaju izraelska vlada Palestincima pusta struju 2-4 sata dnevno, a bankovne račune im je davno ukinula! Samo to ''hrvatski'' glavni mediji ne prenose. Njihov glavni posao je huškati Kršćane na Muslimane i održavati ''ustaše'' i ''četnike''!  

21. kolovoza 2017. Sean Adl-Tabatabai vijesti, Svijet 2

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:22
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: