person_outline
search
hrendeitpt

Izgled lica i očiju otkriva pravu štetnost cjepiva koja su u funkciji depopulacije stanovništva!

Dr. Andrew Moulden je želio da svatko na svijetu zna istinu o štetnostima cjepiva. Vjerovao je da će svaki roditelj odbaciti uporabu cjepiva ako bude educiran o štetnosti koju današnja cjepiva uzrokuju. Prednosti većine cjepiva su zanemarive - u mnogim slučajevima nepostojeće - i rizici su znatno veći.

Kod milijuna osoba, ljudi i djece, cjepivo je uzrokovalo oštećenja , a oni to čak i ne znaju. Najlakše ih se može identificirati po znakovima na licima. Epidemija autizma je top tema rasprava o sigurnosti cijepljenja, koje su pokrenule i mnoge tužbe protiv Big Pharmi. Simptome oštećenja cjepiva možete lako prepoznati na licima beba, male djece, tinejdžera i odraslih svih dobnih skupina i vidjet ćete neporecive dokaze o posljedicama cjepiva. A biti će sve gore ako farmaceutske tvrtke odluče nastaviti ''ubijati'' našu djecu štetnim obvezatnim rasporedom cijepljenja.

Dr. Andrew Moulden je želio da svatko na svijetu zna istinu o štetnostima cjepiva. Vjerovao je da će svaki roditelj odbaciti uporabu cjepiva ako bude educiran o štetnosti koju današnja cjepiva uzrokuju. Prednosti većine cjepiva su zanemarive - u mnogim slučajevima nepostojeće - i rizici su znatno veći.

Velika je laž da jedno od deset tisuća djece ima posljedice zbog cjepiva, kako tvrde farmaceutske tvrtke i lobiji. Dr. Moulden je umro prije četiri godine (2013-te). Većina njegovih pionirskih istraživanja sustavno su uklonjena s interneta. Nakon što naučite identificirati posljedice cjepiva, nikada nećete moći otkloniti štetu koju je Big Pharma prouzročila svijetu i koju tek planira učiniti, barem po priznanju Bill Gatesa.

Izraz lica

VaccineImpact izvještaji: Vodno područje su vrlo male površine tkiva (grupe stanica) koje poslužuje jedna krvna žila koja se zove kapilara. Ove kapilare su tako male da se mogu vidjeti samo s mikroskopom. Ono je vrlo ranjivo, kad ih više 'ne služe' kapilare nema kolateralnog kapilarnog protoka krvi. Dakle, kada se protok krvi kroz ove jednostruke staze zaustavi (zbog krvnog taloga, blokade bijelih krvnih stanica ili upale krvne žile) tada se stanice na tom području guše i umiru zbog nedostatka kisika. Šteta može biti privremena, koja traje jedan dan ili dva, ali može biti trajna.

Mnogi nisu svjesni učinaka kada dođe do oštećenja, ali oštećenja su vrlo primjetljiva kada uključuje određene kranijalne živce koji se spuštaju iz mozga i aktiviraju mišiće lica. Oštećenje ovih živaca zapravo mijenja izgled našeg lica na način koji može biti uzrokovan samo kranijskim oštećenjem živaca.

sixth cranial nerve

Postoji 12 kranijalnih živaca. Četiri od ovih živaca daju vidljivi dokaz oštećenosti vodovoda. Treći, četvrti, šesti i sedmi kranijski živci sadrže vodna područja koja se lako oštećuju kada je protok krvi ograničen ili odsječen. Šteta koja proizlazi iz nedostatka kisika može se vidjeti u dijelovima ljudskog lica kontroliranog trećim, četvrtim, šestim i sedmim kranijskim živcima. Oštećenje slabi živce i ograničava njegovu sposobnost da kontrolira određene mišiće. 

Slabost mišića uzrokovanih oštećenjem živaca naziva se paraliza. Drugi način opisivanja paralize se naziva stanje parcijalne paralize. Palsija se najčešće vidi na jednoj strani lica ili drugoj , i lako se primijeti kada osoba zna pratiti izraz lica nakon oštećenja cjepiva. Ako su usta aktivna, pojavit će se jedan kut usana blago iskrivljen u usporedbi s drugim. Ako se pojavi paraliza u očima, bit će malo drugačije poravnanje u pokretu i pogledu očiju, jer mišići koji kontroliraju jedno oko slabiji su od drugih.

Ponekad će jedno oko biti neusklađeno u odnosu na drugo, prema gore ili prema dolje. Ponekad je jedno oko malo niže od drugog. Treptanje trepavica može imati različitu brzinu otvaranja i zatvaranja. Treptanje kapaka također može imati različitu brzinu otvaranja i zatvaranja. Svi ti simptomi su znakovi neuroloških oštećenja lubanjskih živaca.

 Kada je protok krvi blokiran i dostupnost kisika je odsječena na bilo koji dio živčane staze, tada se može pojaviti paraliza. Ako postoji nedostatak opskrbe krvlju u bilo kojem dijelu živčanog traga, mišići će biti oslabljeni. Oštećenje može biti od slabe i suptilne paralize do duboke paralize. Slaba i suptilna paraliza, koja se očituje kao lagano opuštanje usta ili nesposobnost da se simetrično upravlja mišićima lica, češća je.

[POVEZANO: Švedska zabranjuje obvezno cijepljenje zbog "ozbiljnih zdravstvenih problema"]
[RELATED: Milijuni Talijana podignuti protiv obveznih cijepljenja]

Droop lica: čest u autizmu

Pored sedmog kranijalnog živca koji kontrolira kutove usta, također kontrolira područje obraza između kuta nosa i gornje usnice. Ovo područje postaje ravno. Izgubljena je prirodno zaobljena krivulja obraza. Bulk i ton nestaju s jedne strane, a ostali ostaju normalni. Stranice lica više se ne kreću simetrično, postaju asimetrični. Često vidimo ovu vrstu simptoma kod djece s poremećajima autističnog spektra. A lice je prozor mozga i tijela - pokazatelj onoga što se događa u cijelom krvotoku tijela.
Kada vidimo sedmo kranijalno oštećenje živaca, možemo biti sigurni da se šteta događa posvuda.

4th 6th 7th nerve damage

Krv se urušava u više dijelova tijela, što uzrokuje ishemiju, oštećenje tkiva, funkcionalne poremećaje i bolest. Ovo nije genetski. Stječe se. Pad u kutu usta rezultat je niskog zeta potencijala i MASS procesa. Osobe s poremećajima autističnih spektra, neurodevelopmentalnih poremećaja, ADHD-a i onih koji imaju štetne učinke od cjepiva kao što su hepatitis, gripa, antraks, Gardasil, DPT, MMR itd… imaju generički odgovor. Tijelo reagira na stvaranje stranih tvari.

Postoje tri kranijalna živca koja kontroliraju kretanje očiju. Oni kontroliraju mišićne skupine koje pomiču oči lijevo i desno, gore i dolje, i dijagonalno. Šesti kranijski živac kontrolira mišiće na vanjskim uglovima oba oka, na unutarnjem kutu oba oka i nosu. Zajedno, ova dva živca pokreću mišiće kako bi pomicala oči lijevo i desno. Ova dva živca moraju zajedno raditi kako bi pomicala oči. Ako osoba gleda udesno, onda šesti kranijski živac na vanjskoj strani desnog oka kaže da mišići povlače oko na desno. Istodobno se događa da treći kranijski živac na unutarnjem kutu lijevog oka povuče lijevu stranu udesno.

Prvi znak oštećenja cjepiva

Palsija mišića oka pod kontrolom šestog kranijalnog živca koji je smješten u krvožilnom presjeku u mozgu, često prvi znak oštećenja zbog cjepiva. To znači da ako se protok krvi smanji kroz moždani sustav koji izlazi iz bazalne arterije, 'plovila' koja su dalje od tog izvora protoka su prva koja se osuše poput korita rijeke tijekom suše. Dakle, krvarenje u ovom području znači smanjenje protoka krvi i smanjenje oksigenacije za područje odsječenog šestog kranijalnog živca.

Screen Shot 2017 08 04 at 5.17.39 PM

Oštećenje šestog kranijalnom živca može se pojaviti u roku od nekoliko sati ili dana nakon cijepljenja. Obično se oči kreću savršeno ujednačeno kad osoba gleda udesno ili lijevo, ali kada dođe do oštećenja šesterog kranijalnog živca, jedno oko će zaostajati za drugim dok se kreću. Kada dođe do oštećenja šesterog kranijalnog živca, na vanjskoj strani oka pojavit će se paraliza. To će uzrokovati pretjerano opuštanje mišića na tu stranu oka. To će omogućiti mišiće pod kontrolom trećeg kranijalnog živca da malo ''oči povuku'' prema nosu, u usporedbi s drugim očima, koji nemaju paralizu.

Preporuke za oporavak štete od cjepiva

Dr. Moulden bio je jednako zainteresiran za sprečavanje obveznog cjepiva kao što je bio u pomaganju liječenja onih koji su doživjeli štetu zbog cjepiva. Nisam mogao otkriti mnogo o terapijama koje je razvio, jer je ta informacija već uklonjena s interneta. Znam da je početna točka za njegove terapije bila najprije ukloniti uzroke za reakcije MASS i smanjenja zeta potencijala.

To znači prekinuti uporabu cjepiva i eliminirati uvođenje stranih tvari u tijelo. Stoga su neophodni čisti zrak, čista voda i čista hrana. Toksini okoliša u zraku, vodi i hrani može izazvati MASS i zeta reakcije, što može dovesti do microvaskularnih poteza. Pesticidi i kemikalije u kući, uporabu toksičnih proizvoda za čišćenje, osvježivača zraka, parfema, mirisnih proizvoda za pranje rublja, mirisnih svijeća i sve ostalo što zagađuje zrak toksinima, treba eliminirati.

To znači samo trošenje čiste vode. Voda koja sadrži klor, fluorid, rezidualne farmaceutske lijekove, poljoprivredne kemikalije itd., potiče na microvaskularne poteze. Treba izbjegavati komunalnu vodu koja je flokulirana aluminijem kao dio procesa čišćenja. Flaširana voda koja se prodaje u plastici također nije sigurna.

Mora se izbjegavati hrana koja sadrži kemijske ostatke ili kemikalije namjerno dodane u proizvodne svrhe. Mora se izbjegavati hrana koja sadrži ostatke pesticida, konzervanse, stabilizatore, umjetne arome i bojila, MSG i druge ekscitotoksine, GMO, dodane hormone i druge otrovne tvari. Merkur je vrlo otrovna tvar koja djeluje na reakcije MASS i zeta. Trebamo biti zabrinuti zbog žive koja se koristi u zubnim ambulantama, žive u hrani i žive u cjepivima.

Dr. Moulden nije spominjao elektromagnetsko zračenje, zračenje mobitela ili druge vrste onečišćenja radiofrekvencijom, ali znamo da to utječe na zdravlje ljudi. Trebamo konzumirati prorodnu i organsku hranu kao što smo je imali nekada! Dok nisu stigli GMO, chemtrails, Big Farme…zašto su jedini odgovorni korumpirani političari, liječnici i mediji.

5. kolovoza 2017. Baxter Dmitry Health
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Saturday, 19 August 2017 05:48
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: