person_outline
search
hrendeitpt
Putin: GMO izaziva sterilnost kod muškaraca!
Putin: GMO causes sterility in men!

Putin: GMO izaziva sterilnost kod muškaraca!

Mi kao vrsta imamo izbor da nastavimo razvijati svoje tijelo i mozak zdravim načinom života i organskom prehranom ili možemo pratiti zapadni trend i namjerno trovati naše stanovništvo genetskim promjenama hrane, lijekova, cjepiva i brze hrane koju treba klasificirati kao opasni, zarazni lijek.

Predsjednik Putin zalupio je vrata "suvremenim otrovima", kemikalijama, zagađivačima zraka i pesticidima koji smanjuje plodnost kod muškaraca. Znanstvenici smatraju da je to zbog toga jer ti kemijski spojevi utječu na razine hormona u našem tijelu. Broj muškaraca koji su živjeli u Europi i Sjedinjenim Državama u samo četiri desetljeća smanjen je za skoro 60 posto, navodi se u velikom pregledu znanstvenih istraživanja koja sugeriraju kako život u zapadnom svijetu uzrokuje ozbiljne štete po zdravlju muškaraca.

"Ne znam što moram učiniti da pomognem ljudima. Kuda sve to ide? Gdje ćemo biti za nekoliko desetljeća ako ovakav trend ne zaustavimo? Ne morate biti matematički genije da to shvatite. Ako se na Zapadu ne poduzme hitna akcija, ljudska rasa će biti osuđena na propast. Mladić koji je danas rođen u Americi biti će potpuno steriliziran kad bude imao 40 godina, kaže Putin."

Nije to prvi put da je Putin govorio o opasnosti GMO-a i drugih "modernih otrova" koji su danas dio svakodnevnog života za većinu ljudi na Zapadu. U siječnju 2016. godine izdao je naredbu da njegov narod mora biti zaštićen od GMO-a "tzv. hrane" i zapadnih farmaceutskih ljekova"po svaku cijenu".

"Mi kao vrsta imamo izbor da nastavimo razvijati svoje tijelo i mozak zdravim načinom života i organskom prehranom ili možemo pratiti zapadni trend i namjerno trovati naše stanovništvo genetskim promjenama hrane, lijekova, cjepiva i brze hrane koju treba klasificirati kao opasni, zarazni lijek. Moramo se boriti protiv ovoga. Tjelesno i intelektualno oštećeno stanovništvo nije u našem interesu ''.

Putin je zabranio GMO u Rusiji

Rusija pod predsjednikom Putinom u proteklih je nekoliko godina besplatna dodijeljivala zemljišta svima koji su bili voljni organizirati proizvodnju organske, zdrave i čiste hrane. Cilj je postati svjetski "vodeći izvoznik" organske hrane koja se temelji na "ekološki čistoj" proizvodnji.

Kremlj je najavio zaustavljanje proizvodnje svih namirnica koje sadrže GMO, što se smatra velikim korakom u borbi protiv multinacionalnih tvrtki poput Monsanta. Rusija je zatim zabranila uvoz GMO sastojaka, čak i zabranu GMO-a u hrane za kućne ljubimce i stočne hrane kako bi se osiguralo da genetski modificirani sastojci ne ulaze u prehrambeni lanac.


U prosincu 2015. Putin je rekao ruskom parlamentu zašto podupire uzgoj organske hrane:

"Ne samo da možemo jesti zdravo , uzimajući u obzir našu plodnu zemlju i čistu vodu, Rusija bi mogla postati najveći svjetski dobavljač zdrave, ekološki prihvatljive, visoko kvalitetne hrane koja je već neko vrijeme nestala kod mnogih zapadnih proizvođača''.

Uistinu je ironično da bi narod, koji zapadni mediji etiketiraju nazadnim, nedemokratskim i korumpiranim, trebao imati takvo stajalište u korist "zdrave, ekološki prihvatljive, kvalitetne hrane", dok Sjedinjene Države i druge njima bliske zemlje i dalje dozvoljavaju biotehnološkim tvrtkama slobodno zagađivanje vode, zemlje i zraka.

Baxter Dmitrij vijesti, Svijet 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Monday, 23 December 2019 20:54
(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: