person_outline
search
hrendeitpt
Pogledajte tko su sve kabalisti koji desetljećima intenzivno rade na uništenju kršćanstva i depopulaciji Hrvata!
Kabbalists who for decades have been working intensively on the depopulation of Croats!
  • Posted
  • Read 3948 times

Pogledajte tko su sve kabalisti koji desetljećima intenzivno rade na uništenju kršćanstva i depopulaciji Hrvata!

Čovjek na vlasti pod utjecajem kabale uzima sebi za pravo da radi ono što samo Bog smije činiti. Smatrajući se malim bogovima kabalisti donose zakone koji uništavaju malog običnog čovjeka pretvarajući ga u roba, upravo u onakvog kakav je bio u vrijeme faraona.

Kabala (hebr.: קַבָּלָה , "primanje", "predaja") je židovsko mistično ezoterično učenje o Bogu i svijetu. Nastoji objasniti svijet na osnovi tumačenja brojčanih odnosa i tumačenja slova. 

Kada citiramo Talmud česti komentari su: 'to su kabalisti'. Jedan čitatelj nam je poslao link sa popisom svih kabalista. Kada smo vidjeli tko je sve na popisu povezali smo cijelu hrvatsku otužnu priču. Hrvatski narod se intenzivno uništava od Hitlera, preko Pavelića, Tita, Tuđmana, Mesića, Sanadera, Milanovića, Pusićke, Oreškovića, Kitarović…

Što je zapravo kabala?

Kabala je pramajka crnih magija. Ona obuhvaća rituale, prenošenje komunikacija sa nekakvim nadnaravnim bićima koja zauzvrat traži žrtvovanje, nekad životinja danas male djece. Što dublje ulaziš u 'komunikciju' s tim duhovnim bićima to se više 'usluga' od tebe traži. Obilježje kabale je panteizam, sve prisustvo Boga. Kabalisti tvrde da sve može biti Bog što teroretski znači da čovjek može postati Bog (zar se naši političari kada dođu na vlast ne ponašaju kao mali bogovi).

Takav koncept vjerovanja omogučio je faraonu da ga se tretira kao božanstvo. Kabala se danas infiltrirala u crkvu, u islamske sekte, u judaizam. Kabela je osnova poganizma. Židovi su u vrijeme Mojsija, Salamona, Davida ratovali protiv kabalista. No, tijekom babilonskog ropstva nastao je Talmud i cionizam koji prihvaća kabalu-vjeru dojučerašnjeg svoga neprijatelja.

Izvorna židovska, muslimanska i kršćanska vjera kabalu gledaju kao najgoru i najpoganiju vjeru! Talmud kao slijed kabale tumači da je židovski narod izabran od Boga i da po rođenju imaju pravo da vladaju svijetom i da rade što god žele. Dakle, kabala je temelj masonstva, cionizma, komunizma, kapitalizma, neoliberalizma. Iz toga su nastali pokreti nacizam, fašizam, komunizam i kapitalizam.

Čovjek na vlasti pod utjecajem kabale uzima sebi za pravo da radi ono što samo Bog smije činiti. Smatrajući se malim bogovima kabalisti donose zakone koji uništavaju malog običnog čovjeka pretvarajući ga u roba, upravo u onakvog kakav je bio u vrijeme faraona.

Tuđman, Mesić, Pusić, Sanader, Milanović, Orešković, Kitarović…. po uzoru na Hitlera, Pavelića, Tita, upravo su to radili i rade hrvatskom narodu (odrađuju zadane dionice) intenzivno od 1945-e godine, pretvarajući ga u poslušnike i sutra robove!

Izdvojili smo 20-tak kabalista koji su direktno (po)vezani za depopulaciju hrvatskog naroda.

1Angela Merkel Adolf Hitler

2 Silvo Gorenc Josip Broz

3 Franjo Tudjman Ante Pavelic

4 StipeMesic Raif Dizdarevic

5 Ivo Sanader Ante Pavelic

6 Zoran Milanovic Aleksandar Rankovic

7 Tihomir Oreskovic Ante Pavelic

8 Kolinda Grabar Kitarovic Ivan Krejacic

9 Joze Anderlic Budimir Loncar

10 Vesna Pusic Koca Popovic

11 Ivica Todoric Miroslav Krleza

12 Slobodan Milosevic Dobrica Cosic

13 Vojislav Seselj Mosa Pijade

14 Benjamin Netanyahu Martin Bormann

15 George Soros Eugenio Pacelli

16 Jean Claude Juncker Eugenio Pacelli

17 Theresa May Eugenio Pacelli

18 Karl Erjavec Koca Popovic

19 Borut Pahor Sergej Kraigher

20 Joseph Ratzinger Joseph Goebbels

Ovo je samo jedan dio kabalista koji su mislili ili misle da su bogovi. Samo jedan je Bog!

Izvor: Blogger Buchela 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: