person_outline
search
hrendeitpt

I brand sladoled Ben & Jerry's pozitivan na Monsantov glifosat!

Više od 90% Ben & Jerryjevih sladoleda pokazalo je pozitivno za Monsantov glifosat, prema novoj studiji Udruge organskih potrošača (OCA) što je izazvalo pravi šok kod kupaca.

Dok su razine glifosata bile ispod zakonskog ograničenja koje je utvrdila Agencija za zaštitu okoliša, Udruga organskih potrošača tvrdi da je svaka prisutnost kancerogenog pesticidnog proizvoda zavaravajuća, nepotrebna i vrlo opasna.

Naravno da su, nakon što su razotkriveni, najavili da će odmah započeti s prelaskom na 100 posto organski sladoled koristeći nula pesticida u proizvodnji, odgovorili su OCA-i na svojoj web stranici. MSN izvješća: OCA je pozvala Ben & Jerryja da prestane označavati svoje sladolede kao "prirodno", jer mliječne krave konzumiraju genetski modificirani kukuruz.

Dodaci, kao što je maslac od kikirikija ili tijesto s kolačićima, koji sadrže sastojke koji su bili prskani sa sredstvom za uklanjanje korova, mogu također biti izvor glifosata u sladoledu, prema New York Timesu.

catering hero

Glyphosate je naveden kao karcinogen u Kaliforniji ranije ovog mjeseca. Također i Svjetska zdravstvena organizacija također je navela glifosfat kao "vjerojatno karcinogen". Monsanto se i dalje bori protiv optužbi protiv svog aktivnog sastojka koji stvara veliki novac, ali i sve više smrti.

Ubrzo nakon što je Times objavio svoj članak o OCA testu ovog brand sladoleda, vlasnici su počeli primati pritužbe i uz bojkotiranje i prijetnje na društvenim medijima.

Monsanto nas bez milosti truje! Ne zaboravimo se podsjetitoi da je Milanovićeva vlada dozvolila Monsantu da ne označava GMO na svojim proizvodima uvezenim u Hrvatsku!

26. srpnja 2017. Baxter Dmitry Health, Vijesti
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 22:48
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: