person_outline
search
hrendeitpt

Poljski senat usvojio Zakon o pravosudnoj reformi kojom se riješava ciokomunističkih kadrova u pravosuđu!

Nažalost u hrvatskom parlamentu sjede isti kadrovi kojih se Poljska ovim zakonom rješava. Naši partijski - cionistički kadrovi se pomoću izbornih prijevara održavaju na vlasti i pri vlasti!

Gornji dom poljskog parlamenta usvojio je noćas zakon o reformi Vrhovnog suda koji je predložila vladajuća stranka 'Pravo i pravda', a za koji kritičari tvrde da podriva princip podijele vlasti na izvršnu i pravosudnu, prenosi Reuters. AP napominje da je poljski Senat usvojio reformu Vrhovnog suda kojom se pojačava politička kontrola nad njim, usprkos upozorenjima Europske unije, apelima iz Washintona i masovnim uličnim protestima organiziranih od Sorosevih aktivista i nevladinih udruga.

Za zakon je glasalo 55 senatora, 23 je bilo protiv, a dvoje je bilo suzdržano. Zakon treba potpisati i predsjednik Poljske, Andrzej Duda, saveznik stranke 'Pravo i pravda'.

Europska unija zabrinuta zbog donesenog zakona

Događaji u Poljskoj zabrinjavaju Europsku uniju. Zamjenik predsjednika Europske komisije, Frans Timmermans preko svog Twittera upozorio je Poljsku da može izgubiti pravo glasa unutar europskih struktura ukoliko se donese 'kontravezni' zakon (kako ga EU tumači), te da je problem Poljske, problem svakog građanina Europske unije (kako da ne).

Naime vladajući u Poljskoj, 'Zakon i Pravda' čvrsto su odlučili donijeti zakon koji je „posljednji korak u razrješenju problema postkomunizma u poljskom pravosuđu“, te „ispunjenje implementacije reforme pravosuđa“, koju je stranka 'Zakon i Pravda' obećala glasačima tijekom izborne kampanije.

Novi zakon će onemogućiti zapošljavanje sudija, koji su u prošlosti bili dio službi (naša UDBA ili KOS) ili imali suradnju sa organima sigurnosti. Isto tako Zakon će moći lako otpuštati (rješavati se cionistočkih kadrova) i primati nove (domoljubne) sudije.

Naravno, to je direktni udarac cionističkoj Europskoj Uniji koja je u zemljama članicam upravo postavila svoje pravosudne kadrove iz komunističkih struktura koji permanentno urušavaju sve kršćanske vrijednosti i ekonomski uništavaju građane.

Po najavi potpredsjednika Europske komisije Fransa Timermansa, već narednog tjedna planira se pokretanje prekršajnog postupka protiv Poljske pred Sudom EU u Luksemburgu, kao i aktiviranje člana 7. osnovnog Ugovora zbog politizacije rada sudova i ataka na neovisne sudove (a koliko su neovisni EU sudovi znamo dobro i mi u Hrvatskoj).

Posredovanje između Europske komisije i Poljske ponudio je predsjednik Europskog savjeta Donald Tusk, ali predsjednik Poljske Duda sastanak s njim je odbio. "Tusk treba braniti interese Poljske u Bruxellesu a ne da se miješa u unutarnje poslove zemlje''. 

''Dok zakon ne bude usvojen nemam kome što objašnjavati", odbio je sastanak sa Timermansom i šef poljske diplomacije Witold Jan Waszczykowski.

Lider vladajućih konzervativaca stranke 'Pravo i pravda' Jarosław Kaczyński je brat blizanac Leha bivšeg predsjednika Republike od 2005 do 2010.godine kada su mu cionisti srušili avion sa svim političkim liderima zemlje da bi nakon toga s njom zavladali postavivši svoje kadrove u pravosuđu. Jaroslav je izbegao pogibiju sa bratom, jer je u poslednjem trenutku odlučio ostati u Varšavi uz bolesnu majku.

On je sinoć kazao da EK Poljskoj ne može ništa i ne može primijeniti "atomsku opciju" da joj po članku 7. oduzme pravo glasa u Uniji, zato što bi to morala dlučiti jednoglasno, a konsenzus za takvu kaznu Poljskoj Unija nema jer poljska vlada računa da će na takvu 'kaznu' staviti veto Mađarska.

Naime Viktor Orban je već najavio da će podržati poljsku vladu koja također planira protjerati Georgea Sorosa iz zemlje i zabraniti rad njegovim otvorenim društvima. Za one koji ne znaju George Soros je slao nacistima poljske Židove koji nisu mogli platiti slobodu koja je u to vrijeme koštala 1000 DM. Oni su tako žrtvovani da bi se stvorio mit o holokaustu i pojam antisemitizam.

Nažalost u hrvatskom parlamentu sjede isti kadrovi, kojih se Poljska ovim zakonom rješava. Naši partijski - cionistički kadrovi se pomoću izbornih prijevara održavaju na vlasti i pri vlasti! 

Dok se ne riješimo HDZ-a i SDP-a nema blagostanja izadovoljstva u državi. 

20170723 183815

 

Saša Cvetojević, direktor Regionalnog ureda Facebooka u Zagrebu blokirao dijeljenje

 

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:32
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: