person_outline
search
hrendeitpt
CIA u godinu dana ubila 50 svjedoka koji su trebali svjedočiti protiv Billa i Hillary Clinton. Prošli  tjedan  dva nova ''samoubojstva''.  Al Capone je humanitarac za CIA-u!!
Trebali su svjedočiti protiv ove zločinke. Ubili su ih u razmaku od tjedan dana"!

CIA u godinu dana ubila 50 svjedoka koji su trebali svjedočiti protiv Billa i Hillary Clinton. Prošli tjedan dva nova ''samoubojstva''. Al Capone je humanitarac za CIA-u!!

Istraživački novinari slažu mozaik o najnovijoj smrti dvojice muškaraca (na slici sa zločinkom Hillary), kao i smrti svih drugih koji su umrli u sumnjivim okolnostima, a imali su veze s Billom i Hillary Clinton.

Najnovija samoubojstva, kako izvještavaju židomediji, u jednom tjednu izvršili su Peter W. Smith i Klaus Eberwein. Smith je izvršio ''samoubojstvo'' tjedan dana nakon što je dao intervju Wall Street Journalu a u kojem je iznio da je pri kraju pronalaženja 33.000 e-poruka za koje se vjeruje da su izbrisani iz privatnog poslužitelja Hillary Clinton.

Naravno mainstream mediji su rekli da se radi o samoubojstvu, da nije nikakvog ubojstva i da se Smith ubio zbog terminalne bolesti jer mu uskoro ističe životno osiguranje. No, obdukcija je pokazala da je umro od gušenja. Unatoč upozorenjima, Wall Street Journal je objavio kako je Smith blizu pronalaženja istine vezanih za uništavanje Hillaryjevih poruka e-pošte i nije pokazivao nikakve znakove odustajanja od svog cilja.

U međuvremenu dogodilo se još jedno "samoubojstvo" haitijskog službenika Klausa Eberweina u Miamiju. Eberwein je bivši generalni direktor i savjetnik predsjednika Haitija. Trebao se ovaj tjedan pojaviti na sudu kako bi svjedočio u Haitijanskom senatu protiv Zaklade Clinton i operatora GOP za korupciju. On je bio otvoren kritičar Clintona i optuživao ih je za usmjeravanje sredstava i donacija, nakon potresa u Haitiju, u džepove svoje zaklade.

Prema haitanskim novinama, Eberweinovi kolege nedavno su rekli da je u dobrom raspoloženju - sretan, zdrav čovjek i sa planovima za budućnost. Njegovi prijatelji i obitelj bili su zaprepašteni kada su zaznali da je umro. Za života je ćesto govorio da se boji za svoj život zbog razotkrivanjaa Hillary i Bill Clintona. 

Iako su oboje ubijenih iz različitih sredina sa različitim motivima za istinom, obojica su pokušavali srušiti Clintonov koruptivni i zločinački kartel koji se bogatio na ucjenama, ratovima i preusmjeravanjem velikih donacija. Zato su morali platili životom. Ova ''samoubojstva'' podsjećaju na DNC šeficu Seth Rich, koja je ''umrla'' prošle godine nakon što se otkrilo da je slala podatke WikiLeaksu koji je razotkrio prljave radnje Clintonovih. Slučaj ubojstva Seth Rich i dalje je neriješen, kao i mnoga druga. A najmanje ih je 50!

Shawn Lucas (38) optužio je Demokratski nacionalni kongres (DNC) i predsjednicu Debbie Wasserman Schultz u sjedištu DNC-a u Washingtonu za prijevaru na nedavno održanoj demokratskoj izbornoj konvenciji. Lucas je u kampanji podržavao Berina Sandersa i rekao je da može dokazati prvorazrednu prijevaru u kojoj je DNC 50% Sandersovih glasova pripisao Hillary Clinton. Njegova izjava je razbjesnila milijune ljudi koji su tijekom unutarstranačke kampanje dali glas Sandersu, koji su obećali kako zbog prijevare ni po koju cijenu neće glasati za Hillary Clinton. Dana 2. kolovoza 2016. Lucasova djevojka ga pronalazi mrtvog u njegovoj kupaonici. Sve do sada vlasti nisu službeno priopćile uzrok njegove smrti. 

Seth Conrad Rich (27) mladi aktivist Demokratske stranke je umro na putu dok je išao istražiteljima FBI-a, kojima je htio dati iskaz u vezi slučaja kojim je obuhvaćena obitelj Clinton. Službeno je ubijen 10. srpnja 2016. Ustrijeljen je više puta u leđa u bloku nedaleko od njegove kuće, a policija tvrdi kako je riječ o pljački. Ništa u vezi slučaja nije poduzeto.
Ubojstvo se dogodilo neposredno nakon što je WikiLeaks objavio 20 000 elektroničke pošte DNC-a, koja dokazuje da su DNC i Debbie Wasserman Schultz manipulirali predizborima u korist Hillary Clinton. DNC je priopćio da je pošta bila hakirana od strane Rusije, dok WikiLeaks odbija te tvrdnje i navodi kako je riječ o "unutarnjem curenju podataka".

Victor Thorn (54) je 1. kolovoza 2016. na vrhu planine u blizini njegove kuće pronađen mrtav. Thorn je desetljećima pisao protiv Clintonovih, uglavnom u svojim knjigama i člancima za American Free Press. Spisi otkrivaju mnoge mračne tajne obitelji Clinton, uključujući i operacije s drogom u Arkansasu. Victor Thorn je službeno počinio samoubojstvo. Najviše začuđuje što je Thorn bio na vrhuncu karijere. Izdao je dugi niz bestselera, uključujući i najveće, one o obitelji Clinton - "Zašto Hillary ne bi trebala biti u Bijeloj kući" i "Trilogija Hillary i Bill". Trilogija je upravo bila kupljena za prijevod i stranu distribuciju.

John Ashe (61) je bivši predsjednik skupštine Ujedinjenih naroda. Navodno je umro 22. lipnja ove godine od srčanog udara. Međutim, CNN javlja da je umro od velikog pritiska utega na grlo, koji mu je u teretani ispao za vrijeme vježbe na klupi. John Ashe je trebao svjedočiti u FBI-u protiv Hillary Clinton i njezine stranke. Tražio je početak suđenja za slučaj podmićivanja koji uključuje kineskog biznismena Ng Lap Senga i skandala iz 1996. "China Gate", a htio je govoriti o Sengovim ilegalnim donacijama u reizboru Billa Clintona za predsjednika.Navodno je Ashe sada htio svjedočiti i o vezama Hillary Clinton sa Sengom, ali je naprasno "preminuo".

Joe Montano (47) je navodno umro od srčanog udara 25. srpnja 2016. Bio je predsjednik Demokratskog nacionalnog kongresa (DNC) prije Debbie Wasserman Schultz.  Umro je također nakon što je WikiLeaks objavio podatke o predizbornoj prijevari u DNC-u. Joe Montano je imao 47 godina i nikada u životu nije imao srčanih problema.

Mike Flynn (49) je bio urednik rubrike koja se bavi radom američke vlade za Breitbart News. Zadnji članak Mikea Flynna je objavljen na dan njegove smrti. Članak je bio naslovljen: "Novac Clintonovih: Bill i Hillary su 2014. stvorili svoju vlastitu kinesku zakladu". Tekst optužuje Clintonove za pronevjeru novca. Mike Flynn iznenada umire 23. lipnja ove godine.....itd.

04005678

Za ''ozbiljne analitičare'' su sve veze Hillary Clinton s navedenim smrtnim slučajevima i ubojstvima "teorije zavjere". Može li CIA ušutkati sve ljude koji znaju dovoljno o zločinima Billa, Hillary i njihove zaklade? Billa i Hillary odgovornih za milijune mrtvih, raseljenih i uništenih obitelji? Odgovornih za stotine tisuća ubijene, prodane i silovane djece?

Nema adekvatne kazne za ovo dvoje monstruma!

Nitko nije iznad zakona!

19. srpnja 2017. Baxter Dmitry News, SAD

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:32
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: