person_outline
search
hrendeitpt

Rothschildova francuska krpica Macron: Anticionizam je novi oblik antisemitizma!

Ne bi volio biti u koži Francuza, iako ni nama nije ništa bolje, jer očito nemaju pojma koja bolesna, psihopatska i lažljiva osoba upravlja njihovom zemljom!

Govoreći na svečanosti u povodu obilježavanja žrtava masovnih privođenja Židova u Parizu u Drugom svjetskom ratu, francuski predsjednik napao je Le Pen rekavši da Francuska mora preuzeti odgovornost za Vichy režim i nacističku suradnju. Zar sada Macron ne surađuje sa nacističkom Njemačkom koju vodi sotonistica Angela Merkel? Zanimljivo istom retorikom se služila Merkel kada je osuđivala Njemačku za holokaust.

Macron je vrlo bro pokazao svoje pravo marionetsko lice koje je potpuno na liniji sa židovsko-cionističkom Cabalom. Pojam „antisemitizam” je odavno mit i koristi se kako bi se ocrnilo svakoga tko se usudi kritizirati cionističko zločinačku enklavu poznatu kao Izrael; navodeći da je kritika cionizma i Izraela novi oblik antisemitizma.

Ljubeći se tako napadno sa izraelskim zločincem Netanyuahuom koji je nazočio ovoj proslavi, pokazao je francusko dostojanstvo jednako kao Petaina za vrijeme Vichy-eve Francuske u Drugom svjetskom ratu. Potpuno je jasno da je sadašnja Francuska pod cionističkom kriminalističkom kapom i da će Macron slijediti sve njihove upute bez obzira koliku će cijenu za to platiti francuski narod.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron u nedjelju na svečanosti obilježavanja 75. obljetnice deportacije Židova iz Pariza, napao je svoju političku suparnica Marine Le Pen, koju je pobijedio neviđenom izbornom karađom i prijevarom, i druge političare koji su tvrdili da Vichy-eva vlada, koja je surađivala s nacistima tijekom Drugog svjetskog rata, nije predstavljala Francusku.

''Skrivanje ili negiranje uloge Francuske u Drugom svjetskom ratu je sramota. Imamo odgovornost da ispravimo grješke,a oni koji su spasili Židove, spasili su francusko dostojanstvo. Vichy vlada bila je stvarnost i realnost. Ne može se graditi ponos na laži."

Macron je osudio nijekanje antisemitizma i holokausta u Francuskoj, rekavši da je preuzeo novi oblik u kritiziranju Izraela anti-cionizam. ''To je nova vrsta antisemitizma”, rekla je ova Rothschildova krpica i ostala živa. Posebno ga je pohvalio Netanyahu izjavivši da je Francuska u ratu civilizacija protiv radikalnog islamskog terorizma.

Vaša borba je naša borba protiv islamskih militanata. Moramo stati zajedno protiv njih i pobijediti ih zajedno.” A Izrael ih je stvorio (ISIS -Israeli Security Intelligence Service)!! 

Ne bi volio biti u koži Francuza, iako ni nama nije ništa bolje, jer očito nemaju pojma koja bolesna, psihopatska, opasna i lažljiva budala upravlja njihovom zemljom!

Ian Greenhalgh 16. srpnja 2017

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)!

Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 22:59
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: