person_outline
search
hrendeitpt

Policija ubila holističku liječnicu dr. Justine Damond dok se stajala u piđami ispred kuće! /video/

Poznata doktorica koja je promovirala zdrav stil života i vodila aktivne kampanje sugerirajući ljudima da preuzmu kontrolu nad svojim životima i odbace lijekove Big Pharmi, pridružila se dugom popis holističkih liječnika i iscjelitelja koji su pod sumnjivim okolnostima i nerješenim slučajevima ubijeni, tijekom protekle dvije godine.

Australska holistička iscjeliteljica, dr.Justine Damond, predsjednica zajednice liječnika koji su promovirali zdravi život kritizirajući Big Pharme, ubijena je od strane Minneapolis policije. Dr. Damond (40) ubijena je dok je stajala u pidžami ispred kuće u Minneapolisu. Ona je ranije pozvala 911 prijavivši sumnjivca u ulici ispred kuće, ali kada je policija stigla ''slučajno'' su upucali nju. Jasno je i zašto!

Poznata doktorica koja je promovirala zdrav stil života i vodila aktivne kampanje sugerirajući ljudima da preuzmu kontrolu nad svojim životima i odbace lijekove Big Pharmi, pridružila se dugom popis holističkih liječnika i iscjelitelja koji su pod sumnjivim okolnostima i nerješenim slučajevima ubijeni tijekom protekle dvije godine.

87a3ddaf8f6ee03b011c776f9972fc70

''Nažalost, ja i njezina obitelj nismo dobili gotovo nikakve dodatne informacija od policije o onome što se dogodilo nakon što je policija stigla, a nejasno je i zašto su kamere bile isključene, rekao je jučer njen suprug novinarima. Damond je dodao da je ovo veliki gubitak i za sve one koji su je poznavali i radili s njom.

Citati ljudi koji su zabrinuti zbog ubojstva dr. Justine:

''Apsolutno je ona napravila mnogo u promijeni razmišljana u našim životima. Svaki susret sa njom nas je radovao''
''Mi ćemo pamtiti njezinu energiju, njezinu inteligenciju i radosti koju je donijela našim životima.''
''Sretan sam da sam poznavao dr. Justine. Njezina tragična smrt je podsjetnik da preuzmemo svoj život potpunosti u svoje ruke''

Dr. Justine je također studirala i prakticirala jogu i meditaciju više od 17 godina, bila je kvalificirana instruktorica. Mještani oplakuju smrt dr. Damond. Njezin interes za liječiti i transformirati osobe razvio se nakon što je vidjela mnoge članove obitelji koji pate od depresije pa se odaju alkoholizmu kao i učestalim umiranjima zbog raka. Mnogo godina je provela na otkrivanju kako se stvaraju navike i razvijaju bolesti. Gradonačelnik Minneapolisa Betsy Hodges izjavio je da mu nije jasno i da je veoma čudno zašto kamere nisu bile uključene. ''Kao gradonačelnik našega grada, ja sam utučen i duboko uznemiren onim što se dogodilo prošle noći.''

Lokalna zajednica je uznemirena zbog ovog incidenta, i to s pravom. Izgubili su (ubijeno je) nekoliko holističkih iscjeliteljia i liječnika u samo dvije godine.

18. srpanj 2017 Baxter Dmitrij vijesti,

Nije teško pogoditi tko stoji iza ovih ubojstava u Minneapolisu! 

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:34
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: