person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 24797 times

Procurilo/ Plenković na sjednici predsjedništva HDZ-a: 'Tko ne prihvaća Istanbulsku konvenciju neka napiše ostavku'!

Ivo Josipović je veleizdajničkim i protuustavnim potpisom Lisabonskog ugovora započeo proces uništavanja hrvatske obitelji, a Andrej Plenković će, ako saborske HDZ-ovce verificiraju Istanbulsku konvenciju, završiti proces uništenja pojma obitelji. Časni HDZ-ovci, pridružite se svom narodu, nacionalnom sindikatu policije, domoljubima - nemojte biti Plenkovićeve  ovce

Zahvaljujući HDZ-ovim saborskim ovcama Plenković je otvorio vrata Monsantu podvalivši hrvatskom narodu EU uredbu tzv. ''koegzistenciju GMO-a i organske hrane''. Porez na nekretnine i Jokićev Kurikulum za sada mu nije prošao jer je hrvatski narod pravovremeno reegirao. Slijedeća pogana dionica, koju Plenković pokušava uvaliti hrvatskom narodu, je tzv. Istanbulska konvencija koju su njegovi zečevi - tzv. ministri u vladi - jednoglasno prihvatili, a verificirati će je, ili potpisati ostavke u članstvu HDZ-a, saborske HDZ-ovce, uz pomoć SDP-ovih i HNS-ovih ovaca… jer ovce tome i služe.

Bivši instalirani predsjednik Hrvatske Ivo Josipović na svom Facebooku prošle godine na blagdan Gospe, iz čista mira počeo je vrijeđati osjećaje vjernika. Da ne vjeruje u Boga, to znamo i njegovo je pravo, ali vrijeđati druge koji vjeruju u Boga, nema nikakvo pravo. Za razliku od njega Andrej Plenković ne vrijeđa javno osjećaje vjernika već to prepušta svojim potrčkalima poput Frljića, B.a.B.a, Pametnih i drugih Soroševih strančica i LGBTQ aktivista.

Potpuno je jasno da su obojica iz istog legla, kako kaže Sinčić. Josipović je, sjetimo se, naložio Ostojiću da zatvori studente koji su ga kritizirali, a Plenkovićev Božiković zatvara one koji na fejzbuku komentarima ispoljavaju godinama nagomilane frustracije zbog izdajničkih i sluganskih 'hrvatskih' predsjednika i premijera. Zajedničko im je i to da ni Josipoviću ni Plenkoviću ne smeta konstantno pljuvanje po hrvatskom narodu i Domovini pa se postavlja logično pitanje: jesu li oni uopće domoljubi. Naravno da nisu!

Najobičnije su kukavice, izdajice i EU dodvorice. A poslovica kaže da su najopasniji upravo oni koji ne brane svoj narod kada ga se napada ili ne vole slušati glas naroda kada dobiju pravo zapovijedati nad njim. Obojica su i veoma bahati, da ne kažemo shizoidni političari, zahvaljujući močnoj zaštiti Mi6 i Mosada, a najveća ''vrlina'' im je prijevara, jer jedno govore, a drugo rade.

I Josipović i Plenković, kada idu u Izrael, klanjaju se istoj osobi - Theodoru Herzlu.

7460b97197eedfebd7972075874be35e XL

13174144 870654359713368 4608608394374857619 n

Crne yarmulke na glavi nose Židovi Hasidi. Za Josipovića znamo da je Židov Hasid, a izgleda da je i Plenković, jer ga sve više odaju njegovi, tipično cionistički ili talmudski postupci

Za one koji ne znaju Theodor Herzl je formirao cionističku organizaciju i promicao židovsko useljavanje u Palestinu. On se naziva ocem države Izrael, a u Izraelskoj Deklaraciji o neovisnosti službeno se naziva 'duhovnim ocem Židovske države'.

Potpuno je jasno da Plenković i Josipović nisu katolici, domoljubi, već cionisti koji po zadatku odrađaju svoje pogane cionističke dionice. Kao što su ih odradili ili odrađuju i drugi židokonvertiti instalirani u svim najvažnijim državnim institucijama i medijima. Oni su zapravo petokolonaši i permanentna opasnost za hrvatski narod. Jer su doveli NATO koji nas je godinama truje chemtrailsom, Monsanto koji nas truje GMO hranom, uništili Imunološki zavod i Plivu kako bi nas mogli polako ubijati lijekovima i cjepivima, dali  naša izvorišta Voda strancima koji su već počeli ''mutiti'' vodu, a (pro)daju izgleda i  naše Šume, po riječima zastupnika Lovrinovića. Oni, cionisti, su u protuustavnoj pretvorbi, zajedničko vlasništvo svih hrvatskih građana (per capita), najprije pretvorili u državno, a nakon toga ga podijelili među sobom, odnosno odabranima.

Odakle Plenkoviću, Josipoviću… toliki animozitet prema Bogu?

Korijene toga treba potražiti u njihovim obiteljima jer obitelj je početni okvir za identifikaciju i socijalizaciju djeteta, a u profiliranju mlade osobe ima izravno i neizravno veliki i značajan utjecaj. Ivi Josipoviću je otac Ante još 1945. godine ujahao na konju u crkvu u Baškoj vodi i uništavao crkvene relikvije. Time je pokazao što misli o našoj vjeri. Ante Josipović bio je i član Komisije koja je odobrila ubojstvo obitelji Ševo i 11-godišnje djevojčice Rosemarie.

61362057 andrej plenkovic ivo josipovic

Plenkovićev otac Mario bio je direktor Fakulteta političkih nauka, savjetnik direktora RT i u Službi za razvoj u kojoj su svi djelatnci bili članovi zloglasne UDBE ili KOS-a. Da bi shvatili Plenkovićemo ponašanje, u kojem je doslovno, na sjednici predsjedništva stranke kazao: 'Tko neće prihvatiti Istanbulsku konvenciju neka napiše ostavku', moramo se vratiti događajima iz 1971.

Citiramo: ''1. prosinca 1971. Hrvatsko proljeće je ugušeno! I počela je duga, bolna, teška, ponižavajuća te psihičkim i fizičkim torturama praćena hrvatska „Bartolomejska noć“. Kao vampiri iz tame (a danas iz tajkunske oligarhijskofinancijske medijske retorte „centara moći“ kao razne jace, pusići, yosipovići, radmanobrozići, sašebamberunjići, psihopatomilanovići, beusrichemerghi, dejanojovići, kundak-jovanović-šprajc-podolnjaci i nakurnjaci, stevanovići, mažići, ikače-baničeki, oreskovichi, dalijaoreškovićletice, pubacerjani, plenkovići... itd.) nečovječnosti, podaništva, koristoljublja, karijerizma i moralnog rasula; iskakali su doušnici, konfidenti, potkazivači, denuncijanti, cinkeri, društveno-politički radnici; i počeo je „lov na vještice“.

Tisuće članova Saveza komunista Hrvatske, tisuće članova Matice hrvatske i ostalih građana dobili su otkaz na radnom mjestu i ostali bez izvora egzistencije, stotine ih je suđeno i osuđeno na višegodišnje i teške robije i gubitak građanskih prava zbog „kontrarevolucionarnog djelovanja“. A ta sintagma znači da su slobodno mislili i govorili te počinili „verbalni delikt“. Kršena su im temeljna ljudska i građanska prava i slobode, psihički i tjelesno su maltretirani, osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne: Marko Veselica (višekratno), Vlado Gotovac (višekratno), Šime Đodan, Hrvoje Šošić, Jozo Ivičević Bakulić, Franjo Tuđman, Zvonimir Komarica, Bruno Tandara, i stotine drugih manje znanih ali ne i manje važnih i časnih!

Mario Plenković, otac Andreja Plenkovića, moralno, politički, ideološki i društveno podoban; pouzdan, odgovoran, povjerljiv, suradljiv, budan, dinamičan, aktivan, ambiciozan, motiviran za „moralno-političke posrnule i nepodobne“ kadrove i ostale sudionike Hrvatskoga proljeća, dojučerašnje radne kolege, suradnike, prijatelje i poznanike; nema vremena, razumijevanja, suosjećanja i solidarnosti. Mnogobrojni „moralno-politički nepodobni“ su odstranjeni a neki i osuđeni tako da nastaje svojevrsni kadrovski „vakuum“ u partijskoj nomenklaturi i odgovarajućim službama, tako da je to idealna prilika za napredovanje moralno i politički podobnih društveno-političkih radnika i suradnika.

A Mario Plenković ima dvostruku podobnost i preporuku za napredovanje i karijeru, jer je i suradnik tajnog represivnog aparata kome je uobičajeno da u svom djelovanju krši temeljna ljudska i građanska prava i slobode, a to je Služba državne sigurnosti (SDS) kolokvijalno zvana UDBA! Pripadnost partijskoj nomenklaturi i suradnja u tajnoj službi izvrsna su preporuka ali i uvjet za društvenu promociju i afirmaciju, te i za buduću akademsku karijeru. Predstavnici studentske organizacije Dražen Budiša, Ivan Zvonimir Čičak, Ante Paradžik, Goran Dodig, Stjepan Sučić, Ivica Biočić, Ante Štambuk i desetci drugih, usprkos tome što su tada bili u životnoj dobi od samo 23-24 godine, osuđeni su na stroge zatvorske kazne i do četiri godine…'', napisao je između ostalog Leon Franković.  

Zar to danas isto ne radi njegov sin Andrej Plenković?

Pokušali smo analizirati profil cioniste Andreja Plenkovića. Nekako nam je najbliži Rajnhardu Hajdrychu kojeg mnogi povjesničari smatraju najtamnijim likom nacističke elite, a Adolf Hitler ga je opisao kao "čovjeka sa željeznim srcem''. Zli genije, kako kao su ga još nazivali, bio je glava obavještajne organizacije zadužene za traženje i neutraliziranje otpora nacističkoj stranci putem uhićenja, deportacija, a po potrebi i ubojstava. Visok, bahat, toliko samouvjeren u svoju nedodirljiv da je često išao bez zaštite i dodatne pratnje, što ga je na kraju i koštalo glave. Plenkovića bahatost neće koštati glave, ali se nadamo da će odstupiti i vratiti se tamo odakle su ga i poslali u Hrvatsku jer je potpuno raskrinkan, kako u stranci tako i u narodu koji mu je jasno i glasno na skupu protiv I.K. poručio: odlazi... odlazi... odlazi... izdaja... izdaja... izdaja.

Što je hrvatskom narodu preostalo?

Vjera. Pitanje vjere na ovim prostorima važnije je nego ikada. Upravo nas ona drži na životima, jer smo opljačkani, blokirani, raseljeni. Nadu i vjeru u bolje sutra cionista Andrej Plenković hoće ubiti ratificiranjem Istanbulske konvencije. On će to učiniti po bilo koju cijenu jer Andrej Plenković se klanja ocu cionizma Theodoru Herzlu, a cionizam je:

CIONIZAM = Talmudizam + Kabalizam + Poganizam + Sotonizam = NACIZAM 21 STOLJEĆA!

Plenkovićev pokušaj da interpretativnom izjavom još jednom prevari hrvatski narod, kao i sramotni čin ministra policije Božinovića vezano za broj prosvjednika, govori da se vraća 71. Rušenje naše facebook stranice 'Istinom protiv laži' zbog prenesenog teksta u kojoj izreaelski rabin Josef Yitzhak crnce naziva majmunima, a nežidove židovskim slugama, zapravo govori sve o Plenkoviću, jer riba uvijek smrdi od glave.

20180328 090622

Cionisti se jedino boje istine zato su nam i blokirali fb stranicu

Ivo Josipović je veleizdajničkim i protuustavnim potpisom (sa Jadrankom Kosor) Lisabonskog ugovora započeo proces uništavanja hrvatske obitelji, a Andrej Plenković će, ako saborske HDZ-ovce verificiraju Istanbulsku konvenciju, završiti proces uništenja obitelji.

Što su o I.K., Andreju Plenkoviću, protjerivanju ruskog diplomata  rekli Andrija Hebrang, Matko Marušić i Marijo Volarević?

Andrija Hebrang: ”Mislim da premijer Plenković prije svega brani svoj svjetonazor i bezrezervni pristup EU, a to je da se nameću naddržavna i nadnacionalna pravila, što će je na kraju i koštati jer to se neće moći dugo tolerirati. ”Ovo je preveliki iskorak na ubijanje nacionalnog, vjerskog i obiteljskog identiteta. A u ovoj kampanji smo vidjeli toliko agresivnih laži da je to postalo neukusno, kao na primjer da se rodni identitet može isključiti iz deklaracije popratnim dokumentima, što apsolutno ne može.

Druge laži da se to neće morati uključiti u naše obrazovne programe na svim razinama kako kaže deklaracija, jer naddržavno tijelo koje će to kontrolirati bit će vrlo strogo i oštro. Naposljetku, ali ne manje važno novac se izrijekom dodjeljuje nevladinim udrugama, a znamo da su oni najjača energija kojom se širi lijevo-liberalna anacionalna politika po Europi”, zaključuje Hebrang. ”Istanbulska konvencija je zadnji udarac koji lijevo-liberalna europska i svjetska pošast zadire nacionalnim državama

Matko Marušić: ''Istanbulsku konvenciju smatram protukršćanskom, protuznanstvenom, protuljudskom, protuobiteljskom i protuhrvatskom. Konkretno, to je djelo nove komunističke revolucije. Ako je naša stranka procijenila da ne treba otići Andrej Plenković i njegovi, nego da ih treba slijediti u ratifikaciji Istanbulske konvencije, onda moram otići ja. Stidim se predsjednika g. Andreja Plenkovića, koji ima kapacitet državnika, ali nema kapacitet domoljubnoga Hrvata, koji bi vidio gdje je granica ispod koje se ne može ići u čuvanju naroda i države''.

Marijo Volarević: ''Potjerali Rusko veleposlanstvo da bi se solidarizirali s Britanskim. Kroz povijest nas je Rusija tlačila a Engleska štitila! Vraćamo dug našim starim prijateljima Britancima u zahvalu za sve što su kroz povijest učinili za nas! Jer Britanci su miroljubiv narod. 1945.g. nas razoružali, 1991.g. uveli nam embargo na oružje! I tko sad ne bi bio na strani svjetskih mirotvoraca barem kad smo mi bili u pitanju''!

Istanbulskoj konvenciji hrvatski narod jasno je 24. 03 2018 rekao NE, a nacionalni sindikat policije, hrabrim istupom, raskrinkao ministra policije Božinovića koji je nakon Plenkovićeve naredbe promjenio policijski izvještaj o broju prosvjednika!

Časni HDZ-ovci, zastupnici, pridružite se svom narodu, nacionalnom sindikatu policije, domoljubima - nemojte biti Plenkovićeve - cionističke ovce!

NAPOMENA: Zbog istinite objave koju smo prenijeli na našu facebook stranicu: ''Glavni izraelski rabin Yitzhak Yosef izjavio je kako su crnci niža rasa, majmuni i crnču*e'', fejzbukovo predstavništvo u Zagrebu blokiralo nas je na 30 dana, pa ne možemo do daljnjega objave postavljati na našu facebook stranicu 'Istinom protiv laži', gdje ste ih komentirali. 

Čitajte i dijelite objave sa našeg portala jer su istina i vjera naše i vaše oružje protiv zajedničkog neprijatelja - cionista!  http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: