person_outline
search
hrendeitpt

UŽIVO Iz Hamburga / Vladimir Putin i Donald Trump održali dugo očekivani prvi sastanak na marginama summita G20 u Njemačkoj, koji je trajao više od dva sata.

Trump: "Čast mi je biti s tobom, hvala"....  "Spasibo'' (hvala), odgovorio je Putin na ruskom.

Ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik SAD-a Donald Trump rukovali su se srdačno tijekom summita G20 u Hamburgu u Njemačkoj što se vidi na ovom fotografskom snimku, 7. srpnja 2017. kojeg je napravio Steffen Kugler. Na sastanku se raspravljalo o situaciji u Ukrajini, Siriji, kao i cyber sigurnosti, rekao je ruski predsjednik novinarima nakon završetka razgovora s Trumpom.

"Imali smo vrlo dugu raspravu s predsjednikom SAD-a. Mnoga su se pitanja razvila, uključujući Ukrajinu, Siriju i druge probleme, kao i neka bilateralna pitanja", rekao je Putin. "Borba protiv terorizma, cyber sigurnosti" također su bili na stolu, dodao je ruski čelnik.

Putin je kasnio na planirani sastank s japanskim premijerom Shinzo Abeom pa se u svoje i u ime Trumpa ispričao što je Abe dugo čekao sastanak jer je razgovor između  Putina iTrumpa trajao više od sata vremena duže od planiranog.

"Predsjednik Putin i ja razgovarali smo o raznim stvarima, i mislim da se stvari razvijaju vrlo dobro", izjavio je Trump medijima. "Imali smo neke vrlo, vrlo dobre razgovore, i razgovori će se nastaviti", dodao je Trump, rekavši kako postoji nada "da se dogodi mnogo pozitivnih stvari".

"Čast mi je biti s tobom, hvala", zaključio je Trump, pružajući ruku Putinu.

"Spasibo [hvala"], odgovorio je Putin čelniku SAD-a na ruskom.

https://www.rt.com/news/395596-putin-trump-meet-g20/   Pogledajte razgovor Putina i Trumpa!

U sjeni ovog, za mnoge povijesnog razgovora, u Hamburgu se događaju veliki  protesti. Ima ranjenih s obje strane, preko 100 tisuća Njemaca izašlo je na ulice protestirati protiv ovog samita zaželivši im dobrodošlicu u paklu.15 000 policajaca je bilo premalo pa je vlada pozvala pomoć policije iz cijele Njemačke.

Pratite nas uživo! 

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

 

 

Last modified on Saturday, 23 September 2017 15:59
(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: