person_outline
search
hrendeitpt

Očevidac koji je trebao svjedočiti protiv kraljice Elizabete i princa Philipa, zbog otmice 10. kanadske djece (6-14 godina) iznenada umro!

Svjedok William Combes dao je snimiti svoju izjavu prije svoje smrti u kojoj je detaljno opisao svjedočenje o otmicama katoličke djece 1964. godine.

Kraljica Elizabeta i princ Philip prozvani su vezano za slučaj nestale djece u Kanadi. Očevidac koji svjedočio otmici desetero djece 1964. godine i javno imenovao kraljicu Elizabetu II. I princa Philipa, iznenada je umro nakon običnog pregleda u bolnici. William Combes je trebao svjedočiti na sudu nakon što je izjavio da je vidio kraljicu i njezinog supruga princa Philipa, s desetero djece iz katoličkog sirotišta, koji su nakon toga nestali i nikada ih više nisu vidjeli.

Misteriozno je umro prije nego što je mogao dati iskaz na sudu o događajima kojima je želio svjedočiti, a koji su se dogodili u listopadu 1964. u katoličkoj školi u Kamloopsu, BCCombes. On je trebao biti glavni svjedok na sjednici Međunarodnog suda za zločine crkve i države (ITCCS) u Londonu. Liječnik koji ga je vidio nekoliko dana prije njegove smrti rekao je: "On je izgledao bolje nego što sam ga godinama vidio" William je bio izvrsnog zdravlja, ali se nakon testiranja u bolnici, a vezano za vjerodostojnost njegova iskaza protiv kraljevskog para, zdravlje iznenada pogoršalo nakon čega je umro.

William je bio jedini preživjeli u skupini od tri aboridžinska dječaka koji tvrde da su bili svjedoci otmice desetoro djece tijekom kraljevske posjete školi u Kamloopsu sredinom listopada 1964., kada su i Kraljica Elizabeta i princ Philip bili u posjeti u Kanadi.

"Oduzeli su desetero djece i nitko ih nikad više nije vidio", rekao je William, u nekoliko javnih izjava. U listopadu 1964.,imao sam 12 godina, bio sam zatvorenik u školi Kamloops. Došli su nas posjetiti engleska kraljica i princ Phillip. Sjećam se da je to bilo za nas čudno jer su došli sami, bez velike pompe. Ali prepoznao sam ih, a ravnatelj škole rekao nam je da je to kraljica i svi smo dobili novu odjeću i prvi put dobru i obilnu hranu.

Taj dan, kad je kraljica stigla u školu, bio sam dio skupine djece koja su s njom, njezinim mužem i nekim svećenicima otišla na piknik, sve do livade pokraj Mrtvog mora. Sjećam se da je bilo čudno jer smo se svi morali leći i poljubiti nogu, bijelu čipku. Nakon nekog vremena vidio sam kako kraljica napusta piknik s desetero djece iz škole. Ta djeca se nikada nisu vratila u našu školu. Nikada nismo čuli ništa više o njima i nikada ih više nismo susreli.

eyewitness who saw queen elizabeth sacrifice children found dead 29617

Elizabeta, nestala katolička djeca i svjedok (označen na slici)

U skupini koja je nestala bilo se sedam dječaka i tri djevojčice, u dobi od šest do četrnaest godina. Svi su bili iz napredne skupine u razredu. Dva su dječaka bila braća i bili su iz Metisa u Quesnelu. Njihovo prezime bilo je Arnuse ili Arnold. Ne sjećam se ostalih, samo imena Cecili i Edward. Onome što se desilo također je svjedočio moj prijatelj George Adolph, koji je tada imao 11 godina. Ali i on je mrtav.

Mnogi uključeni u ovaj slučaj vjeruju da je William Combes umro da ne bi svjedočio ovoj prljavoj igri, da ne bi svjedočio o dječjoj otmici i drugim zločinima, ubojstvima i mučenju djece u katoličkim školama. Aktivist koji radi na otkrivanju ovih otmica Johnny Bingo Dawson, ubijen je od strane Vancouverske policije 2009.godine.

William nikada neće biti zaboravljen - a oni koji su ga ubili, poput sustava koji je doveo do smrti toliko djece, pravoj pravdi.

No, ubojice nisu pobijedili. William je prije smrti snimio izjavu u kojoj je detaljno opisao svjedočenje otmici 1964. godine.

Izvor: @NeonNettle 29. lipnja 2017 @ 05:52 © Press

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Saturday, 23 September 2017 16:14
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: