Print this page
Započeo propagandni rat kao uvod III svjetskom ratu! Svježa lažna vijest o saudijskom ultimatumu  Rusiji, kruži online-om.

Započeo propagandni rat kao uvod III svjetskom ratu! Svježa lažna vijest o saudijskom ultimatumu Rusiji, kruži online-om.

Rusija mora imati na umu da će naše vojne sposobnosti biti dovoljne da unište ruske snage u Siriji za 3 dana.

Prema izvješćima koje je izdalo više medija, okrunjeni princ Saudijske Arabije Mohammad bin Salman Al Saud objavio je de facto ultimatum ruskom predsjedniku Vladimirom Putinu, tvrdeći kako Rusija mora zaustaviti "svoje beskonačno bombardiranje" jer će u protivnom uništiti "ruske snage u Siriji za 3 dana".

Izvješća sadrže nekoliko lažnih citata saudijskog princa, nedavno okrunjenog kralja.

"Mislim da u Siriji postoji mnogo terorističkih skupina koje moraju biti poražene. A to su Rusi koji pokušavaju proširiti terorizam na Bliski Istok. Nije teško zamisliti koliko su terorista doveli, očito, Rusija pomaže teroristima napadajući militante FSA-e. "

"Saudijska Arabija neće 'odustati' od Rusije, izdat ćemo ultimatum gospodinu Putinu. Ako Rusija nastavi neobuzdano bombardiranje, moramo im jasno dati deo znanja da ćemo poduzeti korake kako bi snage bile izložene većem riziku. Rusija mora imati na umu da će naše vojne sposobnosti biti dovoljne da unište ruske snage u Siriji za 3 dana. "

Prema medijima koji su širili takva izvješća, priča se prenosi službenoj Saudijskoj tiskovnoj agenciji. Međutim, saudijski državni mediji nisu objavili ovo izvješće, a takvi citati Mohammada bin Salmana Al Sauda nisu dostupni na mreži. Priču je izvorno izvijestila AWDNEWS medijska kuća. AWDNEWS je također tvrdio da je izvor izvješća Saudijska agencija za tisak. A veza navodno, što nije za čuditi, dovodi do engleske izvorne verzije, ali takav izvještaj nije dostupan na mreži.

Izvor: southfront.org

Propagandni rat je počeo. Sirija i Iran su najveće prepreke Izraelu ka ostvarenju svog bolesnog nauma stvaranja Velikog Izreala i pripreme za dolazak njihova antikrista. Saudijska Arabija im je idelna za inicirati rat, isprovocirati Rusiju i samim tim uvući svijet u Treći svjetski rat.

Židocionisti su inicirali i stvorili dva svjetska rata, a za zatvoriti krug treba im i treći!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Thursday, 29 June 2017 11:42
(5 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved