person_outline
search
hrendeitpt

CNN počeo brisati bogus Trump-Rusija zbog straha od tužbe!

CNN počeo brisati bogus Trump-Rusija zbog straha od tužbe!

CNN je počeo hitno brisati lažne priče s njihove web stranice, nakon što su im rekli da bi mogli biti tuženi zbog širenja lažnih vijesti i propagande američkoj javnosti (CNN Begins Deleting Bogus Trump-Russia Stories: “We May Be Sued”)

U četvrtak navečer CNN novinar Thomas Frank objavio je neprovjereni izvještaj o ruskom investicijskom fondu, tvrdeći kako je imao nekoliko veza s timom Trump. No, do petka navečer CCN je bio prisiljena ukloniti priču s interneta. "Ova priča nije ispunila uredničke standarde CNN-a i povučena je", objavio je CNN urednik koji je priznao da briše lažnu priču odnosa Trump-Rusija.

Philly.com izvještava: Ni Thomas Frank ni CNN nisu odgovarali na brojne zahtjeve za komentar, a glasnogovornik Senatske obavještajne komisije ''nije bio'' u mogućnosti komunicirati.

Thomas Frank, novinar koji je nominiran za Pulitzerovu nagradu (što više lažeš to ćeš prije biti nagrađen, a najbolji primjer je nobelovac Obama) izvijestio je da je Senatski obavještajni odbor istraživao "ruski investicijski fond od 10 milijardi dolara čiji je izvršni ravnatelj sastao s članom prijelaznog tima predsjednika Donalda Trumpa četiri dana prije Trumpove inauguracije.

Osim povlačenja svoje priče, CNN se također ispričao Anthonyu Scaramucci, savjetniku Trumpu koji se u priči spomenuo da je bio sa Kirillom Dmitrievim, čelnikom ruskog Investicijskog fonda (RDIF).

CNN-ovo povlačenje dolazi mjesec dana nakon što je Fox News također bio prisiljen povući potencijalno eksplozivnu političku priču koja uključuje smrt bivšeg člana demokratskog nacionalnog odbora Seth Rich. Rich je ustrijeljena u Washingtonu, 10. srpnja 2016. godine. Lokalna policija priopćila je kako je zločin izvršen vjerojatno zbog pljačke. No, Rich je ubijena zbog propuštanja DNC e-pošte Wikileaksu.

24. lipnja 2017. Sean Adl-Tabatabai News, SAD 2

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Sunday, 25 June 2017 18:38
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: