person_outline
search
hrendeitpt

Švedski građani zaprepašćeni! 200 bandi, 60.000 zločinaca, a vlada ne reagira!

Kreatori Novog svjetskog poretka, Rothschild, Soros i ostala elitna oligarhija prezadovoljni su ''radom'' švedske vlade!

U posljednjih nekoliko godina, Švedska se bori s gomilom blighted područja koja su prepuna zločina, a problemi sve gori i gori. Novo izvješće policije ukazuje na najmanje 60.000 zločinaca i 200 bandi koje žive u 61. švedskom getu (politički pojam za "ranjiva područja").

Izvješće je ukazalo na pogoršanje situacije, budući da se broj blighted područja povećavao od 2015. godine kada je objavljeno posljednje izvješće. U novom izvješću navedeno je ukupno 61. geto, od kojih su 23 posebno opasna. Prije predstavljanja izvješća, šefovi nacionalne policije Dan Eliasson i Mats Löfving otkrili su da preko 6o.000 zločinaca i 200 kriminalnih bandi luta ovim područjima, a broj počinitelja kriminalnih dijela iz dana u dan se povećava.

Linda Staaf, šef policijske obavještajne službe (NOA), uvjerava da je prag uporabe nasilja sada niži nego ikada prije. "Ranije su pucali u nogu kako bi plašili ljude, sada pucaju u glavu da ubiju", rekla je Linda Staaf, kako citiraju novine Göteborgs-Posten.

Nekoliko je objašnjenja za povećanje nasilja i kaznenih radnji koji su postali veliki problem za društvo, prvenstveno za socijaldemokratsku vladu, koja je retorički obećala srediti situaciju, ali je umjesto toga potpuno paralizirana", napisao je glasnogovornik SVT-a Roger Haddad.

Švedska policija ima dugogodišnje probleme s nedostatkom financijskih sredstava. Ovo je klasika u svim država EU-a. Upravo je cilj da ne bude efikasna kako bi se izbjeglice što više osilile, a mržnja građana, umjesto prema vladi, usmjerila prema izbjeglicama. Genijalno zamišljeno od židocionista!

Još jedna uznemirujuća činjenica je da 11 najpoznatijih geta ("izloženih područja" - policijski žargon) uopće nema policijsku postaju. Jedan od njih je Stockholmski Rinkeby, koji je poznat izvan granica Švedske po nasilju, teškim zločinima i napadima na novinare. Trebalo je dobiti novu policijsku postaju, ali izgradnja nije započela zbog strahovanja gradskih tvrtki da će biti izložene nasilju za vrijeme gradnje!!! 

Kreatori Novog svjetskog poretka, Rothschild, Soros i ostala elitna oligarhija prezadovoljni su ''radom'' švedske vlade!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Saturday, 23 September 2017 16:30
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: