person_outline
search
hrendeitpt

Udruga organskih potrošaća OCA tužila farmu zbog velike prijevare potrošaća!

Postoji li u Hrvatskoj ovakva ili slična udruga? Ako ne postoji otvorite je prije nego nas sve potruju!

Udruga organskih potrošača OCA (Organic Consumers Association) je neprofitna udruga za zastupanje ekološke poljoprivrede. Osnovali su ga članovi organske industrije i potrošači organskih proizvoda 1998. godine, nakon kontroverzne početne verzije prijedloga propisa za organsku hranu američkog Ministarstva poljoprivrede. Članovi organizacije uključuju pretplatnike na njihove online biltene, volontere, pristaše i 3.000 prodajnih mjesta.

OCA "Organska agenda" je potaknula američku vladu na proširenje ekološke poljoprivrede, pravednu trgovinu, eliminaciju genetski modificirane hrane. Organizacija se nada "potaknuti" potrošače na kupnju organskih proizvoda i "pritisnuti USDA i organske tvrtke kako bi sačuvali stroge ekološke standarde".

Nedavno su podnijeli tužbu protiv vlasnika farme Sanderson koji je oglašavao kontaminirane piliće kao '100% prirodne'!

naime Sandersonovi oglasi su doveli u zabludu potrošače koji su povjerovali marketinškim porukama "Bez antibiotika"; "100% prirodno", a koje su zapravo perfidno smišljena prijevara potrošaća. Poznato je i široko prihvaćeno da prekomjerna upotreba antibiotika u proizvodnji kokoši predstavlja prijetnju javnom zdravlju. Uporaba antibiotika zabranjenih u proizvodnji pilića također predstavlja osobnu zdravstvenu prijetnju.

''Dok ne uklonite sve lažne reklamne tvrdnje, nastaviti ćemo upozoravati sve koje poznajemo o onome što je zapravo u piletini 'Sanderson Farms. Zamislite gospodine Sanderson koliko je bilo naše iznenađenje kad smo saznali da je vladino ispitivanje Vaših proizvoda otkrilo 11 primjeraka antibiotika za ljudsku uporabu nakon što su napustili farmu. Jedan od tih antibiotika, kloramfenik, nije zabranjen samo u životinjama koje proizvode hranu, ali je, prema izvještaju Nacionalnog programa za nacionalnu toksikologiju SAD-a za zdravstvo i ljudske usluge (2016), za ljude karcogen", stoji između ostalog u pismu koje su poslali vlasniku Sandersonu.

Antibiotici nisu jedine "neprirodne" tvari pronađene u Sandersonovim pilićima. Testovi su pokazali hormone rasta koji su zabranjeni u proizvodnji peradi, pesticidi i lijekovi na recept - uključujući i one s halucinogenim učincima!

Tvrtka Sandcastle u reklamiranju videa i web-lokacije upotrebljava je razne poruke kao: "Samo piletina u našem piliću" i "Pripremamo dobre i zdrave piliće". Tvrtka se čak ismijava potrošačima koji plaćaju višu cijenu za piletinu sloganom "Bez antibiotika".
Ali pravi "biser " je Sandersonov "100% prirodni" tvrdnja o piliću koji je testiran na droge poput ketamina (poznatiji na ulici kao "Special K" i "Cat Tranquilizer"), Xylazina (nadimak "zombi" ) i prednizona.

Evo kratkog popisa onoga što je Nacionalni program za sigurnost i inspekciju (FSIS) SAD-a pronašao u Sandersonovim pilićima :
• 11 slučajeva antibiotika za ljudsku uporabu, uključujući kloramfenik, koji je zabranjen za uporabu životinjama.
• Pozitivni rezultati na ketamin, lijek s halucinogenim učincima, koristeći metode testiranja koje se normalno primjenjuju na govedinu i svinjetinu.
• Ketoprofren, protuupalni lijek; i prednizon, steroid.
• Izvještaji o hormonima rasta, melengesterol acetatu i beta agonistu ractopamina - obje su kemikalije zabranjene u proizvodnji piletine.
• Šest slučajeva ostataka amoksicilina, medicinski važnog antibiotika za ljudsku uporabu. Zaslužuje daljnju istragu jer su, slične ketaminu, valjane metode ispitivanja razvijene samo za govedinu.
• Tri slučaja ostataka penicilina do 0,285 ppb, za koje je regulatorna granica ostatka nula.
• Pozitivni rezultati ispitivanja za insekticide abamektin i emamektin pomoću metoda ispitivanja koja se primjenjuju na svinjetinu.

Udruga organskih potrošaća OCA, zajedno s Prijateljima Zemlje i Centrom za sigurnost hrane protiv Sandersona je podnijela tužbu sa pozivom da se jave svi oni koji su kupovali Sandersonove piliće.Je li i Sanderson jedan od onih koji je radio za NWO na depopulaciji stanovništva!?

Postoji li u Hrvatskoj ovakva ili slična udruga? Ako ne postoji otvorite je prije nego nas cionisti i njihove domaće političke sluge potruju!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Monday, 26 June 2017 10:57
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: