person_outline
search
hrendeitpt

Putin: Američki predsjednici su obične lutke koje rade ono što im muškarci u crnim odijelima donesu na stol njihova ureda! /video/

U intervjuu francuskoj publikaciji Le Figaro, ruski predsjednik Vladimir Putin, prozvao je državnu birokraciju koja kontrolira američku vanjsku politiku, ističući kako predsjednici SAD-a služe samo kao lutke za vladajuću oligarhiju.

"Određena osoba može biti izabrana od strane javnosti na temelju svojih zasluga i ideala - ali rijetko je ta osoba sposobna formulirati politiku", objasnio je Putin. Zatim je napomenuo kako je "birokracija" sigurnosne službe u SAD-u, koja je poznata kao Deep State, vrlo moćna i kao takva ne dopušta nikakvu značajnu promjenu smjera politike''.

Predsjednici dolaze i odlaze, ali politika ostaje ista

''Zapravo, pojedinci koji mogu imati svoje vlastite autentične ideje o reformi američke politike, izabrani su u Bijelu kuću samo da zadovolje iluziju slobodnog i poštenog demokratskog procesa – doista to je samo fasada. Putin je istaknuo kako "muškarci u tamnim odijelima", koji ostaju anonimni američkoj javnosti i dalje nastavljaju provoditi dobro utvrđene interese vladajuće elite SAD-a sa svakom dolaznom administracijom.

Komunicirao sam s jednim predsjednikom SAD-a, oni dolaze i odlaze, ali politika ostaje ista", rekao je ruski predsjednik. "Znaš li zašto je to tako?" upitao je Putin, prije nego što je razotkrio stvarni rad američkog vladinog sustava.

20170620 091206

"Dakle, osoba je izabrana - on dolazi s idejama", objasnio je Putin . "Tada dolaze posjetitelji s aktovkama, dobro obučeni, u tamnim odijelima - poput moje. Osim što je kravata crvena, crna ili modra. " Ruski čelnik je objasnio da kad se pojavljuju ti "muškarci u crnom", oni u biti upućuju predsjednika o tome što treba učiniti - zbog čega često vidite takvu iznenadno drugačiju politiku od one koja se provodi od kandidata u vrijeme kampanje. "To se događa iz jedne administracije na drugu" , rekao je.

''Najbolji nam je primjer Donald Trump. Trump je potrčao u Saudijsku Arabiju podržati teror i prodati oružje. Ali, to je bio samo početak. Samo ovaj tjedan, Trump se referirao za Katar kao teroriste i istaknuo da su oni "financirajući terorizam" diljem svijeta. Samo nekoliko dana kasnije, odobrio je terorističkoj vladi Katara 12 milijarde dolara oružja'', reko je Putin.

Cijeli intervju je itekako zanimljiv. Moramo se okrenuti Rusiji kako bi dobili točniju sliku onoga što se događa u Sjedinjenim Državama, budući da američki korporativni mediji djeluju kao propagandisti za program Deep State, koji djeluju kao filter informacijama.

Pogledajte odličan i poučan intervju u nastavku sa prijevodom:

Izvor: Anonymous

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Thursday, 22 June 2017 07:35
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: