person_outline
search
hrendeitpt

NATO oborio sirijski vojni avion! Putin obećao osvetu! Nema mira u Siriji!

Samo nekoliko dana prije ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio je da će Sjedinjene Države suočiti sa "strašnim posljedicama" ako na bilo koji način budu gađali vladine regularne snage jer takvi napadi nastoje potkopati borbu sirijskih oružanih snaga protiv terorizma.

19. lipnja 2017 Sean Adl-Tabatabai vijesti, svijet 3

Prema izjavi Sirijske vojske, pilot aviona je nestao sa radara nakon borbenog zrakoplova SAD-a F / A-18E Super Hornet koji ga je ''spuštao'' na selo južno od Raqqe. Prema njihovoj izjavi sirijski ratni zrakoplov je izvršavao operacije protiv ISIS-a neposredno prije nego što su ga oborile američke snage.

Samo nekoliko dana prije ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio je da će Sjedinjene Države suočiti sa "strašnim posljedicama" ako na bilo koji način budu gađali vladine regularne snage jer takvi napadi nastoje potkopati borbu sirijskih oružanih snaga protiv terorizma .

Obaranje sirijskog ratnog zrakoplova, Su-22, potvrđeno je u službenom priopćenju Inherent Resolve, međunarodne radne skupine protiv IS-a, koju vodi SAD, a koja je naravno optužila sirijsku vladu da se bori protiv Sirijskih demokratskih snaga u Siriji. "U 6,43 sati, sirijski zrakoplov SU-22 srušen je u blizini SDF boraca južno od Tabqah. U skladu s pravilima angažmana i kolektivne samoobrane s koalicijskim snagama, srušio ga je američki F / A-18E Super Hornet ", piše u izjavi.

U priopćenju se dodaje da je NATO misija uništiti ISIS u Iraku i Siriji, te da se NATO koalicija ne nastoji "boriti protiv sirijske vlade, ruskih ili pro-režimskih snagama koje s njima surađuju, ali neće oklijevati braniti koaliciju ili partnerske snage od bilo koje prijetnje." Naravno, glavne NATO partnerske snage su ISIS kojeg su stvorili zajedno sa cionističkim Izraelom i kojeg financiraju a kojeg treba obnoviti i ojačati za daljnju borbu protiv sirijske regularne vojske. 

Ovo nije prvi put da je intervencija SAD-a u Siriji napala vladine snage. U rujnu 2016. koalicija na Deir ez-Zoru ubila je više od 60 sirijskih vojnika, dok je u travnju 2017. američki predsjednik Donald Trump naredio raketni napad Tomahawk na zračnoj bazi Shayrat, kao odmazdu za uporabu kemijskog oružja od strane vlade Sirije, iako nije bilo nikakvih konkretnih dokaza o tome. 

Ranije u lipnju, SAD je razmjestio nekoliko topničkih raketnih sustava (HIMARS) u južnoj Siriji, blizu granice s Jordanom. Ruski ministar vanjskih poslova Sergey Lavrov izjavio je kako se prisutnost raketnih bacača ne može opravdati potrebom borbe protiv islamskih državnih terorista, budući da snage IS nisu aktivne na tom području. Umjesto toga, njihova nazočnost ugrožava suradnju Sirijske vlade i njihovih partnera u Iraku.

Treći svjetski rat je sve izgledniji jer cionisti neće odustati od Velikog Izraela i Novog svjetskog poretka u kojem psihopate žele vladati nad čitavim svijetom, odnosno onim što ostane od njega nakon nuklearnog rata kojeg žele pokrenuti i kojeg će po svojoj prilici pokrenuti upravo Donald Trump. A to je prorekao i Nostradamus!

Cionizam je novi nacizam i najveće svjetsko zlo. Dok se u korjenu ne uništi nema mira u svijetu. Trump je samo nova igračka u cionističkom predsjedničkom slijedu, možda i gori od svojih prethodnika, Busha, Clintona i Obame. 

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Tuesday, 20 June 2017 22:20
(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: