person_outline
search
hrendeitpt
Kondenzacijski tragovi ne postoje! Postoje chemtrailsovi tragovi koje vojni avioni špricaju nad našim nebom. Posljedice su sve tanji ozonski omotač, enormne temperature i sve veći broj smrti zbog kardiovaskularnih bolesti! /video
Lufthansa uhvaćena na dijelu! video
  • Posted
  • Read 10684 times

Kondenzacijski tragovi ne postoje! Postoje chemtrailsovi tragovi koje vojni avioni špricaju nad našim nebom. Posljedice su sve tanji ozonski omotač, enormne temperature i sve veći broj smrti zbog kardiovaskularnih bolesti! /video

A kad nema ozonskog omotača – nema ni života na Zemlji. Toliko je to jednostavno za objasniti. A sve do sada, uz par izuzetaka, znanstvena je zajednica kompletno izdala ljudsku vrstu i sav život na zemlji - svojom šutnjom. Političare i saborske korisne idiote za jednokratnu uprabu ne treba ni spominjati. A sve je više umrlih od kardiovaskularnih bolesti: krvožilnog sustava srca, mozga, pluća, limfnih čvorava...

Kondenzacijski tragovi ne postoje (Lufthansa u letu - lijevo)

Po zakonima fizike, za stvaranje kondenzacijskog traga, potreban je vrlo niski pritisak (vakum), niska temperature i vodena para. Na visinama na kojima lete avioni (oko 10 km), pritisak i temperature su niski, a vodene pare tako reći nema! Komercijalni i vojni avioni (osim manjih tj. borbenih) te helikopteri koriste turboventilatorski motor visoke optočnosti. A ti motori visokeoptočnoti ne mogu proizvesti kondezacijski trag!

Obrazloženje:

Većina kisika, koji prolazi kroz tj. uz motor, ne sagorijeva, nego prolazi kroz fen i ispuh, bez da se miješa s gorivom, tako reći kao da se radi o propelerskom avionu. Prevedeno - Skoro 90% potiska dolazi od turbofena, a samo nešto više od 10% iz motorskog ispuha! Dakle, jedan mali dio kisika iz zraka (nešto više od 10 %), od ukupne količine koja prolazi uz motor je, putem turbine, uzet u motor. Taj se kisik miješa s gorivom tj. kerozinom, sagorijeva te izlazi iz motora pod vrlo visokim pritiskom.

Da bi se kondenzacijski trag mogao stvoriti, potreban je pad pritiska, a ne porast, a ispuh iz motora je pod vrlo velikim pritiskom, što onemogućuje stvaranje kondenzacijskog traga. K tome, zakoni fizike kažu i da se kondenzacija stvara, kad je zrak hladan, no kako je zrak iz ispuha motora vrlo vruć, nemoguće je da se stvori kondenzacija. Topli zrak može držati mnogo više vode (od hladnog), bez da proizvede kondenzaciju.

Omjer zraka i goriva, koji koristi turboventilatorski motor visoke optočnosti, je izuzetno visok (čitaj: motor koristi jako mnogo zraka te izrazito malo goriva), stoga tako mala potrošnja goriva ovog motora drastično smanjuje i količinu vode, koja se izbacuje iz motora, što je još jedan razlog da turboventilatorski motor visoke optočnosti ne može proizvesti kondenzacijski trag.

Ukratko: što je motor efikasniji, to troši manje goriva po jedinici duljine kretanja, a što stavlja turboventilatorski motor visoke optočnosti u kategoriju onih motora, koji su doslovno nesposobni stvoriti kondenzacijski trag.

Najjednostavnije rečeno – bilo koji uvjet potreban da se stvori kondenzacijski trag, kod turboventilatorskog motora visoke optočnosti – NE postoji!

Da ponovim - komercijalni letovi koriste turboventilatorski motor visoke optočnosti. Ako, na aerodromu, promatrate avione kako polijeću, vidjet ćete kako je ispuh lagano zatamljen, radi čađe, koja izlazi iz motora, što je tipično za sagorijavanje kerozina. No, nećete vidjeti kondenzaciju.

oou1kScreenshot 2

Nema kondenzacijskih tragova - Lufthansa  

Tako da, kad vidite, iza aviona kratak trag pa pomislite kako je bar to kondenzacijski trag, u krivu ste. I to je trovanje. Svaki trag iza aviona predstavlja sprejanje toksičnim aerosolom, punim nano čestica aluminija, stroncija, kadmija, broma, titanijuma, željeza, žive te ostalih metala, navedenih u patentima klimatskog inženjeringa.

Ali zato postoje chemtrailsovi tragovi (geoinženjering)  

22b sdrScreensh

Chemtrailsovi tragovi - Lufthansa uhvaćena na dijelu  / pogledajte video

Geoinženjering je proces u kojem se ljudi igraju boga s vremenom i Zemljinim sistemima za održavanje života. Geoinženjering je klimatski inženjering tj. manipulacija oceansko – atmosferskih sistema i magnetosfere. Primarne metode klimatskog inženjeringa su:

1.Menadžemnt Solarne Radijacije,
2.Fertilizacija Oceana
3.Kemijska Nukleacija Leda.

Te patentirane metode najviše koriste nano čestice metala (kao što su aluminij, barij, stroncij, željezo, kadmij...) koje se, na svakodnevnoj bazi, raspršuju avionima u državama korumpiranih vlada. Tako i u Hrvatskoj!

Kako se zna da su mnoge, od tih čestica, koje se koriste u klimatskom inženjeringu, teški metali? Zna se iz rezultata testiranja, provedenih diljem svijeta, ali i iz navedenih patenata klimatskog inženjeringa. Za cijelu listu od preko 150 geoinženjering patenata, posjetite stranicu GeoengineeringWatch.org ovdje:
https://www.geoengineeringwatch.org/an-extensive-list-of-patents/

Dostupni su rezultati testiranja kiše, snijega i zemlje.
https://www.geoengineeringwatch.org/water-tests/

https://www.geoengineeringwatch.org/documents-2/

1.Menadžment Solarne Radijacije

je tip klimatskog inženjeringa, koji teži reflektirati sunčevu svjetlost i, posljedično, smanjiti globalno zatopljenje (koje ne postoji) i tako pokušava blokirati nešto sunčeve toplinske radijacije da bi se pokušao usporiti efekt stakleničkih plinova. (Efekt stakleničkih plinova – nakupljanje CO2 i metana, koji stvaraju oko zemlje efekt staklenika, što prevedeno znači da sunčeva toplina prolazi do Zemlje, ali se Zemlja ne može, preko noći, ohladiti, jer se njena toplina reflektira od tog „sloja stakla“, koji su napravili staklenički plinovi, i vraća natrag na njenu površinu).

Stoga, zrakoplovi, diljem svijeta (vojni, ali i kod nekih komercijalnih linija, raspršuju po nebu čestice sa sposobnošću rasipanja svjetlosti (kao što je aluminij), što stvara stanje nazvano Globalna Zamagljenost. Globalna Zamagljenost se definira kao smanjenje količine solarne radijacije, koja stiže do površine Zemlje, zahvaljujući sitnim česticama u atmosferi (nano čestice, za nas toksičnih, metala), koje apsorbiraju solarnu energiju i reflektiraju sunčevu svjetlost natrag u svemir. Znamo da 25 do 30% sunčevih zraka,
koje su dosezale do planeta prije 5 deseteljeća, više ne dosežu.

2. Fertilizacija oceansa

Iste te čestice, koje se koriste u programima Menadžmenta solarne radijacije, koriste se i u programima Fertilizacije Oceana. Fertilizacija Oceana - tip klimatskog inženjeringa, temeljen na namjernom ubacivanju željeza ili sumpora u gornje slojeve oceana s ciljem uklanjanja CO2 iz atmosfere. Na taj se način umjetno stvara cvat agli i planktona te prisiljava ocean da apsorbira još CO2 iz atmosfere, što izaziva kataklizmičke efekte u oceanu. Kako?

Nakon što je umjetno izazvan cvat algi i planktona i u ocean usisana izuzetno velika količina CO2, taj će se dio oceana previše zakiseliti te će u njemu cvasti samo toksične alge, kojima odgovara tako kiselo okruženje pa će, posljedično, dijelovi oceana, koji su prošli kroz programe fertilizacije – umrijeti tj. postati tzv. Mrtve zone, koje više nemaju sposobnost ni proizvoditi kisik niti upijati ugljični dioksid, u kojima više nema života. Takvih je zona sve više i više.

3.Kemijska Nukleacija Leda

Treći vid klimatskog inženjeringa, zvan Kemijska Nukleacija Leda, služi za stvaranje privremenih zahlađenja, koja, bar mi u Hrvatskoj, imamo prilike vrlo često iskusiti. O čemu se radi? Pošto su temperature toliko visoke, a da ne bi došlo do panike stanovništva, nad mnogim se krajevima provodi Kemijska Nukelacija Leda, koja, putem agensa za Kemijsku Nukleaciju Leda ohladi vlagu iz atmosfere te proizvede rashlađene padaline. Ta vlaga u vidu rashlađenih padalina, kratkotrajno i toksično će ohladiti atmosferu i zemlju na dijelovima, gdje se provodi Kemijska Nukleacija Leda, ali će, po potrebi, proizvesti i tuče, koje, u zadnje vrijeme, nerijetko imaju „kapi leda“ veličine teniske loptice. Imali smo ih više puta vidjeti i kod nas!

Da bi se moglo upravljati metalnim nano česticama, kojima nas sprejaju, te oblikovati vrijeme, potrebna su i tvz. HAARP postrojenja tj. grijači jonosfere. HAARP postrojenja se sastoje od mnogo antena, koje odašiljaju izuzetno visoke frekvencije, koje se odbijaju od klimatskim inženjeringom umjetno stvorene jonosfere te ciljano pomiču određene nakupine nano čestica, koje su oko sebe nukleirale vlagu iz atmosfere tj. ciljano pomiču tu vlagu tj. oblake, željenim smjerom i brzinom. Na isti način, grijači jonosfere mogu ciljano izazvati vulkanske erupcije i potrese.

Najmoćnije HAARP postrojenje se nalazi na Anatarktici, no postoje diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj u blizini Karlovca. Više o HAARP tehnologiji pročitajte u članku Krešimira Mišaka ovdje:
https://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/kresimir-misak-o-haarp-u-zemljinoj-frekvenciji

Klima se raspada, ozonski omotač sve tanji, Hrvatska među TOP 5 zemalja u svijetu sa najvišim temperaturama

Rekordne temperature su zabilježene u mnogim europskim zemljama; Njemačkoj, Finskoj, Danskoj, Velikoj Britaniji i Hrvatskoj koja je prošle godine bila među Top 5 zemalja svijeta sa rekordnim temperaturama u svibnju.

Klima se raspada. Jedna od primarnih svrha klimatskog inženjeringa je zamaskirati težinu klimatskog kolapsa do zadnjeg mogućeg trenutka. To mogu još uvijek kriti jer imaju sve glavne medije u svom vlasništvu. Zemljina ozonska zaštita protiv štetne radijacije i dalje slabi. Sve tanji ozonski omotač je točno nad područjima, gdje živi većina ljudi, životinja i biljaka. Moguće je da nam je naš smog zadnja zaštita, koju imamo.

Još veća je apsurdnost ideja ili plan da se čak još više spreja kako bi se zaštitili od visokih temperatura ili ublažili štetu, koja je izvorno nastala, zbog sprejanja chemtarilsom! Nije li to definicija totalnog ludila strukture moći? Baš kao i farmakološko-industrijski kompleks - uzmeš na recept jedan lijek, koji prouzrokuje jako mnogo nuspojava, što uzrokuje da moraš uzimati još mnogo drugih lijekova, a svi ti štete tvom tijelu, sve dok više nemaju čemu & kome naštetiti. To je mentalitet, koji se odigrava na planetu.

I kod nas postoje režimski "stručnjaci", plaćenici ili korisni idioti koji u glavnim medijima ovako komentiraju chemtrailsove tragove:

4420180517 084423

Jedna studija, s kalifornijskog sveučilišta je priznala: „Oslabljeni ozonski omotač je davno, prije 251 miliona godina, doveo do masovnog izumiranja ljudstva i sveg života, koji je ovisio o njemu. Podcjenili smo rizik značajne štete, zbog sve rijeđeg ozona, i pogrešno shvatili tajanstvene procese masovnog izumiranja. Naši rezultati sugeriraju da su moderne crnogorične šume, možebitno, znantno osjetljivije na antropogeno (ljudsko) uništavanje ozona, nego što smo očekivali. Smanjenje broja drveća predstavlja drastičnu reorganizaciju baze kopnenog prehrambenog lanca.".

Geoinženjering ne samo da može odrediti gdje će padati kiša, gdje će biti suša, tko će imati kakvu temperaturu i tlak zraka, koga će pomesti uragan kategorije 6..., nego i koji će vulkan erputirati, koga će zadesiti potres, tko će dobiti novu pandemiju ptičje gripe i slično.

Naravno, ne zaboravite ono najvažnije – globalno zatopljenje ne postoji. Ono je laž, koju su nam servirali isti oni, koji provode klimatski inženjering da bi nas „spasili“ od globalnog zatopljenja. Izmislili su i novi naziv za trenutne i nadolazeće katastrofe, koje nas čekaju: Klimatske Promjene.

Geoinženjering je ni manje ni više, nego – moćno oružje vladajuće kaste!

Zaključak

Kondenzacijski tragovi ne postoje! Postoje chemtrailsovi tragovi koje vojni avioni špricaju i nad našim nebom. Posljedice su za nas katastrofalne, sve tanji ozonski omotač, enormne temperature i sve veći broj smrti zbog kardiovaskularnih bolesti: krvožilnog sustava srca, mozga, pluća, limfnih čvorava... Potpuno je jasno zašto je Hrvatska prva u Europi, a 10 u svijetu po broju umrlih od kardiovaskularnih i raznoraznih malignih bolesti. Mogu režimski židomediji kriti i lagati koliko hoće, ali potpuna istina će kad - tad izaći na površinu!

A kad nema ozonskog omotača – nema ni života na Zemlji. Toliko je to jednostavno za objasniti. A sve do sada, uz par izuzetaka, znanstvena je zajednica kompletno izdala ljudsku vrstu i sav život na zemlji - svojom šutnjom. Hrvatske političare i saborske korisne idiote za jednokratnu upotrebu ne treba ni spominjati.

Za bolje razmumijevanje ovog članka, molim vas proučite naše IPL Globalne Informativne Vijesti broj 147, 148 i 149. A pogledajte i video u kojem je Lufthansa uhvaćena na djelu!
http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2491-totalna-izdaja-ljudske-rase-i-sveukupnog-zivota-na-zemlji-video-s-prijevodom

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2497-planet-se-totalno-rastapa-401mjesec-za-redom-temperature-iznad-normale-hrvatska-medu-top-5-zemalja-svijeta-sa-ekstremno-rekordnim-temperaturama-u-svibnju-video-s-prijevodom

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2501-probudimo-se-malo-je-vremena-ostalo-istina-se-ne-moze-vise-kriti-raskrinkajmo-i-zaustavimo-klimatski-inzenjering-video-s-prijevodom

Zastupnici, zaustavite genocid nad hrvatskim narodom! Demontirajte Haarp, prozovite i procesuirajte sve odgovorne u medijima i vladi za depopulaciju hrvatskog naroda.
Vi ste to dužni učiniti, vi predstavljate naše interese, a mi vas za to i plaćamo!

Izvor: Svjetlana Valentić-enky/ Dane Wingington

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: