person_outline
search
hrendeitpt

NATO bombardirao zabranjenim bijelim fosforom sirijski grad Raqqu! /video/

Bombardiranje bjelim fosforom služi da se bukvalno sprži cijelo jedno područje. Bijeli fosfor sagorevajući topi ljudsko meso do kostiju.

Već smo pisali da američka administracija, koja je potpuno u židocionističkim rukama, govori jedno za svijet, a drugo radi na terenu. Samo ovaj tjedan, Sjedinjene Američke Države (NATO koalicija ) pokrenule su dva zračna napada na sirijske vladine regularne snage tvrdeći da su sirijske snage prijetile njihovom kampu obuke u zemlji. Sjedinjene Države su izvanjska sila u Siriji i odgovorna je za mnoge civilne smrti u Siriji. Vode proxy ratove i odgovorni su za najnoviji ratni zločin protiv civila koji se dogodio u četvrtak 8.lipnja 2017., a u kojem su koristili bijeli fosfor koji je zabranjen 1980-te godine.

20170611 233137

Xinhua News 9. lipnja 2 017 : Kineska državna novinska agencija izvijestila je da su „deseci civila poginuli u četvrtak kada je NATO koalicija bombardirala bijelim fosforom sirijski sjeverni grad Raqqu, pozivajući se na izvješće iz Sirije Sham FM radio.

Rusija Riafan.ru izvjestio je 9. svibnja da su „koalicijske snage uz potporu Sjedinjenih Američkih Država, bombardirale Raqqu i predgrađa s bijelim fosforom”. Rani izvještaji pokazuju da je naj manje 50 ljudi ubijeno.

CGT Novosti 10. lipnja 2017 : mnogo civila je ubijeno u četvrtak kada su pod vodstvom SAD-a zračne snage bijelim fosforom napale Siriju u sjevernom gradu Raqqa!

The slobodoumlje 9. svibnja 2017: Bijeli fosfor je zabranjen 1980. godine protokolom o zapaljivim oružjima. Upotrebljavanje se tretira po Statutu Međunarodnog suda kao ratni zločin.

Bombardiranje bijelim fosforom služi da se bukvalno sprži cijelo jedno područje. Bijeli fosfor sagorevajući topi ljudsko meso do kostiju. Najbolji primer je američko bombardiranje Iraka, Faludze 2004. god.

Iran slijedeća meta NATO koalicije

Vođa iranskih oružanih snaga, Mostafa Izadi, tvrdi da je dobio dokaze koji dokazuju da Sjedinjene Države izravno podupiru ISIS. Iranski zamjenik načelnika Glavnog stožera priopćio je u nedjelju kako je zemlja u posjedu ključnih dokaza i dokumenata koji dokazuju da je Washington povezan s terorističkom organizacijom.

1 128

Trenutni razmještaj sukobljenih strana i snaga u regiji

Farsnews.com izvještava: "Suočavamo se s proxy ratovima u regiji kao novim trikom arogantnih sila protiv Islamske Republike".

"Kao što je rekao Vrhovni vođa islamske revolucije (Ayatollah Seyed Ali Khamenei), posjedujemo dokumente i informacije koji pokazuju izravne potpore američkog imperijalizma ISIL-u u čitavoj regiji koji je uništio islamske zemlje stvorivši val masakra i sukoba ", rekao je Mostafa. Predsjednik iranskog parlamenta Ali Larijani osudio je u srijedu terorističke napade u Teheranu i rekavši da je Washington direktno odgovoran za većinu terorističkih akata na svijetu. "Sjedinjene Države su se uskladile s ISIL-om u regiji" : Washington je stvorio međunarodni ISIL!

Novi svjetski poredak ide dalje. NATO koalicija zapravo je nacistička organizacija koja je potpuno u službi psihopata Novog svjetskog poretka. ISIS i druge terorističke skupine oni su stvorili i finanaciraju ih. Oni  su im zapravo produžena ruka u njihovim cionističkim planovima, a planovi su 'čišćenje' cijele regije za formiranje Velikog Izreala. Nažalost i mi smo, zahvaljujući našim političarima, dio te svjetske zločinačke organizacije koja ne preže ni od čega. Ponašaju se kao da su gospodari svega što postoji na svijetu.

Zato mogu upotrebljavati i zabranjeni bijeli fosfor na civile koji su za njih samo beskorisni potrošaći resursa, kako i piše u njihovoj agendi. Oni neće nikome odgovarati za razliku od Hitlerovih nacista. Cionizam, novi naziv za nacizam, mnogo je okrutnji od Hitlerovog nacizma. Dok se u korijenu ne uništi, a zna se tko stoji iza njega, neće biti mira u svijetu. Oni su odgovorni za sve terorističke akcije u svijetu i spremni su ići do kraja, do potpunog uništenja čovječanstva. Atomska skloništa (gradove) za sebe već su napravili. 

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Monday, 25 September 2017 07:44
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: