person_outline
search
hrendeitpt

Amerikanci i ISIS rade usklađeno na rušenju Assada zbog zacrtanog plana stvaranja Velikog Izraela!

Osiguravaju ISIS-u sigurnosne koridore kako bi se pregrupirali i nastavili napadati Asasadove regularne snage!

Ruska vojska optužila je koaliciju SAD-a za pružanje sigurnog prijelaza teroristima ISIS-a da napuste područje oko svog uporišta Raqqe u Siriji. General Sergei Surovikin, zapovjednik ruskih snaga u Siriji, izjavio je u priopćenju kako se ISIS dogovorio s kurdskim snagama da napuste sela koja se nalaze jugozapadno od Raqqe i krenu prema Palmiriji.

Surovikin je rekao da "izgleda da Amerikanci koriste IS radi sprječavanja napretka sirijskih snaga pod izgovorom borbe protiv međunarodnog terorizma".General tvrdi da su se Kurdi i američke snage "dogovorile s čelnicima IS-a, da krenu u pokrajine u kojima djeluju sirijske vlade".Prema Surovikinu, "Postoji dojam da su Amerikanci pod sloganom borbe protiv međunarodnog terorizma u Siriji i dalje koriste i pomažu IS kako bi spriječili napredovanjima vladinih snaga".

Jasno je da će učiniti sve kako bi optužili Assadov režim jer im je on najveća prepreka u ostvarivanju zacrtanih planova, čišćenja terena i stvaranje Velikog Izraela. I uz to ostala je sramota koju su doživjeli od Rusije i Putina.

Premda je predsjednik Trump u početku kampanje govorio da se neće posebno baviti Sirijom njegova je administracija u travnju zamijenila prijenosnike nakon napada kemijskog oružja za koji je Zapad optužio Assada, usprkos opovrgavanjima stručnjaka. Tijekom svog mandata, predsjednik Barack Obama također je u više navrata pozvao na uklanjanje Assada, kao i Hillary Clinton.

Sjedinjene Države koje su ''pokrenule zračne napade'' protiv terorističke skupine, s druge strane sve rade protiv Asada i regularnih snaga koje se izravno bore protiv ISIS-a što je potpuno kontradiktoran stav ako je prioritet uništiti ISIS, kako je tvrdila Trumpova administracija. Unatoč činjenici da se iranska milicija u Siriji učinkovito bori protiv islamske države, Sjedinjene Države su poticali na izravan sukob s tom milicijom dok su pokušavali vratiti južno pogranično područje Al-Tanfa.

Samo ovaj tjedan, Sjedinjene Američke Države pokrenule su dva zračna napada na vladine regularne snage. Oni opravdavaju svoje akcije tvrdeći da su sirijske snage prijetile njihovom kampu obuke u zemlji. On je "odbacio američki argument da Sirijske vlade snage tamo predstavljao prijetnju kampu obuke kao" apsurdne "i kritizirao akciju Washingtona kao kršenje sirijskog suverenog prava da zaštiti svoju granicu", navodi se u američkim novostima. Zapravo, Sjedinjene Države su izvanjska sila u Siriji i odgovorna je za mnoge civilne smrti u Siriji.

"Nakon što je Trump javno izjavio da mu je cilj borba protiv međunarodnog terorizma, NATO koalicija napada sirijske trupe, dopuštajući da militanti IS-a izađu iz okupiranih područja, čime se pojačavaju terorističke skupine oko Palmire i Deir el-Zour. Postavlja se pitanje zašto to rade i kakvi su njihovi stvarni ciljevi."

Tump Bibi GPO

Potpuno je jasno da se ne mogu pomiriti sa sramotom koju su doživjeli od Rusije. Isto tako dolazi u pitanje i stvaranje velikog Izraela kojeg su psihopate Novog svjetskog poretka zacrtali u svojim bolesnim glavama, Jedno govore a drugo rade što je konstanta cionističke politike, baš kako i piše u njihovoj knjizi zla Talmudu ili bibliji kako je cionisti nazivaju.

Jedino se njihove američke predsjedničke lutke mijenjaju svake četiri ili osam godina, ako 'zasluže drugi mandat'.

Dok se ne uništi cionistički pokret u Izraelu, kako je izjavio i napisao u svojoj knjizi generalov sin Židov Miko Peled, neće biti mira nigdje u svijetu!

Carey Wedler za izvještaje Anti Media: 10. lipnja 2017 Carol Adl vijesti, Svijet

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Monday, 25 September 2017 07:45
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: