person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 16222 times

Premijeru Plenkoviću, odbaci sotonsku Istanbulsku konvenciju... nismo svi idioti!

Željko Reiner: 'Kao što smo Hrvatsku u Domovinskom ratu obranili jer smo ju voljeli, tako se i danas ona mora obraniti domoljubljem i poštenjem. Naše domoljublje nije instant patriotizam koji se javlja pred izbore da prevari birača, naše je domoljublje duboko u našim srcima'

'Glupost je neuništiva i dovoljna samoj sebi? Ili nije? U Hrvatskoj se intenzivno nakon preslagivanja sabora, odvija svojevrsno svjetsko prvenstvo u poltronstvu, a glupost u tome participira kao ključni alat. 'Ein Volk, ein Reich, ein Führer'. 'Vođe i sljedbenici' je najbolji mogući opis političke patologije u Hrvatskoj i onoga u što je evoluirao vladajući model partiokracije koja se lažno prikazuje kao nekakav demokratski doseg', netko je lijepo napisao.

HDZ-ovo veliko ''domoljublje'' na jednom preizbornom skupu, iskazao je zaređeni masonski meštar Željko Reiner, citiramo:  “Poštovani koalicijski partneri, dragi prijatelji, srce mi je puno kad vas vidim okupljene u tolikom broju. Kao što smo Hrvatsku u Domovinskom ratu obranili jer smo ju voljeli, tako se i danas ona mora obraniti domoljubljem i poštenjem. Naše domoljublje nije instant patriotizam koji se javljapred izbore da prevari birača, naše je domoljublje duboko u našim srcima“!

Darwin je rekao da nisu loša vremena nego čovjek. I ništa nije bijedno niti uzvišeno kao čovjek jer on može služiti za opće dobro, a može postati i pohlepan, bahat, željan za posjedovanjem, moći, poput svih vlastodršaca. I Hrvatska ima svoje političke vlastodršce presložene u tri primarne stranke, dvije glavne HDZ i SDP i jednu glavnu pomoćnu (tko da više) HNS. One koriste i tri primarne boje: komunjarski SDP crvenu, lažno domoljubni HDZ plavu i neoliberalni HNS žutu boju.

Postoje i sekundarne stranke raznoraznih duginih boja koje nadopunjuju primarne stranke kako bi popunile rupe i rupice zbog majoriteta u saboru kod izglasavanja cionističkih ili Talmudovih EU zakona. Do nedavno je sve to klapalo relativno glatko, HDZ-ovi ''domoljubi'' uglavnom su koalirali sa 'desnima', a SDP-ove komunjare, koji sebe zovu antifašistima, sa lijevima i uvijek s HNS-om.

No, kako je zbog raskida HDZ-a i Mosta saborski majoritet došao u pitanje počelo je brzinsko preslagivanje jer su Sorosevi novci (oko 40 milijuna eura) dati, vjerojatno i potrošeni, za uvesti Istanbulsku konvenciju i rodnu ideologiju, odnosno izbaciti djeci iz glave Boga. I kao što je Orešković prelomio Porez na nekretnine i sve strateške tvrtke telefonski dao u prodaju, tako će i Plenković sa svojim neprirodnim koalicijskim partnerom, Vrdoljakovim HNS-om, vratiti Jokića u Kurikulum i sa saborskim HDZ-ovcama izglasati Istanbulsku konvenciju.

20180316 181706

HDZ-HNS-ova ministrica Blaženka Divjak 

I to je tragedija HDZ-a. Veliki Plenković i njegov vjerodostojni, domoljubni, Tuđmanov HDZ, spao je na SDP-ovu dugogodišnju prikolicu HNS, Pupovćeve manjince koji iz Srbije dovode rodoljubne glasače da nezakonito glasuju za njih i dva saborska narkomana.

Zato se treba još jednom podsjetiti kako je bivša saborska zastupnica Mirella Holy secirala zastupnike u saboru, citiram: Mediokriteti, klimavci, čovječuljci, političke gladuše, demoni, licemjerni politički lažljivci, spletkaroši, anakonde, aligatori i kajmani, pohlepne i okrutne zvijeri, omraženi i pokvareni, mrcine, monstrumi, toksične Aliene, poltroni, iscjetci... za žene kaže da su ženturače i ambiciozne političke kučke najodioznije... Je li lagala?

Potpuno je jasno da su hrvatski sabor zapišali dvije glavne partije HDZ i SDP poput  divljih afričkih zvijeri kada osvoje pa zapišaju dio Savane radeći po istom principu: Udruživanje, Osvajanje, Protjerivanje (nepočudnih), Podjela plijena i Zapišavanje teritorija kojeg su osvojili da bi ga štitili i nastavili pljačkati.

A dvije partije, HDZ i SDP su u predizbornoj utakmici koristili zvučne slogane: 'Jedna Hrvatska', 'Za jaku Hrvatsku', 'Pokrenimo Hrvatsku', 'Domoljubna koalicija', 'Vjerodostojni'.... A što su nam dali?

Nemamo jednu Hrvatsku nego podijeljenu, nemamo jaku Hrvatsku nego slabu, nismo pokrenuli Hrvatsku nego raselili, nije domoljubna nego euroljubna, a vjerodostojna je k'o i Šeks kada kaže da će prestati piti.

I što očekivati od ove države i od ovog HDZ-a kada pročitaš tko su zapravo oni koji vladaju Hrvatskom iz sjene: Gregurić (odlično surađivao s ruskim KGB-om), Mateša (također surađivao s KGB-om), židovska pijančina Šeks (surađivao s Mossad-om), Primorac (i danas surađuje s CIA-om i Mossad-om), Valentić (surađivao s MI6-om i CIA-om), Žužul (prešao u CIA-u), Škegro (i danas u CIA-i dvostruki agent), Vedriš (slobodni zidar i MI6-ov agent), Radoš (i danas jedan od poznatijih udbaških lica u Hrvatskoj surađuje s CIA-om i MI6-om), pok. Šušak (bio je šef UDBA-e za Sjevernu Ameriku i dugogodišnji CIA - in agent), Ruža Tomašić (bila je podređena Šušku, operativac UDBA-e zadužena za Kanadu i SAD ali i CIA-ina....itd...itd

Premijeru, odbaci sotonsku Istanbulsku konvenciju jer je hrvatski narod ne želi! Imaš priliku vratiti HDZ njegovom izvorištu ili potonuti zajedno s njim.

Treće solucije nema!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: