person_outline
search
hren
  • Posted
  • Read 13487 times

Plenkoviću, jebi se ti i tvoj domoljubni, vjerodostojni i različiti HDZ!

Zar je veliki domoljubni HDZ spao na SDP-ove 27-godišnje šlepere HNS i Pupovćeve varalice? 

Glupost je neuništiva i dovoljna samoj sebi? Ili nije? U Hrvatskoj se intenzivno nakon preslagivanja sabora, odvija svojevrsno svjetsko prvenstvo u poltronstvu, a glupost u tome participira kao ključni alat. 'Ein Volk, ein Reich, ein Führer'. 'Vođe i sljedbenici' je najbolji mogući opis političke patologije u Hrvatskoj i onoga u što je evoluirao vladajući model partiokracije koja se lažno prikazuje kao nekakav demokratski doseg, netko je lijepo napisao. A još ljepše je svoje domoljublje, na jednom preizbornom HDZ-ovom skupu, iskazao nedavno zaređeni masonski meštar Željko Reiner, citiramo: 

“Poštovani koalicijski partneri, dragi prijatelji, srce mi je puno kad vas vidim okupljene u tolikom broju. Kao što smo Hrvatsku u Domovinskom ratu obranili jer smo ju voljeli, tako se i danas ona mora obraniti domoljubljem i poštenjem. Naše domoljublje nije instant patriotizam koji se javljapred izbore da prevari birača, naše je domoljublje duboko u našim srcima“, kaže Reiner koji je oborio svjetski rekord u preuzimanju fotelje samosmjenjenog predsjednika sabora Bože Petrova.

Darwin je rekao da nisu loša vremena nego čovjek. I ništa nije bijedno niti uzvišeno kao čovjek jer on može služiti za opće dobro, a može postati i pohlepan, bahat, željan za posjedovanjem, moći, poput svih vlastodršaca. A u hrvatskoj politici ima ih k'o u priči. I Hrvatska ima svoje političke vlastodršce presložene u tri primarne stranke, dvije glavne HDZ i SDP i jednu glavnu pomoćnu (tko da više) HNS. One koriste i tri primarne boje: komunjarski SDP crvenu, domoljubni HDZ plavu i neoliberalni HNS žutu.

516935

Postoje i sekundarne stranke raznoraznih duginih boja koje nadopunjuju primarne stranke kako bi popunile rupe i rupice zbog majoriteta u saboru kod izglasavanja (jer ih ne donose) cionističkih ili Talmudovih EU zakona. Do nedavno je sve to klapalo relativno glatko, ali dolaskom novih saborskih 'vjetrova' karte su se malo pomiješale. HDZ-ovi 'domoljubi' uglavnom su koalirali sa 'desnima', SDP-ove komunjare, koji sebe zovu antifašistima, sa lijevima i uvijek s HNS-om.

No, kako je zbog raskida HDZ-a i Mosta saborski majoritet došao u pitanje počelo je brzinsko preslagivanje. Jer, Sorosevi novci (oko 40 milijuna eura) su dati za uvesti u Kurikulum rodnu ideologiju i izbaciti djeci iz glave Boga, ali djeca i dalje uče da Bog postoji i nisu se izjasnili kao rodni. I zato, kao što je Orešković prelomio Porez na nekretnine i dao u prodaju i ono što nije smio dati, tako je budući HDZ-ov saborski partner HNS-ov Vrtuljak (tko da više) poručio da će vratiti Jokića u Kurikulum. Opasan neki tip. A vidjeli smo kako je režao na predsjednika sabora Božu Petrova.

I što ćemo sad Plenkoviću? Veliki, vjerodostojni i domoljubni HDZ mora koalirati sa SDP-ovim HNS-om i Pupovcem koji godinama iz Srbije dovodi rodoljube i vara hrvatske birače. Zar je Plenkoviću veliki domoljubni HDZ spao na SDP-ovog 27-godišnjeg šlepera HNS i Pupovćeve varalice? I znači li to da Mirella Holy ima pravo kada za hrvatske zastupnike kaže, citiram:

'mediokriteti, klimavci, čovječuljci, političke gladuše, demoni, licemjerni politički lažljivci, spletkaroši, anakonde, aligatori i kajmani, pohlepne i okrutne zvijeri, omraženi i pokvareni, mrcine, monstrumi, toksične Aliene, poltroni, iscjetci... za žene kaže da su ženturače i ambiciozne političke kučke najodioznije...

Milorad Pupovac Aleksandar Vucic 660x330

I za vrijeme Tuđman-Milošević ere raznosio je tu-retur poštu

Ako je tako onda rad primarnih i sekundarnih stranaka možemo usporediti i sa Savanom nastanjenom divljim afričkim zvijerima koje rade po istom principu kao i sabor: Udruživanje, Osvajanje, Protjerivanje (neposlušnih), Podjela plijena i Zapišavanje teritorija kojeg su osvojili da bi ga mogli nastavili pljačkati.

A jedni i drugi i treći... u predizbornoj utakmici koristili su zvučne slogane: 'Jedna Hrvatska', 'Za jaku Hrvatsku', 'Pokrenimo Hrvatsku', 'Domoljubna koalicija', 'Vjerodostojni'.... A što su nam dali i napravili? Nemamo jednu Hrvatsku nego podijeljenu, nemamo jaku Hrvatsku nego slabu, nismo je pokrenuli nego raselili, nije domoljubna nego kunoljubna ili euroljubna....

A gremiji ili cionisti koji sa Pantovčaka upravljaju Hrvatskom već su složili i novi HDZ-HNS gemišt slogan - 'Različitosti'. Ovim jasno poručuju i potvrđuju ono što svi znamo, a ne želimo znati, da je rat zapravo dogovoren i trajao je dok privatno vlasništvo cijelog hrvatskog naroda (per capita) nije pretvoreno u ničije ili državno, nakon čega je podijeljeno crvenima, plavima, žutima i ostalim duginobojašima.

Citirati ću za kraj i jedan mail koji je stigao na IPL portal:

A što očekivati od ove države i od HDZ-a, Gregurić (odlično surađivao s ruskim KGB-om), Mateša (također surađivao s KGB-om), židovska pijančina Šeks (surađivao s Mossad-om), Primorac (i danas surađuje s CIA-om i Mossad-om), Valentić (surađivao s MI6-om i CIA-om), Žužul (prešao u CIA-u), Škegro (i danas u CIA-i dvostruki agent), Vedriš (slobodni zidar i MI6-ov agent), Radoš (i danas jedan od poznatijih udbaških lica u Hrvatskoj surađuje s CIA-om i MI6-om), Šušak (bio je šef UDBA-e za Sjevernu Ameriku i dugogodišnji CIA - in agent), Tomašić (bila je podređena Šušku, operativac UDBA-e zadužena za Kanadu i SAD ali i CIA-ina....itd 

Plenkoviću, jebi se ti i tvoj domoljubni, vjerodostojni i različiti HDZ!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(7 votes)

Donirajte

Amount: