person_outline
search
hrendeitpt

EU financira gradnju ogromnog kompleksa za obuku vojnika koji će sutra čuvati lopovsku EU elitu od naroda!

Merkelica je zapravo jedna jadna, nesposobna, smiješna političarka i tragedija za njemački narod i za sve one političare europskih država koji se naslanjaju na nju i cionističku EU.

Narod koji je dvaput doveo svijet u rat u proteklih 100 godina, sada želi voditi Europu 'napadajući' otvoreno Sjedinjene Američke Države, Veliku Britaniju i Rusiju. CIA je iznimno aktivna u njemačkoj politici. Bilo koja riječ koja je izašla iz Merkelovih usta vjerojatno joj je napisao rukovoditelj CIA-e. Napad na Ameriku i Britaniju je false flag, odnosno nastavak planova koji su zacrtali i koji žele provesti nad svim članicama Europske unije. Ubijeni njemački novinar, Udo Ulfkotte, razotkrio je CIA-inu suradnju sa zapadnim novinarima, priznajući da su bili plaćeni da huškaju i ujedine Europu koja bi zajedno krenula na Rusiju koja je 'prijetnja' cijelom svijetu.

Dan nakon što je Donald Trump odbio poduprijeti ugovor o klimatskim promjenama u Parizu, njemačka kancelarka je na CDU-ovom izbornom skupu u Münchenu kazala kako Europa "mora preuzeti svoju sudbinu u svoje ruke" ili kako je to rekao AFP, 'Merkel upozorava da SAD i Britanija nisu više pouzdani partneri'. Tako cionistički Indeks piše da je Angela Merkel, od nikoga imenova, neslužbena EU liderica najbolje objasnila nastale 'tektonske promjene u odnosima između Amerike i Europe':

"Vremena u kojima smo se mogli u potpunosti osloniti na druge su dobrim dijelom iza nas. To sam sama doživjela posljednjih dana... Mi Europljani moramo svoju sudbinu zaista uzeti u vlastite ruke", rekla je neslužbena liderica Europe na političkom skupu u Muenchenu.... Angela Merkel je, kako izvještava Reuters imala više od jednog razloga da zaoštri retoriku prema Trumpu. U predstojećoj predizbornoj kampanji mogla bi biti suočena s kritikama da je previše popustljiva prema konfliktnom američkom predsjedniku. Ovakvim distanciranjem može unaprijed suzbiti te kritike, ali i ponuditi argument da je njen plan povećanja troškova za obranu nužan - ne zbog Trumpova inzistiranja, nego zbog izgradnje zajedničke europske obrane koja neće ovisiti o dobroj volji SAD-a".

Drugi razlog koji Reuters navodi je novi saveznik Angele Merkel, francuski predsjednik Emmanuel Macron koji je kao i ona posvećen osnaživanju europskog projekta. Stvarno je glup taj njemački narod koji umjesto da nastavi piti svoje tradicionalno i kvalitetno pivo, počeo je sve više i više piti Merkeline cionističke političke bisere.

Paralelno dok se Merkel i Trump 'dobacuju' preko lažljivih cionističkih europskih medija koje je razotkrio Udo Ulfkotte, zbog čega je i ubijen, Susan Bonath, nezavisni istražiteljski novinar, koja radi kao redovni suradnik njemačkog Die Junge Welt-a, piše kako nešto strašno nastaje u malom sjeveroistočnom gradu njemačke savezne države Saxony-Anhalt.

"U jednom od najsuvremenijih europskih kampova za vojne vježbe gradi se cijeli duhovni grad u visini od nekoliko stotina milijardi eura. Većina njemačkih i ostalih europskih poreznih obveznika nikada nisu čuli za to. Do 2018. godine objekt će biti spreman za obuku vojnika u borbi protiv europskih građana u europskim gradovima, ukoliko bi se usudili ići na barikade protiv zločina i pljačke od svojih vođa i oligarha. Koncept je tek novi u Europi, dok SAD već godinama gradi skrivene garnizone oko "ranjivih" aglomeracija - New Yorka, Detroita, Chicaga Zapravo, iz zraka se može promatrati intenzivnost pokreta.

Soros Merkel 1024x576

S Macronovim 'izborom' predsjednika Francuske - odnosno Rothschildovom cipelom - kako bi zaštitio financijske oligarhe Francuske i Europe, kako bi se zaštitio nesmetani kapitalizam i daljnje osiromašivanje europskih naroda, Europa se brzo kreće prema stanju fašističke represije, popraćene fašističke ekonomije: dvostruka kruna za bogate, i dvostruka prepreka usmjerena na uklanjanje slobode naroda da žive pristojne i sretne živote.

U svom 'pobjedničkom' govoru, Macron je izjavio kao prioritet da će Francuska biti prva u 'borbi protiv terorizma'. Ovo je neograničena podrška nastavku pristupa "lažne zastave", nakon čega slijedi ubijanje nekoliko svojih građana ili policajaca, kako bi opravdali daljnje smanjenje broja građanskih sloboda. Francuska, pod Hollandom je postala ultra-lutka Washingtona, ima najveći krvavi trag u Europi za napad lažnih zastava (false flag).

Francuska može postati prva zemlja u Europi koja će proglasiti trajno izvanrednog stanje.Gdje je do sada Hollande stao, Macron će nastaviti. Bio bi primjer u vazalnoj Europi. Objekti za vježbanje u sjevernoj Njemačkoj, uz potporu Angele Merkel, da tlače i ubiju prosvjedne Europljane, idu u skladu s Macronovom makijavelijanskom filozofijom", između ostalog napisala je Susan Bonath.

Naravno, da sve ovo se radi u dogovoru sa Amerikom, Britanijom i Izraelom, odnosno psihopatama Novog svjetskog poretka koji su u vrhu Komiteta 300!

Merkelica je zapravo jedna jadna, nesposobna, smiješna političarka i tragedija za njemački narod i za sve one političare europskih država koji se naslanjaju na nju i cionističku EU. Tragedija je to veća što će na nadolazećim njemačkim izborima ponovo ''odnijeti'' pobjedu.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Monday, 25 September 2017 08:11
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: