person_outline
search
hrendeitpt
Tko su Židovi a tko cionisti?
talmud or tora: we mustn't equalize jews and zionists

Tko su Židovi a tko cionisti?

Naše dvorište je Hrvatska, a naše najveće smeće je hrvatski sabor u kojem sjedi 151 zastupnik i odlučuje o našim životima, a kako su odlučivali svima nam je poznato.

Mnogi kažu: 'tko vam je kriv vi ste ih izabrali'. No, to nije točno jer dvije vodeće stranke HDZ i SDP od 2000-te godine varaju birače pomoću glasova Jugoslavena i Srba koji su 90-ih napustili Hrvatsku. Tragikomično je da se ti isti, danas, 27 godina kasnije i dalje vode na popisu hrvatskih birača. A ima ih više od 5oo tisuća. Upravo njihovi glasovi omogućavaju HDZ-u, SDP-u i njihovom zajedničkom trabantu HNS da budu  stalno na vlasti ili pri vlasti. Oni su zastupnici, predstavnici naroda koji ne služe narodu. 

Već služe gremijima, a gremije mnogi nazivaju lažnim Židovima, židokonvertitima, židopartizanima, cionistima ili nacistima 21 stoljeća. Hrvatski narod im je idealan za prikrivanje svojih zlodjela jer je fašisoidan, kako nas ti isti desetljećima etiketiraju. Da bi nas stalno održavali fašistima podmetnuli su i svastiku na Poljudu. Danas nas  djeca tih židopartizana, koji su nas pobili na Bleiburgu, Jasenovcu, zatrpavali žive u Hudine i druge jame,  bezočno pljačkaju, kamatare, truju chemtrailsom, GMO-om i cjepivima. 

A mi smo ih objeručke primili u Europu.

Pokupovali su sve i uprljali gradove perverzijom i kockom. Opljačkali su građane njihovim kamatama. Prvi su započeli trgovinu drogomama kako bi uništili mlade. Promijenili su prezimena kako bi se prikazali domoljubima. Tako su se ugurali u sve vlade Europe, u ekonomiju i politiku. Prouzročili su 1.i 2. Svjetski rat, financirali i vodili SSSR, Ameriku i Englesku u uništenje naše Europe.

20170531 214807

Rotschildi, kazarski monstrumi i najveći svjetski zločinci postavljaju premijere i predsjednike

Stvorili su i vodili partizane u divljačko - ubilački pohod na Kršćane i Muslimane diljem Europe. Uživali su mučiti svećenike i hodže, paliti i rušiti crkve i džamije. U svibnju 1945. uzeli su pravdu u svoje ruke i nakon Bleiburga poklali i pobili Hrvate, Muslimane i Srbe. Oteli nam zemlju i stvorili Jugoslaviju. Zatvarali su svakog domoljuba i rodoljuba, branili nam religiju, učili nas lažima, sami pisali povijest.

Uspjeli su to napraviti, a mi nismo ni primijetili. Morali su nas dobro prorijediti kako bi ostvarili svoj plan. Masovno su promijenili prezimena u hrvatska ili srpska. Zbog toga su i danas mnogi nevidljivi.

20106241 126034748005725 178941047929796676 n

Kada im je dosadila Jugoslavija odlučili su je razmontirati i opljačkati. Iskoristili su svoje ljude u našim redovima i inicirali bratoubilački rat između katolika, pravoslavaca i muslimana. Dok se svakodnevno umiralo, naivna mladost ginula za ideale, izvršili su pretvorbu i privatizaciju, oteli sve resurse (zajedničko vlasništvo naroda) i podijelili ga među sobom. I to im je malo pa žele sve oteti. Žele oteti Vode, Šume, Putne koridore i jedini dom zbog kojeg mnogi završavaju na ulicu. Tko su ti ljudi? Židovi naravno!

20170531 211428

Elizabeta se divi opljačkanom europskom zlatu 

A koji Židovi? Postoje Židovi koji su odgajani kao i mi, na Bibliji, odnosno svojoj Tori sa 10 Božjih zapovijedi. No, postoje i oni drugi Židovi koji su odgajani na Talmudu, njihovoj bibliji ili knjizi zla. Oni se još zovu cionisti, što je novi naziv za naciste ili fašiste. A na vrhu piramide su Rotschildi, Elizabeta, Rockefelleri, Soros, Crni i Bijeli papa i drugi članovi Komiteta 300....Cionisti ne moraju biti isključivo Židovi.

Naša predsjednica Kolinda nije Židovka ali je također cionistkinja. Cionisti su gotovi svi EU premijeri i predsjednici članica Europske unije, ministri u vladama, čelnici najvećih stranaka. Oni su inkorporirani u pravosudnim tijelima, Vrhovnim i Ustavnim sudovima, središnjim bankama, državnim poduzećima, mainstream medijima....

Neke EU članice su počele pružati otpor cionističkoj EU tvorevini zahvaljujući osvješčivanju političara Orbana u Mađarskoj, Beata u Poljskoj, Kurza u Austriji. Počeo je pružati otpor i do jučer uspavani narod u nekim europskim zemljama.

Svatko treba pomesti dvorište ispred svoje kuće.

Naše najprljavije dvorište je hrvatski sabor. Moramo ga provjetriti kako bi prodisali. U protivnom ugušiti ćemo se od tog smrada, od tog smeća koji dozvoljava CIA-i da nas truju chemtrailsom, Monsantovim GMO-om. Sutra cjepivima, vodom. Oni nas planski ubijaju. To govori podatak da su sve republike bivše države na najvišim mjestima u Europi po oboljenju od malignih bolesti.

A mi smo na prvom mjestu!

Očistimo smeće ispred svog dvorišta!

Izvor: Gordan Valenta

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Donirajte

Amount: