person_outline
search
hrendeitpt

Muslimani kažu kako palim američkim vojnicima ne bi trebali odavati počast na Dan sjećanja!

Dan sjećenja, Dan nacioanalnog američkog ponosa, motivira i regrutira nove mlade nadobudne i glupe Amerikance da uzmu oružje i krenu u 'obranu i zaštitu svoje zemlje'.

Muslimansko vijeće za američko-islamske odnose (CAIR) odlučilo je da na Dan sjećanja ne bi trebao poštovati one američke vojnike koji su umrli, već bi trebali poštovati one muslimanske teroriste koje su ubijali američki vojnici.

Budući da se gotovo svi Amerikanci okupljaju na Dan sjećanja kako bi odali počast onima koji su platili krajnju žrtvu za slobodu i sigurnost zemlje, dva dužnosnika CAIR-a proveli su ispitivanje jesu li američke trupe zaslužile poštovanje da je Amerika "osnovana kao Bijela nadmoć. " Vijeće za američko-islamske odnose (CAIR) je grupa koju imenuje ministarstvo pravosuđa kao entitet američkog muslimanskog bratstva i "ne-optuženi suučesnik" u suđenju za financiranje terorizma, neosnovano tvrdi da je umjerena organizacija.

23.svibnja Zahra Billoo, radikalni izvršni direktor CAIR-a u San Francisco Bay Area poglavlju, tweetovao je da se "svake godine bori sa Danom sjećanja", hoće li se odati počast američkim vojnicima koji su umrli u ratovima. Također je citirao još jednog službenika CAIR-a Dawud Walida, koji u Michiganu proveo anketu treba li poštovati američke vojnike koji su poginuli u "nepravednim" ratovima i okupacijama.

obama sad gi

„To je izravna uvreda američkim vojnicima koji trenutno služe u Afganistanu i onima koji su se vratili iz Iraka, budući da dužnosnici CAIR-a dosljedno opisuju one ratove s tom terminologijom“, reagirao je Billoo citirajući Walida:

Billoo je pronašao jednog "vojnika", koji je promovirao članak, antisemitski i antiamerički i koji je zatražio oslobođenje za "crnog osloboditelja" Imama Jamil al-Amina. Al-Amin je bio pripadnik terorističke skupine Black Panthers i osuđen je za ubojstvo policajca 2000. godine. Al-Amin je izjavio rekao da je američki ustav "dijametralno suprotan onome što je Allah uči i zapovjeda".

I nisu jedini dužnosnici CAIR-a koji brane teroriste. Prošle je godine Clarion projekt izvijestio o tome kako je predsjednik uprave za CAIR Arizona poslao tweetove koji prikazuju američku vojsku kao "okupatore" i "ubojice".

Jason DeWitt | Vrhunske vijesti

http://toprightnews.com/

Naš stav: Jasno je da je Američka vojska (Amerika, Britanija i Izreal) okupator i ubojica, koja najprije proizvodi i financira teroriste da bi ubijali kršćane i braću muslimane, a kasnije postaju žrtve američkih vojnika. Na taj način cionisti opravdavaju važnost Dana sjećanja na američke vojnike koji su 'pali za slobodu i sigurnost Amerike'.

Dan sjećenja, Dan nacioanalnog ponosa Amerikanaca, motivira i regrutira nove mlade nadobudne i glupe Amerikance da uzmu oružje i krenu u 'obranu i zaštitu svoje zemlje'. A sve ovo da se u konačnici inicira globalni rat između kršćana i muslimana iz kojeg bi jedino Židovi, koji sve ratove i finaciraju, profitirali! Oni žele stvoriti Veliki Izrael, jednu svjetsku vladu i ustoličiti 'svoje božanstvo', Lucifera!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Monday, 25 September 2017 08:16
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: