person_outline
search
hrendeitpt

U eksploziji u Kabulu poginulo najmanje 80 osoba! /Video/

U eksploziji u diplomatskom dijelu Kabula rano jutros poginulo je najmanje 80 osoba, najmanje 350 je povrijeđeno, saopćilo je afganistansko Ministarstvo zdravlja, prenosi 'Reuter'.

Eksplozija se dogodila ispred bloka u kome se nalaze njemačka, britanska i francuska ambasada, kao i predstavništva Japana, Indije i Irana. Oružje napada bilo je automobil-bomba.

Odgovornost za napad je preuzela Islamska država, javlja Sputnik. U pitanju je privremeni bilans žrtava. Svakog momenta brojka se nažalost povećava. Najviše su stradali civili, zaposlenici obližnje telekomunikacijske tvrtke. Eksplozija se dogodila u vrijeme jutarnje gužve, kada su ulice bile prepune ljudi i vozila. Eksplozija je potresla naselje Vazir Akbar Kan.

Njemački ministar vanjskih poslova Sigmar Gabriel izjavio je danas da su u eksploziji u Kabulu povrijeđeni zaposlenici ambasade Njemačke, kao i da je poginuo pripadnik osiguranja Afganistanac. Glasnogovornik kabulske policije potvrdio je da je uzrok eksplozije bio automobil-bomba.

– Ne znamo da li je cilj bila neka od ambasada, s obzirom da se u tom kvartu nalazi nekoliko važnih zgrada i predstavništava. Automobil je bio napunjenen velikom količinom snažnog eksploziva, popucali su prozori na zgradama u krugu od nekoliko stotina metara – rekao je glasnogovornik policije.

Bolnice su prepune ranjenika, dok se ispred mjesta eksplozije okuplja sve veći broj ljudi, tražeći rođake, članove obitelj i prijatelje među žrtvama. Jasno, samoubojice regrutiraju muslimanski NATO plaćenici u redovima iSIS-a koji djeci pune glavu djevicama u raju i slično. Asve sa ciljem da se zamrzi cijeli islamski svijet i izazove globalni rat između kršćana i muslimana. Naravno, Rothschildove Židove koji sve ratove financiraju nitko ne dira. Zanimljivo!?  

Izvor: Blic

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Monday, 25 September 2017 08:19
(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: