person_outline
search
hrendeitpt

Manchesterski bombaš Abedi regrutiran je od strane britanske obavještajne službe Mi6!

On je bio povezan s terorističkom grupom koju je potajno financirala britanska obavještajna služba, što je u velikoj mjeri zanemareno od mainstream medija.

Navodni počinitelj bombaškog napada za vrijeme koncerta Ariane Grande, Salman Abedi, bio je dio MI5 programa koji je dopuštao britansko-libijskim građanima slobodno putovanje u Libiju kako bi pomogli u rušenju Gaddafija, u zamjenu za informiranje britanske obavještajne službe. Mintpressnews.com: Izvještaji medija već su utvrdili da je Abedi, libijske nacionalnosti, radikaliziran u krovnu organizaciju radikalnog ekstremizma koji je u Libiji osnovan nakon invazije američke i NATO potpore koja je protjerala libijskog vođu Muammar Gaddafia.

Većina glavnih medija ne spominje ulogu Ujedinjenog Kraljevstva u destabilizaciji i rušenju libijske vlade 2011. godine, uzrokujući na taj način Libijinu trenutnu situaciju kaosa, kao i naoružavanje desničarskih pobunjenika koji sada čine Al-Qaida i ISIS. Tek nekoliko medija spomenulo je vezu između Abedia i Libijske islamske borbene skupine (LIFG).

Manchester bomber british intelligence

Salman Abedi 

Otac Manchesterskog bombaša Salman Abedi bio je član Libijske islamske borbene skupine (LIFG) Salman Abedi pokrenuo je samoubilački napad iz "ljubavi prema islamu" zbog američkih zračnih napada na Siriji, tvrdi njegova sestra. Kada je zapadnjački orkestrirani ustanak započeo 2011., Abedi i njegov otac vratili su se u Libiju u borbu za LIFG. Kako je Zapad nastojao svrgnuti Gaddafija, britanska obavještajna agencija MI5 utemeljila je "štakorsku liniju" koja je poslala progonitelje protiv Gaddafija koji su živjeli u Engleskoj, na prve linije u Tripoliju i na druga važna mjesta.

MI5 je iskoristio politiku "otvorenih vrata" koja su dopuštala libijskim prognanicima i građanima britanskih i libijskih osoba da slobodno putuju u Libiju kako bi pomogli u rušenju Gaddafija, iako su neki bili pod strogim nadzorom zbog mogućeg terorizma. Jedan britanski državljanin sa vezama s Libijom bio je u kućnom pritvoru u vrijeme sumnjive veze s ekstremističkim skupinama. Međutim, bilo mu je dopušten da putuje u Libiju bez postavljanja suvišnih pitanja. MI5-ove veze s LIFG-om datiraju desetljećima. Jedan MI5 zviždač tvrdi da je Velika Britanija tajno financirala LIFG, koja je u to vrijeme bila poveznica al-Qaede, kako bi im pomogla da provedu neuspjeli pokušaj atentata na Gaddafija.

Osim toga, Telegraph je izvijestio da je "grupa Gaddafijevih disidenata, članica zabranjene Libijske islamske borbene skupine (LIFG), živjela u neposrednoj blizini Abedia u Whalley Range" u Manchesteru. "Među njima je bio i Abd al-Baset Azzouz, otac četrveročlane obitelji iz Manchestera koji je napustio Veliku Britaniju kako bi preuzeo vođenje terorističke mreže u Libiji i nadgledao Ayman al-Zawahiria, nasljednika Osama bin Ladena kao čelnika al-Qaede", dodaje se u izvješću. Ova informacija sugerira da je vlada Velike Britanije svjesno i namjerno financirala teroriste povezane sa al-Qaedom unutar njihovih granica.

manchester hoax

Ako nije False flag onda su u ovom bombaškom napadu ubijene 22 osobe

Ako je istina, vlada u Velikoj Britaniji nije bila sama u svojim pokušajima legitimiranja LIFG-a. Godine 2011. američki senator i zloglasni John McCain (nedavno je bio u posjeti našim NATO kaubojima, Kolindi i Vučiću) sastao se s grupom, a kasnije je tvrdio da nisu teroristi, nego "patrioti". Američka je vlada dodatno potvrdila ovu poveznicu 2015. godine kada je uklonila LIFG sa svoje liste terorističkih organizacija. Osim toga, Abedi je prije nekoliko godina bio prijavljen britanskim vlastima, kada je navodno izrazio potporu bombardiranju samoubojica. Vlasti nisu poduzele ništa. Zapravo, britanska vlada dopustila mu je da putuje u Libiju čak i nakon što je označen kao potencijalni terorist. Ministar unutarnjih poslova Amber Rudd priznaje da je Manchesterski bombaš bio poznati terorist i te da nije imao zabranu ići u Libiju. Dakle, Britanski pobunjenici ' putovali su u Libiju s MI5 blagoslovom'. 

Ovaj nalaz potaknuo je novinara Maxa Blumentala da postavi pitanje u članku za Alternet: "Što je britanska vlada znala o Abediu i kada je to znala? Je li britanska inteligencija pokušala navesti Abedija kao informatora? " Takve akcije u ime britanske obavještajne službe su nečuvene. Doista, MI5 je isto pokušao s Mohammedom Emwaziom, poznatim kao Daeshov član "Jihadi John". MI5 je proganjao i ucjenjivao Emwazia gotovo četiri godine pokušavajića ga pridobiti kao špijuna, prijeteći mu teškom kaznom ako odbije surađivati.

Nakon što je napustio Veliku Britaniju 2013. godine, Emwazi je rekao da je optužio MI5 da su ga doveli do "ruba ludila". Ostali dokumenti koje je objavila skupina za ljudska prava Cage UK otkrili su kako MI5 ne samo da njeguje ekstremiste kao suradnike, već i radi na regrutiranju mladih, ranjivih muškaraca da bi ih odveli na put ekstremizma. Ovi rezultati sugeriraju da je Abedi možda bio samo još jedan od njihovih pijuna. Mi6. CIA, MOSAD su zločinačke organizacije u službi cionista koji teroriziraju cijeli svijet. Zapravo bi u cijelom svjetu trebalo proganjati i izdati potjernice za svim pripadnicima te tri terorističke organizacije odgovorne za milijune mrtvih, ranjenih, raseljenih i silovanih u svijetu. 

Izvor: attworldnews.com

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Monday, 25 September 2017 08:22
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: