person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 31997 times

Za Milorada Pupovca i njegov SDSS ne važe hrvatski zakoni zato mogu varati na svim izborima i konstantno vrijeđati hrvatski narod!

Umjesto da se zabrani rad Pupovćevom SDSS-u, a njega procesuira zbog prijevara na svim izborima, dozvoljava mu se da svako malo pljuje po hrvatskom narodu. Izjava da u Domovinskom ratu nije zvijezda petokraka vodila rat, već oni koji su pripadali ultranacionalističkim i profašističkim grupacijama, te se latili oružja, nasilja i zločina, samo potvrđuje da su isti, Pupovci i slični njemu, pod zvijezdom petokrakom izvršili genocid nad hrvatskim narodom na Bleiburgu i ostalim stratištima. 

Prisjetimo se: RTL ekipa uspjela je snimiti ono o čemu se godinama pričalo – Srbe koji organizirano dolaze u Hrvatsku kako bi glasovali na lokalnim izborima, za što su i plaćeni. "Svake godine idemo i nikad nije bilo problema do sad'', kazao je organizator puta. On je decidirano naveo tko je naručio Srbe iz Srbije da dođu glasovati na lokalnim zborima za listu SDSS-a. Zbog čega, konkretno SDSS obnaša ili participira u vlasti u gradovima i općinama u Hrvatskoj.

Novinarki RTL-a organizator puta je rekao: "Oni nam dadu listiće i brojeve koje trebamo zaokružiti. Plaćaju po 2 tisuće kuna 4 glasa i prijevoz iz Srbije i nazad. Na taj način kupuju glasače, glasove kupuju, vjerovatno i pobjeđuju zbog toga. Uglavnom mislim da idu sredstva iz Srpskog nacionalnog vijeća na teret poreskih obaveznika Republike Hrvatske", otkrio je organizator Dragan Milanko.

Naravno, odmah je reagirao predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, citiramo:
''To je utjecalo prije svega na stvaranje atmosfere straha i atmosfere zabrinutosti i što će biti sa ostvarivanjem biračkog prava posebno u sredinama u kojima je policija prelazila zakonske ovlasti u kojim je nastojala brisati ljude za koje nije imala nikakvo zakonsko uporište da ih briše“.

Ne radi se tu o nikakvom strahu već o najobičnoj Pupovćevoj prijevari birača. Bivši ministar MUP-a Vlaho Orepić riješio je problem ćirilice u Vukovaru (o njoj više nitko ne priča) izbrisavši lažne stanovnike (birače) Vukovara. Ista stvar se trebala dogoditi i u drugim gradovima, no HDZ je to stopirao.

Naime, popis stanovništva i popis birača su dvije kategorije. Dvije različite stvari i potpuno različito sastavljene evidencije. Svaka ima svoju metodoligiju prikupljanja i sastavljanja podataka.

Registar birača sastoji se iz tri evidencije:

- Jedna je evidencija birača hrvatskih građana koji imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj

- Druga je evidencija birača hrvatskih državljana koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj (takozvana dijaspora)

- I treća je evidencija birača europskih državljana, drugih državljana članica EU koji su zatražili upis u registar birača RH.

Popis birača se sastavlja samo u vrijeme izbora nakon što se raspišu izbori i u njega ulaze samo birači koji imaju prebivalište na tom području i važeću osobnu iskaznicu. Izvještaj birača se temelji na osnovu evidencije drugih tijela, konkretno Ministarstva unutarnjih poslova koji vodi evidenciju o prebivačištu.

Građani koji nemaju prebivalište u RH

- Mogu glasovati na parlamentarnim izborima,

- Mogu glasovati na izborima za predsjednika RH,

- Mogu glasovati za članove europskog parlamenta i na državnom referendumu.

- Ne mogu glasovati na lokalnim izborima.

Na lokalnim izborima mogu glasovati samo birači koji imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hvatskoj, odnosno u mjestu gdje se provode lokalni izbori, priopćeno nam je iz Ministarstva uprave.

Drugim rječima, ovom radnjom (SDSS-ovim dugogodišnjim naručivanjem birača iz Srbije za lokalne izbore kao i plaćanjem usluge novcima poreznih obveznika) ostvarena su sva bitna obilježja kaznenog dijela izborne prijevare iz Članka 338 KZRH koji zapriječuje kaznu od najmanje tri godine zatvora!

Logično pitanje, zašto predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac nije procesuiran zbog dugogodišnjih prijevara hrvatskih birača? 

I umjesto da se zabrani rad Pupovćevom SDSS-u, a njega procesuira zbog prijevara na svim izborima, dozvoljava mu se da svako malo pljuje po hrvatskom narodu. Najnovija izjava da u Domovinskom ratu nije zvijezda petokraka vodila rat, već oni koji su pripadali ultranacionalističkim i profašističkim grupacijama, te se latili oružja, nasilja i zločina, samo potvrđuje da su isti, Pupovci i slični njemu, pod zvijezdom petokrakom izvršili genocid nad hrvatskim narodom na Bleiburgu i ostalim stratištima.

Potpuno je jasno da je Milorad Pupovac iznad zakona i za njega ne važe hrvatski zakoni jer Hrvatska više ne postoji. Protuustavno i na prijevaru je pretvorena u privatnu Rothscildovu korporaciju 'Republika Hrvatska d.o.o.'. Milorad Pupovac, predsjednica, premijer, ministri u vladi, posebice zastupnici u saboru (čast iznimkama), zapravo su Rothschildovi, Rockefellerovi, Soroševi... uposlenici koji moraju izglasavati sve njihove zakone.

Nažalost, većina ih je u saboru zato i donose sve zakone protiv interesa hrvatskog naroda. 

A da uistinu fašisti upravljaju Hrvatskoj, dokaz je što nam ne daju kopirati link ove objave, kako bi je prenijeli na našu facebook stranicu!

iScreenshot 8 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(21 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: