person_outline
search
hrendeitpt
Ovo je šef APIS-a, instalirani prevarant koji štima sve izbore! Fiktivne glasove odbjeglih Srba i Jugoslavena pridodaje sluganskim kandidatima HDZ-a, SDP-a, HNS-a, IDS-a...!
APIS IT - Soroševa kuća koja štima sve izbore - ne dozvoljava provjeru (ručno prebrojavanje)!
  • Posted
  • Read 34878 times

Ovo je šef APIS-a, instalirani prevarant koji štima sve izbore! Fiktivne glasove odbjeglih Srba i Jugoslavena pridodaje sluganskim kandidatima HDZ-a, SDP-a, HNS-a, IDS-a...!

Odbjegli Srbi i Jugosloveni se i danas, nakon 28 godina, u registru Ministarstva uprave vode kao hrvatski državljani, samim tim i kao hrvatski birači! Nevjerojatno što nam dvije komunističke jugoslovenske partije, HDZ i SDP, rade!

Sad je potpuno jasno zašto su jedni te isti na vlasti i pri vlasti. Povremeno se dogovorno promijene tek toliko da hrvatski građani povjeruje kao su oni ljuti protivnici. Ne bi nam toliko smetale izborne prijevare da se normalno živi i da nas ne truju GMO-om i chemtrailsom. A to su već preozbiljne stvari zbog kojih svim odgovornima, koji dozvoljavaju i koji su dozvoljavali trovanje svojih građana, u prvom redu Predsjednicima, Premijerima i Ministrima obrane i okoliša, trebaju 'letjeti' glave. Jer, trovanje hrvatskih građana i djece intenzivno traje od 2000-te dolaskom NATO-a i Monsanta! 

Popis stanovništva i popis birača su dvije kategorije. Dvije različite stvari i potpuno različito sastavljene evidencije. Svaka ima svoju metodoligiju prikupljanja i sastavljanja podataka.

„U popis birača ulaze samo birači punoljetni državljani republike RH, a u popis stanovništva imamo birače koji stanuju u RH, imamo strance i oni koji ne žive u RH, a hrvatski su državljani. Popis birača se sastavlja samo u vrijeme izbora nakon što se raspišu izbori i u njega ulaze samo birači koji imaju prebivalište na tom području i važeću osobnu iskaznicu. Izvještaj birača se temelji na osnovu evidencije drugih tijela, konkretno Ministarstva unutarnjih poslova koji vodi evidenciju o prebivačištu. Koliko MUP ima točnu adresu prebivališta toliki je i naš broj registra birača. Registar birača sastoji se iz tri evidencije:

- Jedna je evidencija birača hrvatskih građana koji imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj
- Druga je evidencija birača hrvatskih državljana koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj (takozvana dijaspora)
- I treća je evidencija birača europskih državljana, drugih državljana članica EU koji su zatražili upisak u registar birača RH. Oni imaju pravo birati na lokalnim izborima svoja predstavnička tijela i mogu birati članove u Europski parlament“.

Na naše slučajno pitanje zaposlenicio Ministarstva uprave mogu li glasovati i oni hrvatski građani koji su 90-ih otišli iz Hrvatske dobili smo nevjerojatan odgovor?

„Da, oni su hrvatski državljani i oni su u registru birača, zato što Ustav RH jamči pravo svim državljanima RH pravo glasovanja, odnosno da mogu ostvariti svoje pravo glasovanja. Dok god se Ustav ne promijeni oni su u tom registru birača jer je i Zakon o registru birača donesen u skladu s Ustavom. Ako su hrvatski državljani onda ulaze u registar birača i sa prebivalištem izvan Republike Hrvatske. 

Ali na lokalnim izborima ne mogu glasovati jer na lokalnim izborima mogu glasovati samo birači koji imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hvatskoj, odnosno u mjestu gdje se provode lokalni izbori. Građani koji nemaju prebivalište u RH mogu glasovati na parlamentarnim izborima, mogu glasovati na izborima za predsjednika RH, mogu glasovati za članove europskog parlamenta i na državnom referendumu", priopćeno nam je iz Ministarstva uprave". 

No, oni organizirano dolaze autobusima na lokalne izbore i primaju po 500 kuna za glas Pupovćevom SDSS-u!

Nevjerojatno koja prijevara! U registru birača nalaze se birači iz cijele bivše države. A radi se o više od 500 tisuća potencijalnih birača. Zato je Mesić pobijedio sa nekoliko postotaka podrške, zato su stranka Pametno i Puljak koju financira Soros, tako visoko plasirani i zato su ponovno jedni te isti stalnio na vlasti i pri vlasti (HDZ, SDP, HNS, IDS...)!

Ovaj lopina na slici, direkor APIS-a Saša Bilić, ukucava unaprijed odabranim kandidatima (kao i bankari) fiktivne jugoslavensko-srpske glasove tzv. 'duhove birače! Upravo zahvaljujući tim glasovima godinama su na vlasti i pri vlasti jedni te isti ljudi i stranke, a građane se po društvenim mrežama etiketira glupim biračima ili ovcama, jer uvijek glasuju za iste.

127kuščević bilić 867x420

Kuščević-Bilić...njihove face sve govore!

Ako ovo nije razlog da mi građani preuzmemo vlast (vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu) od lopova i fašista na vlasti i pri vlasti, jer nas varaju, truju i ubijaju, onda smo stvarno budale koje ne treba žaliti već nastaviti varati, trovati i ubijati.

APIS je tako ubacio u europarlament Predraga Matića (tko bi normalan njemu dao glas, Jerkovićku, Šuicu, Resslera, Željanu Zovko, Flegu, Piculu, Borzan...koji koji su na popisu Sorosevih plaćenika.

Isto će se dogoditi i za predsjedničke izbore. Mora pobijediti HDZ-ov ili SDP-ov kandidat jer bi se u protivnom srušila, poput domino efekta, cijela političko-mafijaška organizacija! Zato se odbjegli Srbi i Jugosloveni i danas, nakon 28 godina, u registru Ministarstva uprave vode kao hrvatski državljani, samim tim i kao hrvatski birači!

Nevjerojatno što nam dvije komunističke jugoslovenske partije, HDZ i SDP, rade!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(29 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: