person_outline
search
hrendeitpt

Putin: U SAD-u vidimo razvojnu političku shizofreniju!

Kontrolirani ciomediji krenuli su u napad na Rusiju nakon susreta Trump-Lavrov. Maria Zakharova im je na njihove objede poručila na Facebooku: "Jeste li još jednom pročitali američke novine? Nemojte ih čitati. Mogu se koristiti na mnogo različitih načina, ali ih ne treba čitati".

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je kako je spreman pružiti evidenciju o nedavnom sastanku između čelnika SAD-a Donalda Trumpa i ruskog ministra vanjskih poslova Sergeya Lavrova, kako bi prekinuo "političku shizofreniju" oko optužbi da su državne tajne procurile.

"Ako američka vlada smatra da je to moguće, spremni smo dostaviti Senatu i Kongresu transkript razgovora Lavrov i Trump", rekao je Putin na tiskovnoj konferenciji nakon sastanka s talijanskim premijerom Paolo Gentiloniem u srijedu. Kremljski pomoćnik Yury Ushakov slijedio je Putinovu izjavu s razjašnjenjem da na sastanku Trump-Lavrov nije bilo audio zapisa, a jedini oblik dostupnih zapisa je prijepis.

Dolazi nakon što je Washington Post tvrdio da je Trump "10. svibnja" objavio vrlo povjerljive informacije ruskom ministru vanjskih poslova Sergeyju Lavrovu i veleposlaniku u srijedu na sastanku Bijele kuće ". Trump tvrdi da su podaci koje je podijelio s Lavrovom odnosili na sigurnost letenja i terorizam, te da je imao " apsolutno pravo" pružiti informacije na otvorenom sastanku Bijele kuće.

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova dala je odgovorila odgovor na tvrdnje, objavivši na Facebooku: "Jeste li još jednom pročitali američke novine? Nemoj ih čitati. Mogu se koristiti na mnogo različitih načina, ali ih ne treba čitati - nedavno je postalo ne samo štetno nego i opasno. "

"U SAD-u vidimo razvojnu političku shizofreniju", rekao je Putin. "Nema drugog načina na koji mogu objasniti optužbe protiv glumačkog američkog predsjednika da je ostavio neke tajne Lavrovu." Oni koji "destabiliziraju internu američku političku situaciju koristeći anti-ruskim sloganima, ne razumiju da tu glupost donose na svoju stranu, a onda su samo glupi, inače razumiju sve, a onda su opasni I korumpiranih ljudi ", rekao je Putin.

"U svakom slučaju, ovo je pitanje SAD-a, a mi ne želimo i ne namjeravamo se miješati", rekao je ruski predsjednik. Putin je odmah slijedio svoje izjave o sastanku Trump-Lavrov rekavši kako je s talijanskim premijerom dijelio neke tajne. "Što se tiče poruke koju sam poslao gospodinu premijeru, tajna je prirode, ne mogu vam to reći", rekao je Putin s osmijehom.

Izvor: http://www.thetruthseeker.co.uk

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/

https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Wednesday, 31 May 2017 19:47
(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: