person_outline
search
hrendeitpt

Rothschild & Macron-ovom izbornom krađom Arc de Triomphe postaje kapija Sodome i Gomore!

Ubrzo će francuski iz jednostavne manjine postati egzotična vrsta - oni će biti prikazani u muzejima djeci i ispričani o nekim drevnim ljudima koji su nekada živjeli na području pariškog kalifata.

Izbori u Francuskoj kulminirali su uvjerljivom pobjedom za oligarhiju, odnosno obitelji Rothschild. Sada, kada su se strasti malo smanjile, pogledajmo program novog predsjednika Pete Republike i pokušajmo modelirati budući razvoj događaja u jednoj od najvećih zemalja zapadne Europe.

Prva stvar koju trebamo obratiti pozornost je vrijednosti. Macron je dosljedan liberal, podupirao promociju sodomije i slom ostataka tradicije u Francuskoj. Dakle, trebali bismo očekivati daljnje jačanje LGBT i drugih perverzija na svim razinama francuskog društva. Nije da su se osjećali ograničeno u ovoj fazi, ali s Macronom, ovaj predvorje sigurno će ići uzbrdo.

Dalje: pitanje migracije. Invacija migranata u zapadnu Europu, koju smo svjedočili posljednjih godina - veliki je projekt obnove Starog svijeta. Opet, glavni korisnici ovdje su velike financijske strukture na obje strane Atlantika. Nemojte se iznenaditi ako Macron otvori francuske ulice još šire za strance iz Afrike i Bliskog istoka.

Ubrzo će francuski iz jednostavne manjine postati egzotična vrsta - oni će biti prikazani u muzejima djeci i ispričani o nekim drevnim ljudima koji su nekada živjeli na području pariškog kalifata. Iako se, zapravo, posjetitelji već osjećaju majstori na ulicama francuskih gradova. Kao što shvaćate, za borbu protiv terorizma, Makron će u najboljem slučaju biti tweeted - stanice IGIL * i An-Nusra * mogu mirno spavati.

Općenito, Le Penov rezultat od 34% je broj francuskih građana koji se i dalje smatraju francuskim. To su ljudi koji poštuju njihovu kulturu, tradiciju, kršćanstvo. Oni su u manjini, ali još uvijek postoje. A to znači da će jedan od glavnih zadataka uprave okupacije Macron biti daljnje smanjenje broja pravih Francuza i njihovu zamjenu bilo od strane migranata ili indiferentnih kozmopolitista, koji općenito ne zanima gdje živjeti, samo da budu topli i puni,

To je takav francuski plijesan, samo ovaj put nema apsolutno nikakve veze s skupim sireva.

Izvor: Andrey Afanasyev

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti!
komentirajte na Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

Last modified on Monday, 25 September 2017 09:00
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: