person_outline
search
hrendeitpt
Gospodine Đikiću Vi se miješate u politiku, a Jokićev rodno-ideološki Kurikulum uvedite u svoju kuću.

Gospodine Đikiću Vi se miješate u politiku, a Jokićev rodno-ideološki Kurikulum uvedite u svoju kuću.

Jer, Jokićev znanstveni Kurikulum biti će veoma zanimljiv vašim curicama koje će iz njega moći upijati energiju, posebice iz onih dijelova koji umnogome podsjećaju na citate iz Talmuda

Znanstvenik Ivan Đikić danas je gostovao u emisiji HRT-a ‘Nedjeljom u 2’, gdje se Stankoviću nahvalio kako je ispunjen i sretan – energiju crpi iz rada, obitelji i prijatelja, a spava samo dva do tri sata na dan. Trenutno vodi dva laboratorija, Frankfurt i San Francisco, s 250 ljudi.

“Ja kao lider radim svoj posao, svatko u mome timu ima svoju odgovornost, a kritično razmišljanje nije svađanje – nego put da se dođe do boljeg rješenja”, rekao je Đikić. U San Francisco se nakon Švedske i Njemačke preselio kako bi djeci priuštio novo životno iskustvo. Njegove tri kćerke pohađaju javnu školu. Tamošnje škole, dodao je – djeci daju bazično znanje, a onda im daju slobodu da se bave onim što ih najviše zanima.

Đikić također kaže kako ga je zgrozio podatak (jadničak nema pojma što se događa u Hrvatskoj) da je Hrvatska u posljednjih 10 godina izgubila 68 tisuća djece u osnovnim školama... I onda se svim žarem bacio na Kurikularnu reformu zbog koje ga je i pozvao Stanković.

“Obrazovanje i znanost moraju biti depolitizirani. Obrazovanje djece ne smije biti igračka političara. U Kurikularnoj refomi ima jako dobrih rješenja, iako nije idealna. Na njoj je radilo 500 stručnjaka uz puno entuzijazma i barem bi se to trebalo cijeniti. Na to politka ne smije pljunuti bez razmišljanja. Trebaju naći novo rješenje, a ne da mi dvije godine čekamo, a reformu će opet raditi – političari”, poručio je. Objasnio je da obrazovni okvir mora djeci omogućiti da čitaju. “Ako netko pročita jednu Marulićevu knjigu i u njoj uživa, više će rezultata imati nego da pročita njih 10 nasilu”, ističe Đikić dodajući kako bi problem kurikularne reforme stručnjaci riješili za dva mjeseca, pod uvjetom da se politika makne.....napisao je Nacional.

Gospodine Đikiću, mnogi hrvatski građani danas sve više kormilare, a sve manje sisaju veslo. Vi, kao i mi, znate da je EU dala velike novce (Srbija je dobila 39 milijuna eura) da političari na vlasti i pri vlasti (prijašnja garnitura) implementiraju rodnu ideologiju (uvale hrvatskom narodu) u Kurikulum, izbace Marulića (Frljićeva predstava se održala za vrijeme Marulićevih dana). Za to su angažirali Vašeg prijatelja Borisa Jokića i ostalu 'ekspertnu' oliti perverznu družinu koju je razmontirao Elvis Duspara (mi smo dali svoj obol) i drugi.

I sad su doveli Vas u Stankovića da nam ponovno prodajete muda za bubrige (naravno to ne radite za brokve ili za ljubav prema Hrvatskoj koju nemamo jer su nam je oteli 9.12 2011-te kada su Kosor i Josipović potpisali Rapalski, pardon Lisabonski Ugovor) kako je neophodno nastaviti započeto i da se politika u to ne smije miješati. Po Vama ne smije ni hrvatski narod?

I tako se sjetili, naša NATO kaubojka i još poneki genijalac da bi Vi mogli najbolje, znanstveno, objasniti neukom hrvatskom narodu koliko mu je neophodan i za život važan Jokićev Kurikulum. Čak je Indeks spojio Vašu i Jokićevu sliku koju smo posudili kako bi hrvatski narod brže bolje pohrlio u knjižare tražiti Jokićev Kurikulum.

Dakle, Vas su angažirali da svojim autoritetom objasnite važnost završetka započete Jokićeve Kurikularne reforme.

Gospodine Đikiću, ovo nije prvi put da se miješate u ono što Vas se ne tiče, posebice u ono što većina naroda neće i ne želi. Vratite se tamo odakle ste se spustili kod nas, uzmite od svog prijatelja Jokića nedovršeni ili dovršeni Kurikulum pa ga podajte svojim curicama da iz njega crpe snagu, energiju kako bi bile kao i Vi potpuno ispunjene. Jer u Jokićevom Kurikulumu ima mnogo naučnog i znanstvenog zanimljivog.

A posebice u onim dijelovima koji umnogome podsjećaju na citate iz Talmuda kao napr: 'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti' (Talmud, Aboda sara 37a). Kod Jokića je djevojčica bila dvije godine starija. Ili citat vezan za Frljićevu predstavu na Marulićevim danima u kojoj Isus siluje Muslimanku: 'Isus je sin prostituke, on je kopile' (Toktoš Ježu)...

Tako upakirani Jokićev (ne)dovršeni Kurikulum i Talmud (ako ga nemate mi ćemo Vam ga poslati), ponesite svojim curicama kako bi one dalje širile svoje, nove, znanstvene vidike.

Sve za obrazovanje naše djece.

Ugodan ostatak dana, gospodine Đikiću.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti!
komentirajte na Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

Donirajte

Amount: