person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 17412 times

Lažni Židovi, bivše komunjare, cionisti ili duboka država, ponovno vrše genocid nad hrvatskim narodom! Takozvani hrvatski zastupnici služe im kao dekor demokracije!

Židov Maurice Samuel: 'Gdje god se Židov nađe on je problem, izvor nesreće za samoga sebe i sve ostale oko njega.... Vi vjerujete u doktrinu opraštanja, dok mi vjerujemo u doktrinu odmazde. U našem životu, židovskom životu, lojalnost je nepoznata. Mi smo remetilački utjecaj u vašem životu. Mi Židovi, uništavatelji, ostati ćemo uništavatelji zauvijek. Bilo što da uradite, nećete udovoljiti našim potrebama i zahtjevima. Mi ćemo zauvijek uništavati....'

HDZ i lažna oporba SDP, već duže vremena u radionici zla na Pantovčaku, u kojem godinama službuju snažne i mračne antikršćanske i demonske sile kojima je jedini cilj uništenje vjere i načela kršćanskog života, dogovaraju detalje koalicije, svjesni da jedino tako mogu ostati na vlasti. Da će se fuzirati lažni domoljubi i lažni antifašisti dao je naslutiti Nikica Valentić, u intervjuu cionističkom glasilu 'Slobodna' Dalmacija'.

28. godina lažnodomoljubni  HDZ-ovci, sa desnom rukom na srcu, a lijevom duboko u džepu poreznih obveznika i SDP-ovi lažni antifašisti u stavu mirno kod intoniranja himne, bestijalno pljačkaju vlastiti narod, njegovo prirodno i privatno vlasništvo (per capitta). I k tome ga još truju GMO-om, chemtrailsom, a izgleda da su počeli i s vodom. Naravno, čeka se i povoljni trenutak da tzv. hrvatski zastupnici - saborski cirkusanti izglasaju zakon o obveznom cjepljenju jer je mostova kučka Ines Strenja Linić, kao predsjednica saborskog odbora za zdravstvo, već donijela uredbu o obveznom cjepljenju.

A što znači mržnja kurvinih sinova prema hrvatskom narodu, najbolje je pojasnio jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik Hary Emerson Fosdick kazavši 'da je mrziti ljude ili neistomišljenike isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora'. Politički kazano, Hrvatskom vladaju psihički poremećene osobe.

Pravičnost je osnov vladavine, a zakonitost temelj svake države.

Ustav RH Temeljne odredbe Članak 1. kaže da je Republika Hrvatska jedinstvena i nedjeljiva demokratska i socijalna država. 

Članak 2. kaže da je suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv, a Hrvatski sabor ili narod neposredno, samostalno, u skladu s Ustavom i zakonom, odlučuje:
– o uređivanju gospodarskih, pravnih i političkih odnosa u Republici Hrvatskoj;
– o očuvanju prirodnog i kulturnog bogatstva i korištenju njime;
– o udruživanju u saveze s drugim državama.

Tako kaže Ustav RH a političari na vlasti i pri vlasti rade potpuno suprotno jer:

- Hrvatska nije jedinstvena, podijeljena je i nije socijalna država.

- Narod nije odlučio za udruživanje u savez s drugim državama (EU) jer je potpisivanje Lisabonskog Ugovora (Kosor - Josipović) za pristupanje u Europsku Uniju (udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama) protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma. Pravnim rječnikom, mi nismo članica Europske unije. 

- Sabor nije predstavničko tijelo naroda već gremija što je priznao sam Vladimir Šeks.

Drugim riječima, Hrvatska je, kako se jednom Sanader izrazio, banana država u kojoj tajno društvo ili gremiji donose sve odluke a zastupnici ih verificiraju, zbog čega je Hrvatska zemlja korupcije, kriminala, mafije, nepotizma, zemlja u kojoj politička oligarhija varanjem birača dolazi na vlast sa jedinim ciljem - pljačkanja poreznih obveznika, lihvarenja i depopulacije  hrvatskog naroda.

Takvo ponašanje ne postoji u demokratskim uređenim društvima, za takvo ponašanje narod nije dao legitimitet zastupnicima. To nema veze sa Ustavom RH. Ali ima veze sa drugim ustavom, drugim zakonom, gremijevim ili talmudovim zakonom, po vlastitom priznanju Vladimira Šeksa.

Gremijev zakon ili TALMUD 

Talmud je sveta knjiga za Židove. On sadržava ne samo religiozni nauk Židova, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno pravo. Talmud je za Židove više nego sveto pismo za Kršćane! A Talmud ili židovska knjiga zla, zapravo je knjiga zla koja poziva na ubijanje nežidova, poziva na holokaust nad kršćanima. Talmud uči da je Isus Krist kopile, sin prostitutke, nečiste životinje i za Talmud su svi nežidovi gojimi (stoka) i rođeni da služe Židovima. 

0p040808c1

Uvođenje istospolnih brakova, promovirane rodne ideologije (Tvoje lice zvuči poznato), Istanbulska konvencija, pedofilija, istospolne zajednice, općenje sa životinjama.... sastavni su dio Talmudovih zakona. I to nam se sve događa pred nosom.

Citati iz Talmuda: 

'Istrebljenje kršćana je neophodna žrtva' (Zohar, Shemoth). Zar nam se to ne događa?

20170514 145949

'Bog je naredio da se nežidovu novac pozajmi samo uz lihvarsku kamatu. Mi mu na taj način ne pomažemo nego štetimo' (Talmud, Safer Mikvod 73). 

''Dozvoljen je nežidovsku vlast prevariti za carinu. Dozvoljeno je krijumčariti' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat 369). 

'Imanje nežidova je kao bez gospodara. Židov ima pravo to imanje uzeti u posjed' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat). 

'Opljačkati nežidova sasvim je dozvoljeno, a isto tako i nadnicu mu zadržati' (Talmud, Baban 111b). 

'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'( Talmud, Aboda sara 37a). 

'Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni' (Šulah aruh, Joreh deah 158a).... 

Završni citati Talmuda govore o potpunoj izopačenosti uma:

'Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinose' (Jalkut 772).

'Najpošteniji među Židovima imaju se ubiti' (Talmud, S.ben Johaj 406).

'Koljite nežidove kao gamad' (Talmud, Sohar).

 

Židovski profesor Noel Ignatiev: 'Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima. Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'

Židov Maurice Samuel: 'Gdje god se Židov nađe on je problem, izvor nesreće za samoga sebe i sve ostale oko njega.... Vi vjerujete u doktrinu opraštanja, dok mi vjerujemo u doktrinu odmazde. U našem životu, židovskom životu, lojalnost je nepoznata. Mi smo remetilački utjecaj u vašem životu. Mi Židovi, uništavatelji, ostati ćemo uništavatelji zauvijek. Bilo što da uradite, nećete udovoljiti našim potrebama i zahtjevima. Mi ćemo zauvijek uništavati....'

20170512 114313

Udruga 'Ne govoru mržnje - istinom protiv laži' uputila je dva službena dopisa predsjedniku židovske općine u Zagrebu dr. Ognjenu Krausu da se očita o citatima Talmuda. Dr. Kraus se nije udostojio niti javiti, a kamoli odgovoriti ili očitovati na dopise, što sve govori o njemu, o njima, o Židovima.

Potpuno je jasno da su lažni Židovi, bivše komunjare, danas cionisti cionisti iznad hrvatskog zakona, iznad Ustava RH, a HDZ-ovi lažnodomoljubni zastupnici i SDP-ovi lažni antifašisti, samo su saborske lude koje imaju zadatak zabavljati i uveseljavati hrvatske građane i svoje gospodare gremije. I za to su debelo plaćeni! A plaćamo ih mi, samo to hrvatskom narodu još nije ušlo u glavu.

oidd7c28b682b518bfb8e0ab414359d0b5

 opredsjednica oivlade kosor sastala se s predsjednikom vlade drzave izrael netanyahuom

 oScreenshot 2

io7460b97197eedfebd7972075874be35e XL Copy

Svi 'naši' tzv. predsjednici i premijeri, nakon instaliranja na dužnost, odlaze u Izrael pokloniti se ocu cionizma Theodoru Herzlu! 

45-te je izvršen genocid nad hrvatskim narodom, 90-ih su njihova djeca izvršili genocid nad hrvatskim narodom (Vukovar, Škabrnja...), od 2000-te isti vrše genocid nad hrvatskim narodom (chemtrails, GMO, ovrhe, cjepiva, voda...).

Do kada?

 NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(26 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: