person_outline
search
hrendeitpt
Kada je HDZ dogovarao vladu sa MOST-om već je imao potpisanu većinu sa političkim prostitutkama koje su čekale u redu!

Kada je HDZ dogovarao vladu sa MOST-om već je imao potpisanu većinu sa političkim prostitutkama koje su čekale u redu!

Danas samo budala može vjerovati HDZ-u i Andreju Plenkoviću koji je sa Sanaderom, Kosoricom, Josipovićem i ostalim veleizdajnicima prodao Hrvatsku. Na sreću protuustavno pa je uvijek možemo vratiti u hrvatske pravno-ekonomske okvire ako izbacimo iz sabora, citirati ću Mirelu Holy: mediokritete, klimavce, čovječuljke, političke gladuše, demone, licemjerne političke lažljivce, spletkaroše, anakonde, aligatore i kajmane, pohlepne i okrutne zvijeri, mrcine, monstrume....

Vladimir Šeks je možda bolji od pola njih jer je barem u jednom trenutku, za razliku od ostalih HDZ-ovih hijena, rekao istinu: 'Politički europski gremiji odlučuje o svemu, a hrvatski sabor, odnosno zastupnici samo potvrđuju ono što je tamo negdje izvan Hrvatske doneseno'.

Zastupnik Pernar je Šeksovu antologijsku rečenicu, koju hrvatski frigidni građani još nisu preveli, potvrdio izjavivši da ne zna zašto uopće prima plaću kada ne može o ničemu odlučivati. HDZ je imao više od 76 potpisa koje su prešutno dobili od političkih prostitutki, predstavnika manjina koji ničemu, osim bogaćenju sebe, ne služe, a zajednički šef Milorad Pupovac ima i 3 HDSS mandata koji u saboru garantiraju opstojnost srpstva od povampirenih ustaša. Mafijaškom HDZ-u dao je potpise i Beljak kada mu je Milanović dao zeleno svjetlo jer mu je namjestio mandate viškom birača. Tu su i tri mandata od Lovrinovićeve ekipe koju je HDZ još ranije kupio. Bandićevi glasovi HDZ-u ne trebaju.

oliver frljić pupovac stazić leko

Frlju su i nagradili za nesebično promicanje 'vjerskih' vrijednosti

No, Plenković se, da bi bio vjerodostojan i postojan kao što je vjerodostojan i HDZ već 20 i kusur godina u rasturanju gospodarstva i svega što bi moglo nahraniti beskorisne potrošače resursa, 'odlučio', a ništa ne odlučuje, za MOST jer su gremiji procijenili da bi koaliranje sa Pupovcem moglo imati negativne konotacije.

Ali za kratko vrijeme dogodile su nepredviđene okolnosti i zato su gremiji odlučili ubaciti u treću, smjenjivanjem tri ministra koja im najviše smetaju i prave probleme. Izvuklo se tri milijarde iz EU fondova, a to im nije drago, steže se klupko oko Todorića koji je prao novce za EU i HDZ masone, uz to trovao hranom građane pa bi mogao za sobom povući mnoge iz EU tvorevine. Uz sve to ministar Vlaho Orepić usudio se prozvati i nazvati Ustavnim sud kriminalnim sudoma on pokriva sve ove kriminalce.

Uz ove muke koje moraju podnositi, stalno pomažu vladu dijeleći šakom i kapom lihvarske kredite, naravno bez pokrića, moraju nekako udomiti i svoga Sorosa kojeg tjeraju sve zemlje ili neće da ga prime. Srećom, u hrvatskom saboru imamo zastupnika Hajdukovića i crvenu SDP-ovu saborsku armiju koaj hoće Sorosa i to u Rijeku kojoj je Dinamo prepustio prvo mjesto kao što je i Hajduku pustio utakmicu da se Torcida distancira od Frljine, odnosno Kolindine predstave u kojoj smo imali prilike vidjeti i penisiće zbog čega su bili najsretniji oni u gledalištu kojima je nešto veći i doseže čitavih 10 centimetara.

Moramo se malo uozbiljiti i najaviti hrvatski False flag jer su domoljubni teroristi strašno uvrijeđeni silovanjem njihove hanume i to od samog Isusa. I oni su sada nabrijani kao i naše ustaše i za Alaha su spremni. Da ju je silovao Juda možda bi Hrvatima i oprostili ali Isus da tako bestijalno uvrijedi Alahovo čedo, samo krv može oprati.

Zato građani hvatajte HDZ-SDP-HNS- veze jer samo oni znaju gdje će se i kada False flag dogoditi, Naravno, otkriti će se (ubiti) i terorista jer će ga slučajno snimiti prolaznik pa će se naći slučajno i putovnica u njega .

Mađarski premijer Viktor Orban stalno upozorava da je Soros jedan od gospodara kaosa koji je svjesno izazvao migrantsku krizu koja u ovom trenutku urušava Europu! Tako je Orban postao prvi premijer tvorevine EU koji se usudio javno prokazati svjetsku elitu koja upravlja našom stvarnosti! Ipak, najzanimljiviji je bio Sorosev odgovor Orbanu: „Orbanov plan tretira zaštitu nacionalnih granica kao cilj, a izbjeglice kao prepreku, a naš plan tretira zaštitu migranata kao cilj, a nacionalne granice kao prepreku’. Mi smo ti koji odlučujemo o vama“! Gadni neki Šeksovi gremiji!?

A ona saborska budaletina Hajduković i SDP-ova crvena armija pohitili potpisivati peticiju i uputili je briselskom potrčku Plenkiju da se jadnog Sorosa udomi. Nažalost, Hrvatska do sada nije imala političara tipa Orbana, ali zato ima guzičara na sve strane i ne zna im se broja. Stoga, ne treba nikoga iznenaditi ako Soroseva vojska naseli hrvatsku Slavoniju koju intenzivno raseljavaju i gdje možeš kupiti kuću za par tisuća eura.

720 Copy

Prijevod: Ujedinjeni možemo sve!

Danas samo budala može vjerovati HDZ-u i Andreju Plenkoviću koji je sa Sanaderom, Kosoricom, Josipovićem i ostalim veleizdajnicima prodao Hrvatsku i koji se intenzivno druži,kao i balkanska kraljica Kolinda, sa ratnim profiterima Vučićem, Čovićem.. . Na sreću protuustavno, pa je uvijek možemo vratiti u hrvatske pravno-ekonomske okvire ako izbacimo iz sabora, citirati ću Mirelu Holy: mediokritete, klimavce, čovječuljke, političke gladuše, demone, licemjerne političke lažljivce, spletkaroše, anakonde, aligatore i kajmane, pohlepne i okrutne zvijeri, mrcine, monstrume, toksične Aliene, poltrone, iscjetke, ženturače i ambiciozne političke kučke najodioznije.

Priznajte da ovakvih zastupnika i zastupnica nema nigdje u Europi i svijetu. Moramo biti u svemu najbolji i prvi.

Zato se opet vračamo na ono što mnogi neovisni izvori tvrde. 5-7 milijuna izbjeglica, s njima i teroristi, naseliti će Hrvatsku, BiH, Srbiju i Crnu Goru, idealno žarište i 'bure baruta za nove krvave sukobe, možda i uvod u (ne)službeni Treći svjetski rat.
Ničim nismo zaslužili novi pakao. Ako ga je tko zaslužio, zaslužili su ga HDZ-SDP-HNS političari, Pupovac i manjine, koji nas sustavno godinama pljačkaju, uništavaju i truju!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Donirajte

Amount: