person_outline
search
hrendeitpt
U Izraelu najčitanija knjiga rabina koji tvrdi da je u redu ubijati nežidovsku djecu!

U Izraelu najčitanija knjiga rabina koji tvrdi da je u redu ubijati nežidovsku djecu!

U knjizi 'Kraljevska Tora', rabina Yitzhak Shapira stoji kako je sasvim u redu i opravdano ubijati nežidove čak i ako je riječ o djeci i cijelim obiteljima. Država Izrael zaključila kako nema razloga za utamničenjem rabina Shapira, a njegova knjiga postala je bestseller.

Svakoga dana nalazimo na sve više dokaza o ponerizaciji društva (utjecaju psihopata na društvo), iako medijski oligopol koji kontrolira 90% medijskog prostora i te kako pazi da nam se ne serviraju negativne vijesti iz države Izrael, osim ako su za takvo što krivi Palestinci.

2009. na svjetlo dana izašla je knjiga 'Kraljevska Tora' koju je napisao rabin Yitzhak Shapira. Njegova knjiga vrvi opravdavanjima ubojstava 'goyima' nežidova. On piše kako takvo što uopće nije kažnjivo jer stari rabinski izvori i Tora koju je napisao sam bog Židova objašnjavaju kako se Židovi trebaju braniti te trebaju uništiti sve one koji nisu njihove vjere, čak i djecu jer takva djeca uopće nisu nevina, nisu Židovi i ne priznaju židovske zakone i vjeru. Knjiga je nedugo nakon publikacije postala hit i najčitanija knjiga u državi Izrael. Između ostalog Shapira je napisao u svojoj knjizi:

'Ako ubijemo goyima (nevjernika) koji je griješio ili koji je prekršio bilo koju od sedam Noinih zapovijedi, a nama je stalo do božjih zapovijedi – tu nema ništa loše s ubojstvom'

Nakon što su se neke organizacije za obranu ljudskih sloboda i civilnog prava pobunile protiv Shapirinog pisanja on je izjavio: 'Ubojstva goyima su sasvim opravdana od strane Tore i Talmuda.'
Nedugo nakon objave ove knjige u Jeruzalemu su se skupili svi najvažniji izraelski rabini kako bi ga obranili smatrajući da je Shapirova knjiga odraz pravednosti iz Tore, te da bi Izraelci trebali pratiti ono što im Tora govori.

Iako su se protiv Shapira podigle liberalne osobe u Izraelu, činjenica je kako mnogi rabini dijele njegova stanovišta. Branili su ga i rabini poput Yitzhak Ginsburga i Ya’akov Yosefa, a branio ga je i glavni izraelski rabin Mordecahi Elyahu koji je apelirao na izraelske vojnike nakon ofanzive u Gazi da ne oklijevaju u ubijanju neprijateljske djece ako će to spasiti same vojnike. Rekao je:

'Ako oni (Palestinci) ne stanu nakon što mi ubijemo 100 njihovih ljudi, tada moramo ubiti 1.000. Ako oni ne stanu nakon što mi ubijemo 1.000 tada moramo ubiti 10.000., pa čak i milijun Palestinaca. Koliko god ih treba ubiti, da bismo ih zaustavili.'

Stoga uopće ne čudi da je 2006. Rabinski savjet židovskih naselja na Zapadnoj obali tražio od izraelske vojske: 'Ignoriranje kršćanskog morala krivice od ubijanja neprijatelja, te da unište neprijatelje u sjevernom Libanonu i Gazi'. Ne tako davne 2011. Shapira je izjavio medijima kako se uopće ne kaje za pisanje takve knjige jer je ona 'bila prijeko potrebna':

'Ne kajem se što sam napisao ovu knjigu, ne kajem se što je kreirao svemogući Bog i ne kajem se što je ona objavljena. Vjerujem da je upravo zbog toga ona tako široko prihvaćena i da je zbog toga dobila tako veliku publiku. No da mogu, dodao bih malo širu klarifikaciju pojedinih dijelova knjige. Kada bi ljudi počeli čitati Toru, tada bi shvatili kako je Tora puno poštenija od čistunske politika IDF-a, takva politika izraelske vojske je sramotna.'

A što na sve ovo da mi IPL-ovci dodamo?

'Ovo je još jedan dokaz da je Izrael glavni izvor zla i prijetnja cijelom svijetu. Nažalost naši multi-kulti klimavci, sa zanimanjem političari, odlaze u isti taj Izrael klanjati se istim takvim likovima za koje možemo samo reći: životinje u ljudskom obliku!

Izvor: Ljubica Šaran / Matrix World

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Donirajte

Amount: