person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722

Amerika, Izrael i Britanija nastavljaju svoju prljavu igru bombardiranja civila, zatim lažno optuživanje i podržavanje terorista

Trump je trebao pozvati cijeli svijet da unište Ameriku, Izrael, Britaniju i Saudijsku Arabiju, jedine svjetske teroriste!

SAD je izveo napad projektilima na zračnu bazu u Siriji kao odgovor na navodni napad kemijskim oružjem na grad koji drže pobunjenici. Pentagon je izvijestio da je tijekom noći ispaljeno 59 Tomahawka s razarača na istoku Sredozemnog mora.

Predsjednik SAD-a Donald Trump rekao je u obraćanju putem televizije da je iz te baze izveden napad kemijskim oružjem te je pozvao sve civilizirane nacije da pomognu u borbi protiv Sirije, prenosi BBC. Sirijskog predsjednika Bashara Al-Assada nazvao je diktatorom koji je napao nevine civile koji su umrli sporom i brutalnom smrću. Poručio je da je sprečavanje širenja i upotrebe kemijskog oružja u interesu nacionalne sigurnosti SAD-a.

Trebao je pozvati cijeli svijet da unište Ameriku, Izrael, Britaniju i Saudijsku Arabiju, jedine svjetske teroriste!

Iz Sirijske promatračnice za ljudska prava izvijestili su da je poginulo barem četvero sirijskih vojnika te da je baza u napadu potpuno razorena. Guverner sirijske provincije Homs Talal Barazi rekao je za Reuters da u napadu ima mrtvih. Iz Rusije su stigle osude napada. Šef odbora ruskog senata za sigurnost i obranu Viktor Ozerov rekao je da je ovaj napad čin agresije na članica UN-a, dodajući da će Moskva sazvati hitni sastanak Vijeća sigurnosti UN-a.

Izraelski premijer i zločinac koji je i izvršio kemijski napad na civile Benjamin Netanyahu izdao je priopćenje u kojem kaže da potpuno podupire napade. Licemjer je izjavio da je predsjednik Trump poslao je jaku i jasnu poruku danas da upotreba i širenje kemijskog oružja neće biti tolerirana. I druga zločinačjka zemlja Saudijska Arabija podržala je napad.

Američki državni tajnik Rex Tillerson rekao je da Washington prije napada nije kontaktirao rusko vodstvo ni na kojoj razini.Jasno, Izraelci su kemiskim oružjem pobili civile, židovski mediji okrivili Assada,a NATO batina pokazala mišiće i još napali Ruse, rekavši da su ili sukrivci za napad kemijskim oružjem ili nekompetentni jer nisu osigurali i uklonili kemijsko oružje.U ovotjednom kemijskom napadu u Khan Sheikhounu ubijeno je najmanje 70 ljudi, od kojih su mnogi djeca. Sirijska vlada odbacila je odgovornost za napad, piše Večernji list.

Tko su Amerikanci, Britanci i Izraelci da kroje pravdu u cijelom svijetu? Oni su bolesni psihopati i najveći svjetski teroristi protiv kojih treba ustati cijeli normalni svijet /pogledajte video/

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 05:04
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: