Print this page
Vukovar i pozdrav "Za dom spremni" zadnji bastion koji političko-mafijaška Yu elita mora srušiti kako bi uspostavili novu inačicu Jugoslavije!
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 9814 times

Vukovar i pozdrav "Za dom spremni" zadnji bastion koji političko-mafijaška Yu elita mora srušiti kako bi uspostavili novu inačicu Jugoslavije!

1945-e su nam srušili Hrvatsku i formirali Jugoslaviju. 1990-e su srušili tu Jugoslaviju, protuustavno je privatizirali  (opljačkali) kako bi zajedničko (privatno), vlasništvo, a privatno se ne može privatizirati, postalo njihovo. 2011-te (protuustavnim potpisom Lisabonskog ugovora) ponovno su nam srušili Hrvatsku. Donošenje "Deklaracije o zajedničkom jeziku" četiri opljačkana naroda: Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore, prvi je korak ka formiranju nove tvorevine, Nove Jugoslavije, Croslavije ili kako će je već nazvati! U kojoj će oni, mafijaško-politička elita, biti feudalci, a opljačkani narodi kmetovi. Za žuntu će nam stići i pojačanje (njihovo novo biračko tijelo) 5 do 7 milijuna Soroševih migranata!

A što kaže hrvatski, a ne Šeks-Palićev ustav?

Službeni jezik jedne države, Hrvatska je voljom naroda i Međunarodnim priznanjem Hrvatske 25. lipnja 1991.godine postala država, određen je Ustavom Republike Hrvatske, a država je organizirana društvena zajednica ujedinjena pod zajedničkim političkim sustavom. Članak 1. Montevidejske konvencije kaže da: država, kao osoba prema međunarodnom pravu, mora imati stalno stanovništvo; definirani teritorij; vlast i sposobnost da stvara odnose s drugim državama. 

Zašto onda Hrvatska nema definirane granice, zašto danas hrvatski građani u najboljim proizvodnim godinama napuštaju Slavoniju - žitnicu Europe i tko upravlja Hrvatskom koja se stalno zadužuje, njeni građani lihvare, a starice od 70 godina završavaju u zatvoru zbog duga od par stotina kuna?

Zahvaljujući Vladimiru Šeksu danas znamo da Hrvatskom iz sjene upravljaju gremiji, tajna društva, masoni, nekad komunistički, danas cionistički zločinci koji desetljećima fizički, ekonomski i kulturološki eutaniziraju hrvatsko biće. Oni stoje iza genocida na  Križnom putu, oni su sponzori svih jama u koje su ubacivali žive Hrvate, oni stoje iza jasenovačkih likvidacija Hrvata, Muslimana, Srba, Roma i lojalnih Židova.

Oni su zapravo izvršili holokaust nad hrvatskim narodom a ne židovskim, kako cijelom svijetu prikazuju. Oni su cionisti, židokonvertiti koji nas truju GMO-om, chemtrailsom, cjepivima, a počeli su i vodom. Oni su monstrumi ili novi nacisti 21 stoljeća, a njihov model rada je uvijek isti: problem - reakcija - rješenje.

Najprije su napravili PROBLEM (inicirali rat) koji je izazvao REAKCIJU - bratoubilačko ubijanje i rušenje Jugoslavije. Dok se ratovalo, klalo i ubijalo, izvršili su nezakonitu pretvorbu zajedničkog narodnog vlasništva u državno - ničije, da bi nakon nezapamćene pljačke u novijoj povjesti postalo vlasništvo hrvatske, srpske, bosansko-hercegovačke i crnogorske elite. Sada ti isti nude RJEŠENJE koje se zove KROSLAVIJA ili EUROSLAVIJA, a kojoj je prethodila tzv. 'Deklaracija o zajedničkom jeziku' Hrvata, Srba, Bosanaca i Crnogoraca. 

Slovenaca nema jer oni ''govore drugim jezikom'', definirali su svoje granice i dobili izlaz na otvoreno more. Nema ni Makedonaca koji također ''govore drugim jezikom'' jer će Makedonija gremijima služiti kao prolazna stanica za cijeli Balkan. 

Kakva je razlika između miksanja kostiju i miksanja jezika?

Nacija (lat. natio: rod, pleme, narod) je društvena zajednica koja se temelji na uvjerenju svojih članova u zajedničko podrijetlo i sudbinu u prošlosti; posebnosti jezika, religije, običaja i niza simboličkih sredstava za obilježavanje kolektivne pripadnosti (himne, zastave, grbovi, spomenici, proslave); osjećaju zajedničke solidarnosti, ponosa i društvene jednakosti te političkoj organiziranosti u rasponu od pokreta za zaštitu kulturnih posebnosti do državne samostalnosti.

I sada bi ove intelektualne prostitutke sve to izmiksali, a kad je Franjo Tuđman htio izmiksati kosti digli su se na sve četiri noge. Pa da se prisjetimo što su Čulić-Ivančić izmiksali u antologijskom tekstu 'Miksanje kostiju' na račun Tuđmana, Miloševića, Franka... citiramo najzanimljivije dijelove Gojka Marinkovića nakon optužnice podignute 1996-te protiv Feralovog dvojca Čulić-Ivančić. 

U optužnici što ju je potpisala Višnja Lončar navodi se da je Viktor Ivančić u "Feralu" od 29. travnja napisao: "Ražalovani komunistički general vratio se 1990. na vlast kao deklarirani sljedbenik generalisimusa Franca, koji je umjesto "Dobar dan" ili "Hvaljen Isus" imao običaj nazivati "Viva la Muerte" i koji je onako uzgred dao pobiti, mučiti ili prognati sve živo što se nije slagalo s njegovim režimom, a kako bi mogao nesmetano pomiješati kosti mrtvih falangista i republikanaca, te na taj način održavati mir u zemlji. Tu Francovu tanatomansku fiks-ideju usvaja i nas general Franjo, koji ovih dana najavljuje ozbiljnje svoje davne prijetnje o izgradnji Hrvatske Santa Guadarrame u Jasenovcu i koji tek što nije zabio prvu lopatu u kopalište goleme zajedničke jame pod cijelom Hrvatskom. Zemlju koju napuštaju živi, naš francist kani širokogrudno otvoriti mrtvima, pokazujući na do sad najbrutalniji način kakvi mu Hrvati zapravo trebaju. S Pantovčaka se zaorilo; "Viva La Muerte!"

I Marinko Čulić je, prema mišljenju državne odvjetnice, iznosio neistine, jer je u tekstu "Kosti u mikseru "napisao: "Ako se, dakle, nešto već želi posuditi od Španjolske, onda to može biti samo defrankizacija zemlje, a ne stvaranje totalitarne fašokomunističke zemlje, na čelu sa polutanskim Tuđmanom, koji je jednim dijelom svog tijela i udova sastavljen od Tita, a drugim od Pavelića (u omjeru koji odgovara trenutačnim političkim okolnostima)". 

omScreenshot 35

'Intelektualna' politička Yu elita 

Danas, nakon 20 i kusur godina ista, malo proširena (na slici) intelektualna bulumenta, predlaže, uzima ideju Franje Tuđmana i želi umjesto kostiju izmiksati jezike između četiri naroda koja su ratovala 90-ih u dvjema državama, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Miksanje jezika je lukavo osmišljena ideja ili prva faza pomirenja zaraćenih strana. Nakon toga ide zajednička balkanska nogometna liga (postavljanje svastike Ostojić-Jovanović-Brbić-Pavasović) imalo je za cilj uništiti hrvatsku reprezentaciju) i na kraju nova Jugoslavija (Croslavija, Euroslavija ili kako su je već nazvali). Zato  28. godina nisu definirane međusobne granice. 

'Deklaraciju o zajedničkom jeziku' možemo tumačiti kao:

- preusmjeravanje pažnje kada se nešto sprema kako narod od stabla ne bi vidio šumu
- Neprihvatljive ideje, kao što je ova deklaracija, uvijek se provode politikom malih koraka - 'na kašikicu'
- stvaranje osjećaja krivnje svih sudionika sukoba kako se ne bi zajednički pobunili protiv nametnutog gremijevog feudalnog sistema, u kojem će novi vlasnici biti feudalci, a izvlašten i opljačkan narod kmetovi

emis462487

Merkelini emisari Deklaracije o zajedničkom jeziku

No, prije stvaranja nove tvorevine, nove zajedničke države, morati ćete vratiti sve u prvobitno stanje, a to je stanje u kojem je narodima na jednake dijelove (per capita) pripadalo 98% vlasništva. Koje je garantiralo temeljni dohodak ukoliko se, ne svojom krivnjom, ostane bez posla Tek tada će ovi narodi i bez deklaracije 'miksanja jezika' koju nam prodaju opasni prostintelektualci, govoriti ''istim jezikom''.

A što je isti jezik najbolje je objasnio Sokrat rekavši: 'Ne živi se da se jede, već se jede da se živi'. Charles Caleb Colton kaže: 'Istina se može pronaći onda kada je ljudima dozvoljeno da tragaju za njom'. 

A jedina istina je da narodu treba vratiti ono što mu je ukradeno. Jer se privatno vlasništvo ne može privatizirati. Sve lopove treba procesuirati, a bjelosvjetske hohštaplere, koji su se, kao muhe na govna, sjatile na ove prostore, zauvijek i trajno protjerati. Onda možemo pričati o zajedničkim deklaracijama, zajedničkoj državi, ali odvojenoj kesi, po onoj narodnoj ''svako za se travu pase''.

I da zaključim:

Kada danas povežemo Tuđmanovu želju uređenja Spomen-područja Jasenovca kao spomen-groblja odnosno spomen-kosturnice po uzoru na onu iz Valle de la Cruz u kojoj su sahranjeni svi oni koji su u španjolskom građanskom ratu pali "za Boga ili Španjolsku", kako su pisali Čulić, Ivančić, Dežulović..., dolazim do zaključka da se uistinu i ozbiljno krenulo sa realizacijom Tuđmanove ideje "miksanje kostiju", samo perfidnijim i narodu prihvatljivijim terminom, 'Deklaracijom o zajedničkom jeziku', što je ništa drugo nego ''miksanje jezika a nakon toga i miksanje država''. 

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(14 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved