person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9247 times

Kolindina i Plenkovićeva chemtrails čestitka za Uskrs!

28.03.2018, 18 sati, Kolindini i Plenkovićevi partneri ili gazde - tzv. gremiji - nakon dužeg vremena ponovo nas praše chemtrailsom

Uskrs je pa ga hoće blagosloviti iz zraka, a i voćke cvjetaju pa ih treba chemtrailsovom svetom vodicom poškropiti kako se plodovi ne bi razlikovili od GMO plodova jer su nedavno GMO zastupnici izglasali uredbu ''Koegzistencija GMO-a i organske hrane''. Naravno, harpovi k'o napete puške čekaju da izmiksaju chemtrails i spuste kišu kako bi se za Uskrs osjećali i popišano. Po chemtrailsu možemo tri dana unaprijed prognozirati kako će biti vrijeme, tako da nam instalirana upraviteljica DHMZ-a Branka Picek i njeni meteorolozi zapravo i ne trebaju.

Uvijek se pitamo, kada nas praše chemtrailsom, je li ''naši'' političari za to vrijeme ejakuliraju. Psihopatama to mora biti poseban užitak koji ih očito pali, kao što ih pale katastrofalni požari koje su opet izazvali chemtrailsi ili kao što se pale pedofili na  dječicu od tri godine pa nadalje, kako uči Talmud. A pedofili, po našem-Talmudovom zakonu, ne idu u zatvor nego odrađuju kaznu za opće dobro, nerijetko u ustanovama gdje su i počinili gnjusni zločin. 

Ova slika na Naslovnici je stigla iz Zagreba, a dvije ostale su iz Splita. Naravno, kao i uvijek cionista Opara, na funkciji gradonačelnika Splita, šuti, šuti i drugi HDZ-ov potrčko župan Boban, a šute i zastupnici u saboru, iako im Udruga 'Ne govoru mržnje' uredno šalje naše objave! 

Kolinda, Plenković, Krstičević, Čorić, Picek i drugi cionisti, kao i oni koji se javno ne eksponiraju, današnjim prašenjem simbolički su nam čestitali Uskrs, najavivši i početak ovogodišnjeg trovanja hrvatskih građana chemtrailsom. Sve za depopulaciju Hrvata!

Ostaje i dalje jedina nepoznanica tko službeno odobrava genocid nad hrvatskim narodom: Pantovčak ili Banski dvori? Odnosno Kolinda ili Plenković ? I tko je zapravo najodgovorniji što smo na prvom mjestu u Europi po smrtnosti od malignih bolesti i što svake godine imamo sve veće i veće požare.

20180328 190721

20180328 190730

Da zaključimo: upravo sada, 28. ožujka 2018 godine, u 18 sati (kada i pišemo ovaj tekst) truju nas chemtrailsom koji u sebi sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Isto tako  nije više tajna da su u uzorcima zemlje pronađene sitne čestice aluminija koje su vrlo zapaljive na drveću. Chemtrails zapravo uzrokuje neviđene šumske požare kako bi se smanjivao postotak kisika, a povećavao postotak ugljičnog dioksida u atmosferi.

Papa i ostali zagovornici Novog svjetskog poretka – Novog nacizma, globalno zatopljenje objašnjavaju ispušnim plinovima i ostalim glupostima u koje vjeruju i mnogi naši zastupnici, ili se prave glupi, pa nikada ne potežu pitanje chemtrailsa u saboru. Danas je objavljeno da je 40 znanstvenika potvrdilo da je globalno zatopljenje velika laž. 

Do slijedećeg trovanja hrvatskog naroda, od cionista ili nacista 21 stoljeća uz blagoslov Pantovčaka, Banskih dvora, naravno i Kaptola jer kardinal Bozanić uporno šuti!

NAPOMENA: Zbog istinite objave koju smo prenijeli na našu facebook stranicu: ''Glavni izraelski rabin Yitzhak Yosef izjavio je kako su crnci niža rasa, majmuni i crnču*e'', fejzbukovo predstavništvo u Zagrebu blokiralo nas je na 30 dana pa ne možemo do daljnjega objave postavljati na našu facebook stranicu 'Istinom protiv laži', gdje ste ih komentirali.

Čitajte i dijelite objave sa našeg portala jer su istina i vjera naše i vaše oružje protiv zajedničkog neprijatelja - cionista! http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(18 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: