person_outline
search
hrendeitpt

Izrael i Netanyahu po svaku cijenu hoće isprovocirati 3.Svjetski rat!

Odlazak naših političara u Izrael i klanjanje ovim zločincima jasno govori kakve političke cionističke svinje žive, rade i vladaju u Hrvatskoj.

Novi svjetski poredak, jedna svjetska sotonska vlada koja će vladati sa 'održivih' 500 milijuna ljudi sastavljenih od Židova feudalaca i pokorenih nežidovskih sluga ili kmetova, kako su zapisali na 6. metarskim kamenim stupovima u Saveznoj državi Georgei, puca po svim šavovima. To je priznao i cionista i pedofil, bivši republikanski predsjednički kandidat John McCain, u razgovoru sa europskim vođama izjavivši da se boji da je Novi svjetski poredak, odnosno elita u Americi i Europi izgubila bitku.

Povampireni Iluminati ostali su bez svježe krvi jer im se svakodnevno zatvaraju špine. Amerika je progledala. Europa se budi. FBI je u velikoj akciji traženja 500 washingtonske djece koja su nestala u zadnjih mjesec dana. Trump je pokrenuo opsežnu akciju protiv pedofilske močvare. Naravno, cionistički mainstream mediji o tome ne pišu ali sve više pišu alternativni mediji koji su trebali biti likvidirati nakon 'sigurnog' dolaska Hillary Clinton u Bijelu kuću.

Jedan od najvećih svjetskih zločinaca i terorista, izraelski iluminat Benjamin Netanyahu potpunu je izgubio kontrolu i sve više otkriva svoje pravo sotonsko lice. Šalje borbene zrakoplove na Siriju, otima teritorijalne vode Libanona, financira rat između sunita i šiita, sve za ciljem da isprovocira povod za početak 3.Svjetskog rata!

Izrael se za čitavo vrijeme sirijske tragedije slao svoje borbene zrakoplove za pokretanje zračnih udara na Hezbollah, pokušavajući eliminirati njegove vođe i uništiti mu oružje. Nekoliko takvih misija je provedeno posljednjih dana nakon čega je Netanyuahu dobio 'zaušku' od Putina. Izrael želi da traje obračun između sunita i šiita i da ubijaju jedni druge zato izraelsko ratno zrakoplovstvo pokreće zračne napade protiv šiitskih milicija u Siriji kako bi održalo ravnotežu snaga, čime uvećava šanse da rat ne završi, a granične incidente koristi kao izgovor da prebaci svoje snage na teritorij južne Sirije, kaže Sergej Balmasov, stručnjak za Bliski istok Instituta za međunarodne poslove.

Izrael je jedna od ključnih zemalja u sirijskom sukobu i pokušati će učiniti sve da zadrži trenutni status quo u zemlji, jer židovska država ima najviše koristi od stalnog rata u susjednoj zemlji. Najnoviji izraelski incident, oduzimanje teritorijalnih voda Libanonu, za Bejrut je objava rata. Naime, Predsjednik libanonskog parlamenta Nabih Berri nazvao je izraelski zakon, kojim je židovska država sama sebi dala kontrolu nad spornim vodama istočnog Sredozemnog mora u kojima su pronađena velika ležišta prirodnog plina, objavom rata Libanonu.

Režim Izraela nastoji prisvojiti površinu od 860 četvornih kilometara u spornim vodama koje dijele Libanon i okupirani teritorij, gdje se nalaze bogate rezerve prirodnog plina, piše internetsko izdanje britanskog lista The Independent.Tel Aviv ide toliko daleko da pokušavaju paralizirati, čak i kroz organizacije Ujedinjenih naroda, libanonske natječaje za projekte istraživanja nafte i plina u spornim vodama.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu i Izrael, država u vlasništvu Rothschilda, su teroristi, lopovi i otimači po čemu je su sve prepoznatljiviji. Na isti način su izvršili genocid nad 700 tisuća Palestinaca oduzevši im zemlju i smjestivši ih u geto.Na isti način su u dogovoru sa našim političkim lopovima opljačkali HNB i sve naše banke, godinama nas lihvare i hoće čitavu Slavoniju.

Odlazak naših političara u Izrael i klanjanje ovim zločincima jasno govori kakve cionističke svinje žive, rade i vladaju u Hrvatskoj.

Izvor: www.logicno.com

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 05:18
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: