person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722

John McCain: Bojim se da je Novi svjetski poredak, američka i EU elita izgubila bitku!

Ovog zločinca i psihopatu McCaina, kao i Busha, Clintone, Obamu, Bidena, Rothschilda, Sorosa i mnoge druge cioniste treba strpati ili u ludnicu ili u doživotni zatvor pa neka ih guze u zatvoru kao što su oni guzili druge - uglavnom djecu. I tek onda će nastati pravi i dugogodišnji mir u svijetu 

John McCain je u razgovoru sa europskim vođama izjavio da se boji da je Novi svjetski poredak, odnosno elita u Americi i Europi izgubila bitku. Govoreći na Brussels Forumu, bivši republikanski predsjednički kandidat rekao je prisutnima da je „novi svjetski poredak pod ogromnim pritiskom” i „ utopijska (Titanic) borba sa silama radikalizma" u kojoj ne smiju samo  mirno stajati i naricati, već se moraju boriti. Protiv koga?

„Vjerujem u EU”, rekao je, braneći suprotan stav od onog što govori predsjednik SAD Donald Trump, koji je u siječnju izjavio da je Velika Britanija bila toliko pametna što je izašla iz EU-a da je NATO „zastario”. EU je „jedan od najvažnijih saveza” za nas. EU i NATO bili su „najbolji savez u povijesti”, koji je održavao mir u posljednjih 70 godina!? EU, istina ima previše birokrata to nije jedino mjesto na svijetu s tim problemom.”

McCain je također rekao da podržava Trumpov zahtjev da europske zemlje povećaju troškove obrane za NATO. No, dodao je da su Amerikanci trebali „također cijeniti činjenicu da je preko 1000 mladih europljana dalo svoje živote u Afganistanu i Iraku”.„To je prilično doprinos, ako pitate njihove majke.”

Na pitanje da li smatra da Rusija ima značajnu ulogu u Bijeloj kući, kazao je: „Ne brinem o tome. Ono što me brine je, „ruska uloga u našim izborima” (iako je sam priznao da je vidio da nema dokaza) koja je uspjela utjecati na ishod izbora prošle godine. Rusija sada pokušava utjecati na izbore u Francuskoj i Njemačkoj, ako uspiju to će biti smrtni udarac za demokraciju. To je čin uništenja koje je svakako više smrtonosan od pada neke bombe”! McCain je također izjavio da Putin želi obnoviti ruski imperij: „Želi baltičke zemlje, uzeo je Krim, želi i Ukrajinu. To su KBG nasilnici, „moji prijatelji”, misleći na bivšeg ruskog špijuna.

Nevjerojatno kako svi cionisti ili psihopate isto govore. Spoj EU i Amerike i 70 godina mira!? Kojega mira i koje demokracije? A njihov mediji i svi oni koji su pokušali reći istinu nestali su ( ubijeni). Nema dana ili godine da Amerika sa svojim EU saveznicama, nakon vlastitog rušenja blizanaca i žrtvovanja nekoliko tisuća ljudi, nije bila u porobljavanju drugih država!

Ovog zločinca McCaina, kao i Busha, Clintone, Obamu, Bidena, Rothschilda, Sorosa i mnoge druge psihopate Novog svjetskog poretka treba strpati ili u ludnicu ili u doživotni zatvor pa neka ih guze u zatvoru kao što su oni guzili... jadnu nevinu djecu.

I tek onda će nastati pravi i dugogodišnji mir u Svijetu.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Thursday, 15 March 2018 10:45
(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: