person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 13349 times

Pročitajte u kojim nas gradovima i općinama APIS vara na svim izborima, kako bi HDZ, SDP i njihovi trabanti (HNS, IDS, SDSS) stalno bili na vlasti i pri vlasti!

Godinama nas APIS vara pomoću fiktivnih glasova odbjeglih Jugoslavena  i Srba u 90 gradova i 251. općini! Prevariti će nas i za ove predsjedničke izbore!

Državni zavod za statistiku izvršio je 2011-te popis stanovništva i utvrdio da u Hrvatskoj ima 4.284,889 stanovnika.

Od toga je 779.850 osoba (do 18 godina) koji nemaju pravo glasa. Kako se taj broj mijenja, a da se ne bi svake godine vršio popis stanovništva, u Europskoj uniji se koristi  postotak osoba do 18 godina od 18,2%.  

Dakle, kada se odbije broj stanovnika od broja osoba do 18 godina, dobije se broj od 3.505.039 birača koji imaju pravo glasa. Ovaj broj birača još je i manji jer hrvatski građani svakodnevno odlaze vani!   

Davorin Mlakar, Arsen Bauk i Lovro Kuščević DIP-u su dostavljali popis birača koji se kretao od 3.800,000 pa čak i do 4.500,000 birača, kada je Mesić ''pobijedio'', a imao je postotak popularnosti od 5%. 

HDZ, SDP, HNS, IDS i SDSS  godinama koriste nepostojeći višak birača (odbjeglih Jugoslavena i Srba koji se i dan-danas vode kao hrvatski građani) i dogovorno dijele te glasove između sebe! Taj višak nepostojećih birača APIS ukucava njihovim odabranim kandidatima!

Tako, HDZ, SDP, HNS, IDS i SDSS godinama varaju hrvatske birače u 90 gradova i 251. općini!

Hrvatska ima 21 županiju, 127 gradova i 428 općina. U ovom popisu točno se vidi i koliki je broj viška birača u 90. gradova i 251. općini!

Kako DIP ne dozvoljava ručno prebrojavanje (kontrolu) glasova stalno se ponavljaju krađe i prijevare birača. 

Tko laže taj i krade, kaže narodna poslovica! Sve što nam se događa posljedica je izbornih prijevara. Hrvatski građani već odavno (osim stranačke vojske i uhljeba) ne glasuju za ove navedene stranke.

Apstinencija birača i APIS praktički donose ''pobjede'' ovim veleizdajničkim strankama ili korporacijama.

Oni će varati, obećavati i krasti sve dok im budemo to dozvoljavali!

fffab3071b5f24a146af315fe2e7519640 XL

mik

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 Pogledajte što nam rade! 

 

 

 

 

{YouTube}
(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: