person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2672 times

Pogledajte u kojim sve gradovima i općinama HDZ i SDP dogovorno varaju hrvatske birače kako bi stalno bili na vlasti i u oporbi!

Ovaj popis gradova i općina, u kojima HDZ i SDP godinama varaju birače, IPL-ova je pomoć svima onima koji izlaze i koji će izlaziti na izbore sa namjerom da pošteno služe hrvatskom narodu!

Državni zavod za statistiku izvršio je 2011-te popis stanovništva i utvrdio da u Hrvatskoj ima 4.284,889 stanovnika.

Od toga je 779.850 osoba (do 18 godina) koji nemaju pravo glasa. Kako se taj broj mijenja, a da se ne bi svake godine vršio popis stanovništva, u Europskoj uniji se koristi  postotak osoba do 18 godina od 18,2%. U Hrvatskoj je čak i nešto veći! 

Dakle, kada se odbije broj stanovnika od broja osoba do 18 godina, dobije se broj od 3.505.039 birača koji imaju pravo glasa. Ovaj broj birača još je i manji jer hrvatski građani svakodnevno odlaze vani!   

Davorin Mlakar i Arsen Bauk, DIP-u su dostavljali popis birača koji se kretao od 3.800,000 pa čak i do 4.500,000 birača, kada je Mesić 'pobijedio'.

HDZ i SDP godinama koriste nepostojeći višak birača (odbjeglih Jugoslavena i Srba koji se i dan-danas vode kao hrvatski građani) i dogovorno dijele glasove između sebe! Taj višak nepostojiećih birača APIS ukucava njihovim odabranim kandidatima!

Tako, HDZ i SDP godinama varaju hrvatske birače u 90 gradova i 251. općini!

Hrvatska ima 21 županiju, 127 gradova i 428 općina. U ovom popisu točno se vidi i koliki je broj viška birača u 90. gradova i 251. općini!

Kako DIP ne dozvoljava ručno prebrojavanje (kontrolu) glasova stalno se ponavljaju krađe i prijevare birača. 

Tko laže taj i krade, kaže narodna poslovica! Sve što nam se događa posljedica je izbornih prijevara. Hrvatski građani već odavno (osim stranačke vojske i uhljeba) ne glasuju za HDZ-u i SDP-u. Ali, oni sve nadoknade preko APIS-a!

Oni će varati i krasti sve dok im budemo to dozvoljavali!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Loading...

 

 

 

{YouTube}
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: