person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 724

Britanski isplanirani false flag prošao sa najmanje žrtava!?

Savjet, nemojte se uzbuđivati i zaboravite što prije ovaj isplanirani napad (false flag) sa najmanje žrtava, u kojem je cijenu platio Sorosev plaćenik kod kojega će zasigurno, kao i kod svih false flag napada, naći dokumente, a i snimka će, kao i kod svih false flagova, 'procuriti'.

Dvije su osobe ustrijeljene ispred britanskog parlamenta, piše BBC, a Reuters navodi kako je najmanje 12 ljudi ozlijeđeno te da je jedna od ranjenih osoba policajac. Britanski mediji javljaju kako je prije pucnjave, na Westminsterskom mostu došlo do incidenta te da je automobil pregazio desetak osoba.

Ispred parlamenta začuli su se glasni pucnjevi, a prema prvim informacijama zgrada parlamenta je zaključana dok su njeni prilazi blokirani. U Reutersu navode i kako je vjerojatnog napadača ustrijelila policija. Navodno je napadač nožem napao policajca, ali je ovaj na njega pucao.

Zbog incidenta je prekinuta sjednica parlamenta, a zastupnicima je naloženo da ostanu na svojim mjestima.Londonska policija priopćila je da se dogodio oružani incident na Westminsterskom mostu nedaleko od zgrade parlamenta, a nekoliko svjedoka tvrdi kako je nepoznati napadač s automobilom pokosio nekoliko pješaka na Westminsterskom mostu i potom se zabio u vrata od ograde parlamenta.

Policija, naravno, ovo tretira kao teroristički čin iza kojeg stoje, naravno, opet muslimanski teroristi, a zapravo je nastavak cionističkog (židovskog), pročitanog scenarija (tzv.false flag) izazivanja kaosa, a nakon toga, uz pomoć svojih medija, produbljivanja mržnje prema 'svjetskim teroristima' muslimanima.

Savjet, nemojte se uzbuđivati i zaboravite što prije ovaj britanski false flag koji je završio (i to su isplanirali) sa najmanje žrtava, a u kojem je prvi cijenu platio Rothschildov, Sorosev.... plaćeni ubojica. Naravno, procurila je i snimka. Zanimljivo kako uvijek 'procure' snimke nakon False flaga!? Naravno da će procuriti kada svo zlo i polazi od Britanije pa je 'i red' da u ovom novom isplaniranom false flag-u bude najmanje žrtvovanih britanskih građana. Mediji će odmah pronaći i heroja koji je u  ime domovine spašavao civile! Uvijek ista priča samo se izmjenjuju države.

Kada su planirali false flag u Hrvatskoj?

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

 

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 05:24
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: